Dobitnik zlatne lopte

Sve i svašta...

Tko će osvojit ove godine zlatnu loptu:

Franck Ribery
9
43%
Thomas Muller
3
14%
Bastian Schweinsteiger
1
5%
Arjen Robben
0
Nema glasova
Phillip Lahm
2
10%
Xavi
0
Nema glasova
Anders Iniesta
0
Nema glasova
Lionel Messi
2
10%
Cristiano Ronaldo
3
14%
Mario Gotze
0
Nema glasova
Robert Lewandowski
0
Nema glasova
Marco Reus
1
5%
netko drugi
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 21

Re: Dobitnik zlatne lopte

PostPostao/la Lennon » 15 sij 2014, 14:46

Umjesto Ramosa Dante/Boa, te umjesto Ozila Schweini. Reus i Robben su negdje 50/50. Ostalo sve štima...
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 15 sij 2014, 14:55

Lennon napisao:Umjesto Ramosa Dante/Boa, te umjesto Ozila Schweini. Reus i Robben su negdje 50/50. Ostalo sve štima...

Ne znam sad baš za ovo Mesut - Basti

Meni su oni isto negdi 50-50
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 15 sij 2014, 14:58

panda napisao:
Lennon napisao:Umjesto Ramosa Dante/Boa, te umjesto Ozila Schweini. Reus i Robben su negdje 50/50. Ostalo sve štima...

Mislim da je Basti imal puno bolju 2013. ;)
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 15 sij 2014, 14:59

Opet ljudi traže Hummelsa. :legendo: :legendo:

Rugate se drugim igračima koji zbog standinga upadnu u top momčadi a istodobno priželjkujete Hummelsa koji je odigrao ispodprosječnu sezonu i 2013. godinu.

Ozil-Basti 50-50?
Nemojte me jebat, uopće ne igraju istu poziciju pa ih je glupo uspoređivati, ali ako Schweini ove godine nije zaslužio biti u momčadi onda neće nikad.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 15 sij 2014, 15:02

Lennon napisao:
panda napisao:

Po trofejima sigurno...

No, za početak, različite su pozicije. A i Özil je jedan od najboljih asistenata u ligama petice.

Don't get me wrong, volim i ja Bastija, ali ne znam, meni se ovo doima čisto realnim odabirom

The Scarface napisao:Opet ljudi traže Hummelsa. :legendo: :legendo:

Rugate se drugim igračima koji zbog standinga upadnu u top momčadi a istodobno priželjkujete Hummelsa koji je odigrao ispodprosječnu sezonu i 2013. godinu.

to vidiš ni meni nije jasno :a045:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 15 sij 2014, 15:13

panda napisao:
Lennon napisao:

Po trofejima sigurno...

No, za početak, različite su pozicije. A i Özil je jedan od najboljih asistenata u ligama petice.

Don't get me wrong, volim i ja Bastija, ali ne znam, meni se ovo doima čisto realnim odabirom

Realno?

Pa realno poglej ekipu koja je kao najbolja, ovu veznu liniju i napad. Pre pre preofanzivno. Bar jedan zadnji vezni, il malo defenzivniji. Zato mi nije jasno čemu Ozil ispred Bastija. Realno je da je Basti unutra, i zbog uloge u super Bayernu i zbog trofeja a i zbog igara. Ozil je većinu 2013. sezone bio blijed. Jedan blijesak i 2-3 blijede tekme.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lucimar » 15 sij 2014, 15:23

ma ovo je smijesno
u kojoj to formaciji reus bale i ribery mogu igrati istovremeno :haha:
plus tu je i ronaldo koji je takodje krilni igrac

ali svakako je i pored toga ova ekipa mnogo mnogo realnija od fifine
dortmund mora imati jednog igraca u ovoj ekipi a ko bi to onda bio ako ne reus

bale meni jedino nije jasan, da je tu umjesto njega yaya ili bastian, to bi bilo to
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 15 sij 2014, 15:26

Jebote pa nije ovo ekipa koju slaže neki trener pa da ima 4 obrambena, 2 defanzivna vezna, jednog ofenzivnog, 2 krila i 1 špicu -_-'

Čisto po popularnosti igrača gledano, ne vidim ništ čudnoga što je Mesut završio gdje je završio, puno je više medijski eksponiran od Schweinija van njemačke, zato je puno više ljudi i glasalo za njega.

Schweini je odigrao super sezonu, ja to nisam negirao. Ali on ne iskače iz sijene kao ostali, plain simple.

I sad kad si već izkenjao ovo za blijed, bljeska i 2-3 blijede tekme, zvučiš k'o neki ronaldo fanboysi koji opisuju franka

a i slažem se sa Lucimarom, prije bih zamjenio Balea sa Bastijem nego Özila
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 15 sij 2014, 15:32

Ronaldovi fanboysi? :lol:

Ti misliš da je Ozil konstantiji od Basti-a? :roll: Molim te lijepo...

Bale? Pa završil je sezonu ko najbolji strijelac premiershipa, igrao čudesno u Spursima i gotovo ih sam dovukao skoro do LP-a.

Sad mi nabroji tekmi koje se sjećaš da je Ozil odigrao u 2013. da zaslužuje bit unutra?

Ja ih znam svega dvije.

A i sama uspješnost igrača, tj trofeji. Ozil nema nijedan. Znači po tvome onda ni Ribery ne zaslužuje zlatnu loptu jer se ne gledaju trofeji već individualnost.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 15 sij 2014, 15:41

Lennon napisao:Ronaldovi fanboysi? :lol:

da tak zvučiš, pogotovo sa ovim sranjima o Baleu :roll:

Lennon napisao:Ti misliš da je Ozil konstantiji od Basti-a? :roll: Molim te lijepo...

nije mi jasno od kud si izvukao ovaj zaključak?

Bale? Pa završil je sezonu ko najbolji strijelac premiershipa, igrao čudesno u Spursima i gotovo ih sam dovukao skoro do LP-a.

Najbolji strijelac je bio RVP :a045:
Nije čak ni drugi bio, drugi je bio Suarez koji je dobio par utakmica kazne pred kraj.

Lennon napisao:Sad mi nabroji tekmi koje se sjećaš da je Ozil odigrao u 2013. da zaslužuje bit unutra?

Ja ih znam svega dvije.

Čovjek je zabio 15 golova i napravio 35 asistencija :a045:

Lennon napisao:A i sama uspješnost igrača, tj trofeji. Ozil nema nijedan. Znači po tvome onda ni Ribery ne zaslužuje zlatnu loptu jer se ne gledaju trofeji već individualnost.

Opet ti izvlačiš neke zaključke za koje mi nije jasno od kud...

Jesam li napisao da ga Basti reže po pitanju trofeja - jesam.
Jesam li napisao da Ribery ne zaslužuje zlatnu loptu - nisam.
Jesam li igdje spomenuo da su trofeji manje važni od individualnosti - nisam

Maknut ću se iz rasprave prije nego što ti na kraju zaključiš još neke veće gluposti...
panda
Admin
Admin

PostPostao/la doro » 15 sij 2014, 15:43

CroCHEF napisao:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/poucak-malog-ronalda-stani-pred-izlog-i-brizni-u-plac-tata-sepp-nece-imati-izbora-2---319460.html

:bravo: :bravo:

Mali Cristiano stao je pored izloga i briznuo u plač. Nije stao dok mu tata Sepp nije kupio igračku koju je tako dugo želio i sanjao. Poučak za malog Francka i sve ostale klince: ako nešto doista jako želite, ako mislite da to doista zaslužujete, morate glasno plakati da vas čuje cijelo susjedstvo. U tom slučaju tata neće imati izbora.

:hehe: :hehe:

majstore svaka čast na članku kod sam ga ja pisao(iako ja nebi bi tolko fin op.p.) :mrgreen: :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 15 sij 2014, 15:44

Momčad su slagali navijači i sigurno je presudila i navijačka pripadnost i simpatije prema igračima, neki su glasove dobili i na staroj slavi. Uglavnom je sve ok a koplja se lome vidim oko Ramosa, Ozila, Balea. Mislima da je u momčadi trebalo naći mjesta za Dantea bio je dobar, možda Robben i to je to. Na žalost Schweinsteiger nije toliko atraktivan pa ga oni koje ne prate Bayern kao mi drugačije doživljavaju i zato nije u ekipi. Ja bi osobno zamijenil Ramosa,Ozila i možda Reusa.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Lennon » 15 sij 2014, 15:47

Neznam zbog čeg se odmakla ova rasprava s teme al jedno je bitno :

Mislim da Bastian zaslužuje bit u najmomčadi UEFE sigurno prije Ozila. Puno prije.

Ti misliš da su oni 50-50, il rekao si ti da ti je oke da je Ozil nutra. Tvoje misšljenje koje očito dosta govori o tebi ko nogometnom poznavatelju, kritičaru, il kako već...

Bezveze ih je uspoređivat jer ne igraju istu poziciju, al kaj se tiče 2013 godine Mesut Ozil ne staje u istu rečenicu s mozgom,motorom i vjeroatno najvažnijom karikom momčadi koja je sve osvojila, i koja ima cijele godine 2-3 poraza.

End.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 15 sij 2014, 15:48

Lennon napisao:Ronaldovi fanboysi? :lol:

Ti misliš da je Ozil konstantiji od Basti-a? :roll: Molim te lijepo...

Sad mi nabroji tekmi koje se sjećaš da je Ozil odigrao u 2013. da zaslužuje bit unutra?

Ja ih znam svega dvije.

A i sama uspješnost igrača, tj trofeji. Ozil nema nijedan. Znači po tvome onda ni Ribery ne zaslužuje zlatnu loptu jer se ne gledaju trofeji već individualnost.

Složio bih se s tobom.

Najviše je zaslužio Basti, pa zatim Bale pa tek naposljetku Ozil. Možda bi i Gundogana gurnuo ispred Ozila ako samo gledamo sezonu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 15 sij 2014, 15:49

mirko0410 napisao:Momčad su slagali navijači i sigurno je presudila i navijačka pripadnost i simpatije prema igračima, neki su glasove dobili i na staroj slavi. Uglavnom je sve ok a koplja se lome vidim oko Ramosa, Ozila, Balea. Mislima da je u momčadi trebalo naći mjesta za Dantea bio je dobar, možda Robben i to je to. Na žalost Schweinsteiger nije toliko atraktivan pa ga oni koje ne prate Bayern kao mi drugačije doživljavaju i zato nije u ekipi. Ja bi osobno zamijenil Ramosa,Ozila i možda Reusa.

Slažem se s ovom zadnjom rečenicom. Ramos i Ozil out, Dante i Basti nutra. :bravo:

Reus i Robben su mi negdje pola-pola.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara