beskičmenjaka Lowa koji nije za nikoga glasao. 
beskičmenjaka Lowa koji nije za nikoga glasao. 

LuctL napisao:Pa naravno da mu znači, ali govoriti da je jedan egomanijak, a drugi down to earth je smiješno. Obojica imaju ego, sasvim razumljivo i prihvatljivo.
Kikici znači pun kuki, ja se iskreno nadam da Messi neće više osvajat (dosadio je više), jedino ako osvoji SP, tada bi mu dao jš tu jednu.![]()
I, obavezno promjenit sustav glasovanja.

The Scarface napisao:Još jednom dabeskičmenjaka Lowa koji nije za nikoga glasao.

The Scarface napisao:Još jednom dabeskičmenjaka Lowa koji nije za nikoga glasao.

Lennon napisao:Sad bi trebal malo reagirat Uli kak on to zna po medijma, pa i Kaiser Franz koji je jako pametan u posljednje vrijeme, da malo udare po FIFI, UEFI i ostalima...

mirko0410 napisao:slažem se 100% da bi sad i dečki iz Bayerna trebali nekaj reći o glasanju, pristranosti i proraćunatosti nekih glasača.Nadam se da ne bude ovakav raslplet utijecal na igre Riberya u nastavku sezone, sigurno je barem malo razočaran.

TiLe napisao:mirko0410 napisao:slažem se 100% da bi sad i dečki iz Bayerna trebali nekaj reći o glasanju, pristranosti i proraćunatosti nekih glasača.Nadam se da ne bude ovakav raslplet utijecal na igre Riberya u nastavku sezone, sigurno je barem malo razočaran.
A možda bude i pozitivno djelovalo na njega, da se napali kao nikad.![]()
Uglavnom ne vjerujem da se baš toliko razočarao. Pa i sam je znao da su mu šanse kao i moje kod Lane Jurčević.
Nije toliko labilan da ga neka glupa nagradica izbaci iz takta.

Lennon napisao:Valjda si htio reć šanse Lane Jurčević kod tebe

TiLe napisao:Lennon napisao:Valjda si htio reć šanse Lane Jurčević kod tebe
Nije ni svjesna kako lako me može imati![]()
Samo da se malo potrudi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju