Rukomet

Sve i svašta...

Re: Rukomet

PostPostao/la panda » 15 sij 2014, 16:26

FCB_general napisao:
Što se tiče medalja, naletjeli smo na Francusku koja je u rukometu ono što je Njemačkoj Španjolska zadnjih 6 godina bila na turnirima - problem! Sad više izgledamo kao Nizozemska ili bolje rečeno kao Elf, uvijek super igrači, rezultat samo srebro i najviše bronca.

Mediji su već digli euforiju nakon prve utakmice... Ja sam samo stisnuo X i zatvorio članak. :doh: :doh: :doh:

Točno to sam si i ja mislil' :mig: :mig:
Uostalom, prošle godine na svjetskom bili "pošteni", a ispali jebeni

Mogli smo onda pustit španjolcima zadnju tekmu i biti u finalu, bili su pošteni, pobjedili pa posrnuli u polufinalu :a045:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 15 sij 2014, 16:44

Da, upravu si.
Inače mi ne znamo kalkulirati kad treba. To je isto dosta često bio naš problem. Nekad treba zaobići put koji se čini vrlo običnim i jednostavnim taman i neka dulje vremena bude trebalo, ali onda se može ostvariti cilj i sigurno biti na željenom mjestu.

Nema veze, neka igraju dečki kako žele, ali neka znaju kako su zadnje 2 utakmice turnira najvažnije i za njih treba unaprijed vidjeti što i kako.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 15 sij 2014, 17:11

Najveći problem ove generacije je što se na baš svako natjecanje ide sa nekim pomlađivanjem pa ispadaju ljudi koji bi još uvijek mogli dati jako puno reprezentaciji.
Također neki upadaju preko veze tj. zato što su oženili kćer vladara hrvatskog rukometa.
Balić je otjeran, Metličić, Lacković, već zaboravljeni Sulić, Špoljarić...
Neki su tu jer ih treba prodati iako na njihovim pozicijama postoje bolji igrači...

Žalosno je da Hrvatska niti na jedno natjecanje u zadnjih 10 godina nije išla sa najjačim sastavom i zbog toga vjerojatno i osvajamo bronce konstantno.
Problem je što je, kao i u nogometu, sve podređeno osobnom profitu jednog čovjeka.
Jedina mu je sreća što su rezultati ipak solidni pa ljudi toliko ne razglabaju o tome.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 15 sij 2014, 17:32

Složio bih se, Tile. Gobac je unazadio ovu repku i vjeroatno joj uzeo pokoje zlato. Goluža mu dođe ko poslušan učenik. Ja nisam shvaćao hijerarhiju našeg rukometa i njegovog vodstva sve do nepozivanja Balića.

Isto kao i u nogometu , sve nečiji privatni interesi, al mi smo i dalje najveće ovce i podržavamo sve to. Što nam drugo i preostaje?!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 sij 2014, 17:43

Kod nas je politika alfa i omega u cijelom društvu i time sadrži neizbježnu - korupciju.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 15 sij 2014, 17:47

FCB_general napisao:Kod nas je politika alfa i omega u cijelom društvu i time sadrži neizbježnu - korupciju.

crkva je još i gora :a045:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 15 sij 2014, 18:04

Crkva barem zna dokle i koliko može. Mediji i političari znaju ali nitko im ništa ne može, razračunavaju sa Crkvom i određenim udrugama, političkim i društvenim krugovima koji su protiv NWO. Zato se vode ratovi, zato je Marko Francišković na prisilnom liječenju a nitko nije ni slova napisao kakva su mu prava prekršili.
No to je sve demokracija donijela, a i život je uvijek bio takav. Svatko zastupa, brani i bori se za svoje.

Image
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 sij 2014, 18:54

Lennon napisao:Pa dobro. Al umoran sam od toga da uvijek nekog krivimo, agresivne Francuze, suce, itd. Bronca je velik uspjeh, al uvijek ostajemo neki lagano razočarani nako kaj ju osvojimo, ili srebro. Bio sam u Austriji 2010 na EP, kad smo igrali skupine protiv Rusije, čudo jedno od atmosfere, ugođaja, doživljaja :mrgreen:

A Njemačka repka me podsjeća na Englesku nogometnu repku, daleko najjača liga a repka u debelom k.... Mislim na to da sudeć prema ligi da bi se repka trebala borit stalno za medalje, kad ono :no:

nešto grdo ne štima sa atmosferom,radom i trenerima u njemačkoj repki...oni po igračima su uz bok danskoj,nama i španjolskoj kad ono kurčina....ispast od crne gore u kvalifikacijama je kruna sramote....tu bu sitnica ovisila o medaljama a 4 repke su tu negdje mi,danska,španjolska i francuska....ono na što mnogi ne obračaju pozornost je da sve repke osim bosanske su jake od bivših yu državica....da je tu sad yu radili bi belaja :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 15 sij 2014, 20:00

Pa i ne samo rukomet, već i nogomet, košarka (sve države iz biše Yuge bile na Ep), vaterpolo, tenis...svugdje smo Balkanci dobri.

Mislim da je Njemački rukometni problem isti ko i Engleski nogometni, jaka liga s puno para i puno stranaca. Stranci dominiraju.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 sij 2014, 21:45

To je to za rukometnu Bundesligu. Previše su otišli u komercijalizaciju, a ostali su bez rukometne ekipe.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 15 sij 2014, 22:00

U fudbalu bi bili takav drim tim da Španija i Brazil ne bi uopšte bili favoriti protiv nas.

Tim bi činili: Samir Handanovič (Slovenija, Inter) - Dario Srna (Hrvatska, Šahtjor), Nemanja Vidić (Srbija, Mančester junajted), Branislav Ivanović (Srbija, Čelsi), Aleksandar Kolarov (Srbija, Mančester Siti) - Ivan Rakitić (Hrvatska, Sevilja), Miralem Pjanić (BiH, Roma), Luka Modrić (Hrvatska, Real Madrid), Stevan Jovetić (Crna Gora, Fiorentina) - Mario Mandžukić (Hrvatska, Bajern), Edin Džeko (BiH, Mančester Siti).

Klupa: Asmir Begović (BiH, Stouk), Neven Subotić (Srbija, Borusija Dortmund), Emir Spahić (BiH, Anži), Mirko Vučinić (Crna Gora, Juventus), Goran Pandev (Makedonija, Napoli), Zdravko Kuzmanović (Srbija, Inter), Vedad Ibišević (BiH, Štutgart).

Image
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 15 sij 2014, 22:04

Teoretski to lijepo izgleda, ali bi li i u praksi funkcioniralo....
Ne znam baš.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 sij 2014, 22:17

Nikad nije funkcioniralo kad je ta država postojala, bi li danas... Mislim kako opet ne bi. Koliko god sličan mentalitet bili, opet je svaki drugačiji, poseban. Takvi su narodi ovdje. Makar bi u igrici išlo. :haha:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 15 sij 2014, 22:56

Dajte onda ako oćete o takvim stvarim već, otvorite novu temu, već je miki prešao na nogomet, a tema se još zove - RUKOMET
panda
Admin
Admin

PostPostao/la doro » 17 sij 2014, 17:53

danas bu pravi ispit za naše protiv jako dobrih šveđana...zasad mi fali neka atmosfera kod ovog ep-a....dobro je neko reko previše je tih prvenstva ubiti svake godine....neka bar stave svake 3 g ep i sp.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara