TiLe napisao:brand value?
jel netko ukratko može objasniti značenje tog pojma i u čemu smo to mi točno pretekli sve ostale?

panda napisao:ako se ne varam, LP je ~85 mil. €

Lennon napisao:panda napisao:ako se ne varam, LP je ~85 mil. €
ja sam nekaj čul da je zarada od lp za pobjednika 120 mil eura, a sad što je sve u to uračunato - neznam

panda napisao:Lennon napisao:panda napisao:ako se ne varam, LP je ~85 mil. €
ja sam nekaj čul da je zarada od lp za pobjednika 120 mil eura, a sad što je sve u to uračunato - neznam
malo previše, Barca je onda dok je protiv MUFCa osvojila dobila svega 50+ milja
a ako se ne varam, BILD je nedavno napisal da smo mi dobili nekih ~85 mil
a Dortmund negdi 60

doro napisao:
Ja sam vidio podatak da je bvb dobio 75 milja sto mi onda nasih 85 izgleda premalo.

panda napisao:doro napisao:
Ja sam vidio podatak da je bvb dobio 75 milja sto mi onda nasih 85 izgleda premalo.
zbog čega ?
pare u LP dobiš ovisno o pobjedama / nerješenima / prolascima u sljedeći krug natjecanja
u grupnoj fazi je BVB imal isti broj pobjeda, ali jedan remi više, tu su više od nas zaradili
mi smo imali 5 pobjeda i 1 poraz u KO fazi, isto k'o i oni, i pobjeda finala je ak se ne varam nekih ~10 mil. €
a za gubitnika nekih ~5 mil. €
nema ti tu baš nekog prostora da više od njih zaradiš

panda napisao:Der FC Bayern boomt und durchbricht beim Umsatz die nächste Schallgrenze. Vorstands-Boss Karl-Heinz-Rummenigge verrät in SPORT BILD: „Wir haben zum ersten Mal die 400 Millionen gerissen. Wir werden beim Umsatz einen neuen Rekord vermelden können.“
i ovaj dio mi je najbolji
Bayern-Vorstand Jörg Wacker, zuständig für die Internationalisierung: „Wir sehen den Wettbewerb für Bayern München in Real Madrid, dem FC Barcelona oder Manchester United. Nicht in Borussia Dortmund.“

The Scarface napisao:PSG na 5. mjestu?![]()
Stanovništvo grada Pariza, u svojim od 1860. uvelike nepromijenjenim granicama, procijenjuje se na 2 167 994 (siječanj 2006.)[3], ali metropolitansko područje (aire urbaine) naseljava više od 11 milijuna stanovnika,[4] kao najnaseljenije metropolitansko područje u Eurozoni.

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 34 gostiju