Lennon napisao:Umjesto Ramosa Dante/Boa, te umjesto Ozila Schweini. Reus i Robben su negdje 50/50. Ostalo sve štima...

panda napisao:Lennon napisao:Umjesto Ramosa Dante/Boa, te umjesto Ozila Schweini. Reus i Robben su negdje 50/50. Ostalo sve štima...
Ne znam sad baš za ovo Mesut - Basti
Meni su oni isto negdi 50-50

Lennon napisao:panda napisao:Lennon napisao:Umjesto Ramosa Dante/Boa, te umjesto Ozila Schweini. Reus i Robben su negdje 50/50. Ostalo sve štima...
Ne znam sad baš za ovo Mesut - Basti
Meni su oni isto negdi 50-50
Mislim da je Basti imal puno bolju 2013.
The Scarface napisao:Opet ljudi traže Hummelsa.![]()
![]()
Rugate se drugim igračima koji zbog standinga upadnu u top momčadi a istodobno priželjkujete Hummelsa koji je odigrao ispodprosječnu sezonu i 2013. godinu.

panda napisao:Lennon napisao:
Mislim da je Basti imal puno bolju 2013.
Po trofejima sigurno...
No, za početak, različite su pozicije. A i Özil je jedan od najboljih asistenata u ligama petice.
Don't get me wrong, volim i ja Bastija, ali ne znam, meni se ovo doima čisto realnim odabirom

Lennon napisao:Ronaldovi fanboysi?![]()
Lennon napisao:Ti misliš da je Ozil konstantiji od Basti-a?Molim te lijepo...
Bale? Pa završil je sezonu ko najbolji strijelac premiershipa, igrao čudesno u Spursima i gotovo ih sam dovukao skoro do LP-a.
Lennon napisao:Sad mi nabroji tekmi koje se sjećaš da je Ozil odigrao u 2013. da zaslužuje bit unutra?
Ja ih znam svega dvije.
Lennon napisao:A i sama uspješnost igrača, tj trofeji. Ozil nema nijedan. Znači po tvome onda ni Ribery ne zaslužuje zlatnu loptu jer se ne gledaju trofeji već individualnost.

CroCHEF napisao:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/poucak-malog-ronalda-stani-pred-izlog-i-brizni-u-plac-tata-sepp-nece-imati-izbora-2---319460.html
![]()
![]()
Mali Cristiano stao je pored izloga i briznuo u plač. Nije stao dok mu tata Sepp nije kupio igračku koju je tako dugo želio i sanjao. Poučak za malog Francka i sve ostale klince: ako nešto doista jako želite, ako mislite da to doista zaslužujete, morate glasno plakati da vas čuje cijelo susjedstvo. U tom slučaju tata neće imati izbora.
![]()

Lennon napisao:Ronaldovi fanboysi?![]()
Ti misliš da je Ozil konstantiji od Basti-a?Molim te lijepo...
Bale? Pa završil je sezonu ko najbolji strijelac premiershipa, igrao čudesno u Spursima i gotovo ih sam dovukao skoro do LP-a.
Sad mi nabroji tekmi koje se sjećaš da je Ozil odigrao u 2013. da zaslužuje bit unutra?
Ja ih znam svega dvije.
A i sama uspješnost igrača, tj trofeji. Ozil nema nijedan. Znači po tvome onda ni Ribery ne zaslužuje zlatnu loptu jer se ne gledaju trofeji već individualnost.

mirko0410 napisao:Momčad su slagali navijači i sigurno je presudila i navijačka pripadnost i simpatije prema igračima, neki su glasove dobili i na staroj slavi. Uglavnom je sve ok a koplja se lome vidim oko Ramosa, Ozila, Balea. Mislima da je u momčadi trebalo naći mjesta za Dantea bio je dobar, možda Robben i to je to. Na žalost Schweinsteiger nije toliko atraktivan pa ga oni koje ne prate Bayern kao mi drugačije doživljavaju i zato nije u ekipi. Ja bi osobno zamijenil Ramosa,Ozila i možda Reusa.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost