Rukomet

Sve i svašta...

Re: Rukomet

PostPostao/la Lennon » 19 sij 2014, 22:06

Opet ponovljena snimka po 60. put. Uništio nas Omeyer, nedostatak hrabrosti, čelićna obrana... već zaista počinjem bit umoran od toga.

Jel stvarno rješenje neki drugi trener? Uz naravno, otjerivanje mafije iz uprave. Pa pogle onog Francuskog izbornika kolko iskusno samo vodi ekipu, on im je najveća snaga.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 19 sij 2014, 22:13

I ne kužim kaj nemamo drugog pivota osim tog drvosječe Muse? Zakaj ne zove Marina Marića iz Zagreba, pa on je smislil rukomet za njega. I dostojna je zamjena Voriju kad se potroši na tekmi.. Ne kužim. :roll:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 19 sij 2014, 22:22

Francuzi odigraju jednu od lošijih utakmica otkad ih gledam, nude se skoro 45 minuta, ali to svejedno ne spriječava naše junake predvođene rukometnim Jurčićem da izgube utakmicu. :smajl007:

Šta reći poslije ovoga?
Ishod je bio jasan nakon onih +3 di smo imali napad i igrača više i umjesto da ih se rutinski dokrajči, dopuštamo im povratak na -1.
Sramotno loše vođenje utakmice od strane Goluže.
Duvnjak također bespotrebno gubi lopte u kritičnim trenutcima, nešto što se najboljem rukometašu svijeta nikako ne bi smjelo događati.

Luzerski mentalitet, uz lošeg trenera, je najveći problem ove generacije.

P.S Još padam samo Hrvatsku za 1600 kn :neee:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 19 sij 2014, 22:32

Bome ti onda znaš što je gorak okus.

Al ono sad jedno pomalo laik i glupo pitanje. Zbog čega trpimo onog Musu? Kad imamo jako dobrog Marića u Zagrebu. I po čem to Mandalinić i Valčić zaslužuju prije repku od Balića i Lackovića?
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 19 sij 2014, 22:41

Lennon napisao:Bome ti onda znaš što je gorak okus.

Al ono sad jedno pomalo laik i glupo pitanje. Zbog čega trpimo onog Musu? Kad imamo jako dobrog Marića u Zagrebu. I po čem to Mandalinić i Valčić zaslužuju prije repku od Balića i Lackovića?

Mandalinića treba prodati, a Valčić je oženio Gopčevu kćer što valjda automatski daje poziv za reprezentaciju.

Ova generacija je mogla imati još barem 3-4 zlata na kontu da je vođena od strane normalnih ljudi.
Al jbg, u Hrvatskoj je to očito nemoguće...
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 20 sij 2014, 00:27

Jedna planina Dinart poslije umirovljenja stoji 2.,3. u redu pored francuskog izbornika.

Jedna seljacina Goluza poslije umirovljenja je, maltene (znam da je bio u Linovom stozeru), izbornik.

Pametnom dosta.

O vodenju tekme, "slusaj vamo" i "stani mi tamo" je sve receno.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 20 sij 2014, 08:46

panda napisao:
FCB_general napisao:Kod nas je politika alfa i omega u cijelom društvu i time sadrži neizbježnu - korupciju.

crkva je još i gora :a045:

Šta bolan ti pišeš gluposti skupljaš tu postove na glupim upisima i udaraš i pametuješ svakome osuđuješ svakoga pogledaj sebe jesi ti nadnaravan
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Red passion » 20 sij 2014, 10:44

TiLe napisao:Ova generacija je mogla imati još barem 3-4 zlata na kontu da je vođena od strane normalnih ljudi.
Al jbg, u Hrvatskoj je to očito nemoguće..

Jednu smo sigurno trebali imati, a to bih rekao definitivno EP s obzirom kako nemamo. Jednostavno se stvari ne poklapaju, a i znamo odigrati jako loše.

Vrijedi spomenuti još i osobne interese, mušice, kupljenu pamet od strane čelnika pa i igrača kroz zadnjih nekoliko godina, to tako ispadne. Mislim, prava šteta jer ovo je od Portugala prije 10-11 godina naš nacionalni sport br. 1 i sport koji mi stvarno znamo igrati.
E sad što nemamo atmosferu, hijerarhiju, mentalitet i karakter kao što primjerice Nijemci imaju u nogometu... Priče iza kulisa koje su bile za vrijeme Červara su isto kasnije isplivale kad je otišao. Vječito nekakva potreba za dokazivanjem nečega.

Srećom, ne gledam više rukomet do polufinala, pa sad ako dođu - dođu. Poštedim se rukometnih gluposti na parketu, okolo i izvan njega. cool0044
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 sij 2014, 10:48

TiLe napisao:Francuzi odigraju jednu od lošijih utakmica otkad ih gledam, nude se skoro 45 minuta, ali to svejedno ne spriječava naše junake predvođene rukometnim Jurčićem da izgube utakmicu. :smajl007:

Šta reći poslije ovoga?
Ishod je bio jasan nakon onih +3 di smo imali napad i igrača više i umjesto da ih se rutinski dokrajči, dopuštamo im povratak na -1.
Sramotno loše vođenje utakmice od strane Goluže.
Duvnjak također bespotrebno gubi lopte u kritičnim trenutcima, nešto što se najboljem rukometašu svijeta nikako ne bi smjelo događati.

Luzerski mentalitet, uz lošeg trenera, je najveći problem ove generacije.

P.S Još padam samo Hrvatsku za 1600 kn :neee:

potpisujem i dodajem ako je duvnjak najbolji na svijetu ja sam maradona

marac napisao:Jedna planina Dinart poslije umirovljenja stoji 2.,3. u redu pored francuskog izbornika.

Jedna seljacina Goluza poslije umirovljenja je, maltene (znam da je bio u Linovom stozeru), izbornik.

Pametnom dosta.

O vodenju tekme, "slusaj vamo" i "stani mi tamo" je sve receno.

tu si u pravu..tog redneka ketu sam imao prilike upoznat i komentar o njemu me je strah tu i napisat.

sramotna igra,pristup i o debilu keti nebum ni riječi više napisao.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 22 sij 2014, 10:38

Eto nam ipak šanse uć u polufinale, vjeroatno na Dance. Poklopilo se i za polufinale moramo pobjedit (jako dobru) Poljsku. Je gledal ko jučer POL-SWE? Kako se Poljski vratar razbranil.

Možda me čak malo i strah jer nismo mi baš tak dominantni da nebi morali strahovat od Poljaka..

Sve u svemu, čeka nas jako napeta tekma danas u 20:15.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 22 sij 2014, 11:25

Lennon napisao:Eto nam ipak šanse uć u polufinale, vjeroatno na Dance. Poklopilo se i za polufinale moramo pobjedit (jako dobru) Poljsku. Je gledal ko jučer POL-SWE? Kako se Poljski vratar razbranil.

Možda me čak malo i strah jer nismo mi baš tak dominantni da nebi morali strahovat od Poljaka..

Sve u svemu, čeka nas jako napeta tekma danas u 20:15.

Dovoljan je i remi za polufinale.
Poljake nisam gledao, al vidim da su jučer uništili Šveđane.
Bit će opet živciranja :?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 22 sij 2014, 22:23

TiLe napisao:Dovoljan je i remi za polufinale.
Poljake nisam gledao, al vidim da su jučer uništili Šveđane.
Bit će opet živciranja :?

Kad je stavio obranu 5-1 konačno smo proigrali. Samo da se ohrabri vanjska linija i sve bu dobro.

Imam čak i dobar filing protiv Danaca, baš zato jer smo kao autsajderi i jer niko ne očekuje od nas, onda smo najjači. :bravo:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 23 sij 2014, 10:35

Lennon napisao:
Kad je stavio obranu 5-1 konačno smo proigrali. Samo da se ohrabri vanjska linija i sve bu dobro.

Imam čak i dobar filing protiv Danaca, baš zato jer smo kao autsajderi i jer niko ne očekuje od nas, onda smo najjači. :bravo:

ma da vanjska linija nas jebe....nema niko muda
Kopljar....pa daj malo kreni,nabaci malo jos misicne mase.... sa tom visinom bi mogao trpati nemilice
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 23 sij 2014, 12:32

E sad ja dolazim na red. Uspjeli smo do polufinala, sad ću vidjeti kako će odigrati zadnje dvije utakmice. Sinoć sam gledao malo utakmicu protiv Poljske, nikako mi ne miriše na dobro i mislim kako Danska bez obzira na domaćinstvo i godinama nam dobro poznato rukometno 'domaće suđenje' je opet u prednosti i većoj prilici za prolazak.

Daj Bože da mi odemo do finala i uzmemo to konačno. No nisam previše optimističan. Rukomet je opet dobio u zadnjoj 4-orki ono očekivano. Tamo očekujem prolaz Španjolske.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 sij 2014, 13:36

FCB_general napisao:E sad ja dolazim na red. Uspjeli smo do polufinala, sad ću vidjeti kako će odigrati zadnje dvije utakmice. Sinoć sam gledao malo utakmicu protiv Poljske, nikako mi ne miriše na dobro i mislim kako Danska bez obzira na domaćinstvo i godinama nam dobro poznato rukometno 'domaće suđenje' je opet u prednosti i većoj prilici za prolazak.

Daj Bože da mi odemo do finala i uzmemo to konačno. No nisam previše optimističan. Rukomet je opet dobio u zadnjoj 4-orki ono očekivano. Tamo očekujem prolaz Španjolske.

Ja mislim da su šanse 50-50% takav mi filing iako kvaliteta i teren je prednost dancima
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara