FC Bayern - 1. FC Köln, 03. 10. 2009.

Re: FC Bayern - 1. FC Köln, 03. 10. 2009.

PostPostao/la FCB m@niac » 05 lis 2009, 11:37

Pogledal sam sažetke i mogu reći da sam bil u pravu....
..ljudi...neznam šta bih vam reko...vi koji govorite da imamo problem...
Čim je počela utakmica, bili smo bolji, jači, imali smo potpunu kontroli nad igrom ; dominirali smo cijelu, ali baš cijelu utakmicu, dvaput smo pogodili okvir gola, Klose, Švajn pa Gomez, čak je Ottl i mogo zabit, a da ne govorim kaj sam videl na kraju, kaj je Olić napravil.....ali to sve mene opće ne brine....jer to kaj smo mi Kolnu napravili toga nema nigde. 8-)
Došli su dvaput do gola i posrali su se.
Pa sreća nam jedino fali, a bez sreće nebre ni Barca ni ManUtd ni Real...ni niko u bilo kojem sportu!!!

I zato glavu gore i čekat sljedeću utakmicu jer sljedeći protivnik će najebat propisno!!! :mrgreen:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 05 lis 2009, 11:43

FCB m@niac napisao:Pogledal sam sažetke i mogu reći da sam bil u pravu....
..ljudi...neznam šta bih vam reko...vi koji govorite da imamo problem...
Čim je počela utakmica, bili smo bolji, jači, imali smo potpunu kontroli nad igrom ; dominirali smo cijelu, ali baš cijelu utakmicu, dvaput smo pogodili okvir gola, Klose, Švajn pa Gomez, čak je Ottl i mogo zabit, a da ne govorim kaj sam videl na kraju, kaj je Olić napravil.....ali to sve mene opće ne brine....jer to kaj smo mi Kolnu napravili toga nema nigde. 8-)
Došli su dvaput do gola i posrali su se.
Pa sreća nam jedino fali, a bez sreće nebre ni Barca ni ManUtd ni Real...ni niko u bilo kojem sportu!!!

I zato glavu gore i čekat sljedeću utakmicu jer sljedeći protivnik će najebat propisno!!! :mrgreen:

Da je Koln bio u svom petercu to svi znamo al mi nismo stvorili akciju iz igre - u tom je problem - prijetili smo kolko tolko iz prekida a to je katastrofa, jer mora nešto iz igre doč - imali smo možda jednu 100%-nu šansu - OLIĆ - koji je puco ko kreten jer je njemu kao i svim ostalim napadačima, forma mu u silaznoj putanji. Taj Koln je tako odlučio igrat - nismo mi njih sa pressingom, brzom igrom, kreativnošću zabili u 16-terac - žikiš?

Mi smo djelovali prejalovo!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la katsche » 05 lis 2009, 19:12

mislim da je Gaalo čestim mjenjanjem naših napadača uveo u njih totalnu nesigurnost....
ne more to tako....onda kad uđu je ono u glavi joj samo da ne pogriješim...jebote moram dati gol itd. itd.

po meni Gomez mora igrati nonstop....
a uz njega nek stavi ili Klosea ili Olića
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 05 lis 2009, 21:09

katsche napisao:mislim da je Gaalo čestim mjenjanjem naših napadača uveo u njih totalnu nesigurnost....
ne more to tako....onda kad uđu je ono u glavi joj samo da ne pogriješim...jebote moram dati gol itd. itd.

po meni Gomez mora igrati nonstop....
a uz njega nek stavi ili Klosea ili Olića

O tome i ja trubim cilo vrime.

Stvarno je bia glup potez vadit Gomeza dok je zabija.

Sviđa mi se njegova izjava posli tekme: "Prije par tjedana ste još pisali o tome kako je lako zabit gol sa 30 cm, ali danas bi nam takav gol dobro došao."
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 06 lis 2009, 10:33

anton 1983 napisao:
Da je Koln bio u svom petercu to svi znamo al mi nismo stvorili akciju iz igre - u tom je problem - prijetili smo kolko tolko iz prekida a to je katastrofa, jer mora nešto iz igre doč - imali smo možda jednu 100%-nu šansu - OLIĆ - koji je puco ko kreten jer je njemu kao i svim ostalim napadačima, forma mu u silaznoj putanji. Taj Koln je tako odlučio igrat - nismo mi njih sa pressingom, brzom igrom, kreativnošću zabili u 16-terac - žikiš?

Mi smo djelovali prejalovo!

Pa kak da mi stvorimo akciju iz igre, ako je Koln igrao tak kak je igrao!? I sam si rekao da su bili ugurani u svoj peterac! Pa nemreš ti biti neznam kak kreativan, ako ti protivnik igra tako jeben bunker. Igrali smo kako smo mogli i ja opće igračima ništ ne zamjeram! :)
Slažem se da Gaal malo preveč puta Gomeza vadi, trebal bi on više igrati .

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 06 lis 2009, 10:48

FCB m@niac napisao:Pa kak da mi stvorimo akciju iz igre, ako je Koln igrao tak kak je igrao!?

Ljepo bez pola frke - moraš samo imati igrača koji može nešto napravit jedan na jedan i onda doat loptu jer u tom slučaj neko kod gola mora bit sam!

FCB m@niac napisao:I sam si rekao da su bili ugurani u svoj peterac! Pa nemreš ti biti neznam kak kreativan, ako ti protivnik igra tako jeben bunker. Igrali smo kako smo mogli i ja opće igračima ništ ne zamjeram! :)
Slažem se da Gaal malo preveč puta Gomeza vadi, trebal bi on više igrati .

zaboravio si napomenut da sam ja također reko da su oni sami odabrali da tak igraju, a ne da smo ih mi zgurali u 16-terac a to jejako velika razlika ;)

nemreš imat 50 ubačaja u 16-terav i niti jedanput pogodit svog napadača!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 06 lis 2009, 12:06

anton 1983 napisao:Ljepo bez pola frke - moraš samo imati igrača koji može nešto napravit jedan na jedan i onda doat loptu jer u tom slučaj neko kod gola mora bit sam!

Pa imamo mi igrača koji može napravit nekaj 1 na 1, a kak bu neko sam, ako je šesnaesterac pun kolnovca!?

anton 1983 napisao:zaboravio si napomenut da sam ja također reko da su oni sami odabrali da tak igraju, a ne da smo ih mi zgurali u 16-terac a to jejako velika razlika ;)

nebih se složio, jer u slučaju da su oni željeli nas napadat, mi ih nikak nebi stjerali u njihov 16-erac, nego bi mi onda mogli biti kreativni, stvarati akcije, brzu igru, itd.....

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 06 lis 2009, 12:12

FCB m@niac napisao:Pa imamo mi igrača koji može napravit nekaj 1 na 1, a kak bu neko sam, ako je šesnaesterac pun kolnovca!?

U utakmici protiv Kolna ne - U utakmici protiv Kolna je naša veza zakazala i u tom je ležo problem - ako ništa drugo bar smo mogli gađat naše napadače pa bi se možda lopta od Gomezove glave odbijala Kloseu, ali niti to! Mi nismo bili opasni u tom je problem.

FCB m@niac napisao:nebih se složio, jer u slučaju da su oni željeli nas napadat, mi ih nikak nebi stjerali u njihov 16-erac, nego bi mi onda mogli biti kreativni, stvarati akcije, brzu igru, itd.....

nerazmem sad kaj si sa ovim htio reč!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 06 lis 2009, 20:17

anton 1983 napisao:
U utakmici protiv Kolna ne - U utakmici protiv Kolna je naša veza zakazala i u tom je ležo problem - ako ništa drugo bar smo mogli gađat naše napadače pa bi se možda lopta od Gomezove glave odbijala Kloseu, ali niti to! Mi nismo bili opasni u tom je problem.

Pa ja tebe ne razmem čoeče božji, si gledal sažetke!? Il sam ja lud ili kaj mi je, ali ja sam drukčije videl!!

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 07 lis 2009, 07:08

FCB m@niac napisao:Pa ja tebe ne razmem čoeče božji, si gledal sažetke!? Il sam ja lud ili kaj mi je, ali ja sam drukčije videl!!

Jesam , gledo sam sažetek al sam i gledo utakmicu ;) neznam točno di si ti vidio da smo mi bili opasni. Jedina napa 100%-na prilika u 2. poluvremenu je bila ona Olića kad je fulo cjeli gol i ta prilika je bila slučajnost, mi nismo uspjeli složit niti jednu pravu akciju. Ostatak prilika kakvihm takvih (1. poluvreme) smo napravili iz prekida...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 07 lis 2009, 13:15

Hm, utakmica protiv Kelna je sve samo ne primjer kada smo bili opasni. Prvo poluvrijeme protiv Juventusa, e to znači biti OPASAN. Ovo protiv Kelna nije bilo ni "O" od opasno.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 07 lis 2009, 15:27

Svako ima pravo na svoje mišljenje, možda ste vi u pravu :shock: ...ali ja stojim iza svojega.. :geek:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 07 lis 2009, 16:32

FCB m@niac napisao:Svako ima pravo na svoje mišljenje, možda ste vi u pravu :shock: ...ali ja stojim iza svojega.. :geek:

ti si malo zakinut ako si gledo samo sažetke ;)

Čak je komentator na DSf trubio o tome kak smo bili loši iz igre i kako je to jednostavno premalo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 07 lis 2009, 18:06

anton 1983 napisao:
ti si malo zakinut ako si gledo samo sažetke ;)

Čak je komentator na DSf trubio o tome kak smo bili loši iz igre i kako je to jednostavno premalo...

..je gledal sam samo sažetke :cry: ,..neznam, trebalo bi vidjet kak bi druge, ove jače momčadi odigrale s takvim bunkeraškim Kolnom... :?

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la bavarac » 08 lis 2009, 09:47

jebote ova tema još nije zaključana.... :shock: ...ma nema su tu više što napisati....ova tekma je bila u rangu sa onom u wolfsburgu...sam što smo tamo bili pregaženi jer nismo zabili kad smo mogli...a s Koelnom nismo stvorili ni jednu priliku...a uz to nismo ni mogli zabit.....najlošija tekma u zadnje dvije sezone Bayerna...definitivno...to sve govori....lock this.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.