mirko0410 napisao: Na žalost Schweinsteiger nije toliko atraktivan pa ga oni koje ne prate Bayern kao mi drugačije doživljavaju i zato nije u ekipi.

The Scarface napisao:Moja momčad :
-------------Neuer
Lahm---Silva--Boateng--Alaba
-----Bastian----Gundogan
----Ribery--Messi----Ronaldo
--------------Ibra-----------------
Ne gleda se taktika niti funkcionalnost momčadi, cilj je ugurati što više dobrih individualaca.
Gundogan iz razloga što je min. 1 BVB-ovac morao upasti, htio sam staviti i Lewyja, ali je Ibra bio bolji prošle sezone.

Matthias Sammer : "I see that Barcelona have more players than us in the team of the year despite our 5 titles and the aggregate score when we met last season, so we have to do more this season,maybe winning the Spanish league too."

The Scarface napisao:Moja momčad :
-------------Neuer
Lahm---Silva--Boateng--Alaba
-----Bastian----Gundogan
----Ribery--Messi----Ronaldo
--------------Ibra-----------------
Ne gleda se taktika niti funkcionalnost momčadi, cilj je ugurati što više dobrih individualaca.
Gundogan iz razloga što je min. 1 BVB-ovac morao upasti, htio sam staviti i Lewyja, ali je Ibra bio bolji prošle sezone.
FCB_general napisao:Recimo Scarova ekipa je moj čisti izbor za FIFA XI. 2013. godine. Od A do Ž potpisujem tu ekipu najrealnije gledajući.Matthias Sammer : "I see that Barcelona have more players than us in the team of the year despite our 5 titles and the aggregate score when we met last season, so we have to do more this season,maybe winning the Spanish league too."
Kralj!![]()

TiLe napisao:http://www.index.hr/black/clanak/pet-guza-bazen-i-ronaldinho-ovo-zovemo-odlicnom-cestitkom/721841.aspx
ĆAĆA, jedan i jedini

doro napisao:ove brazilke imaju iz čega prdnut
Miki napisao:doro napisao:ove brazilke imaju iz čega prdnut
Ne bih volio ni da zamislim šta bi se desilo kad bi ova 4-a prdnula (s' lijeva na desno).

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju