SC Freiburg - FC Bayern, 17.10.2009

SC Freiburg - FC Bayern, 17.10.2009

PostPostao/la Speedy » 14 lis 2009, 09:35

Slikavs.Slika

Statistika:

Slika

Bayern putuje u goste desetoplasiranom Freiburgu, momcadi koja zaostaje za nama samo dva boda. Nema se tu sta puno mudrovati, ovu tekmu moramo pobjediti pod mus i s njom zapoceti niz pobjeda ukoliko se zelimo probiti prema vrhu ljestvice. Nece to biti nimalo lagana tekma iako je statistika daleko na nasoj strani, vjerojatno ce nam nedostajati Ribery za ovaj susret a posto su Robben i Olic isto tako ozljeđeni za ocekivati je da cemo igrati 4-4-2 formaciju. Međutim, s Gnjojenom nikad ne znas na cemu si i mozda opet bude nesto izmudrovo... :mrgreen:

A sad vi udarajte mrkvicu! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: SC Freiburg - FC Bayern, 17.09. 2009

PostPostao/la bavarac » 14 lis 2009, 14:18

evo ja ću počet s tim njegovim mudrovnajem i napisati alternative koje mu se nude u ovom trenutku s obzirom na izostanke Ole i Robbery-a....

dakle po meni najbolja solucija za njega je ova....

4-4-2...

butt

lahm------DvB-------badstuber-------bradfonja

---------------------tymo--------------------------

mvb-------------------------------bastian--------

---------------muller-------------------------------

-------klose-----------toni (gomez)---------------

u toj formaciji imamo čvrstu obranu i jaku defanzivu na centru...a opet dovoljno napadački orijentiranih igrača za zabit....pitanje je koliko more MvB igrat ili jel je pametno da starta ili je pak bolje da uđe u drugih 45min... :?

kao alternativa (zamjene) se tu još nudi tymo(ottl )....muller (sosa,boumjohan)...i muller u ulozi napadača....

4-2-2-2....

obrana ista.....

----------mvb (Ottl)---------tymo-----------

----------muller(sosa)-------bastian---------

----------klose--------gomez------------------

4-1-3-2.....

obrana ista.....

-------------------tymo (mvb)---------------------

muller-----------sosa(boumjohan)--------bastian--

------------klose------------gomez------------------

tu more još ispremiješat (zamjenit mjesta )....bastian desno....pranja lijevo.....a Muller u sredinu ili na napadača....

dakle ovako.....ne daj bože.... :twisted:

--------------------------tymo-----------------------

bastian-----------------sosa-------------pranja-----

--------klose---------------muller----------------------

i njegova omiljena 4-3-3

------------------------mvb----------------------

-----------tymo----------------ottl---------------

---bastian-----------------------------pranja----

------------------Klose------------------------------

alternativa ovoj gornjoj more bit ova...........

------------------------------tymo--------------------

----------mvb------------------------ottl-------------

sosa-----------------------------------------bastian--

------------------klose---------------------------------

ili ova.....najizglednija ....nažalost.... :lol: :lol: :lol:

------------------tymo-------------------------------

------mvb-------------------bastian-----------------

-----klose-------------gomez---------muller---------

eto ostale se ne usudim ni stavljat,jer me strah da Gaal ne čita ovaj forum.... :mrgreen:

inače ovu tekmu moramo dobit zbog punkti ali i dobre atmosfere uoči gostovanja u Bordeauxu.... 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 15 lis 2009, 07:03

Bundesliga, 9. KOLO:

SC Freiburg - FC Bayern München

Subota, 17. Listopada 2009, 15:30 h

badenova-Stadion Freiburg, Gledatelja: 25.000 (raspordano)

Slijedeće utakmica ispred Bayerna je teško gostovanje u Freiburgu. Zašto teško? Situacija je takva da si Bayern nikako ne smije dopustiti kiks u ovoj utakmici, sami su doveli u ovu situaciju da zaostaju 8 bodova za 1. na tablici te da svako slijedeće gubljenje bodova može značiti katastrofu ta bavarski klub. Došao je taj trenutak kada je vrijeme da Bayern započne seriju pobjeda i utakmica u Freiburgu će biti startna pozicija za taj zadatak, koji će uvelike biti jako težak.

Ovo nije idealno vrijeme i mjesto za započinjanje ovakve serije. Veliki broj bayernovih igrača vračaju se umorni sa utakmica svoje reprezentacije, te zbog toga Bayern nije imao priliku da se održi pravi trening, a vratili su se neki igrači koji bi mogli biti jako bitni – prije svega van Bommel, te Luca Toni. Također je puno igrača ozlijeđeno i ako se malo sagledaju te ozlijede jednostavno dobiva se dojam koda se sve urotilo protiv Bayerna i njegovog trenera LvG koji želi igrati u formaciji 4-3-3 – ozlijeđeni su Ribery, Olić, Robben. Van Bommel tek tjedan dana trenira sa momčadi, Demichelis je direkt iz bolničkog krevete letio Južnu Ameriku, 35-miliona vrijedno pojačanje, Mario Gomez, je izvan forme, drugi je izbor i u klubu i u reprezentaciji, ali možda zato postoji nada da se vrati Luca Toni koji je u utorak odigrao prijateljsku utakmicu protiv Regensburga. Njegova pojava na terenu u ovom trenutku kada nema ROBBERYA mogla bi uvelike pomoči da se protivniku uvuče strah u kosti!

Kao što sam već i rekao, naš trener LvG ima jedan veliki problem a to je da su mu 3 od 4 krila ozlijeđena, pa sistem 4-3-3 koji je bio forsiran u zadnje vrijeme nije baš praktičan u ovom trenutku. Makar poznavajuči Gaala sigurno postoje igrači koji bi kod njega, iz ovog kadra mogli pokrpati te pozicije, ako se on odluči na taj sistem; prije svega je to naš Pranjić. Sad je nastao problem što je bila ta reprezentativna stanka i nije bilo vremena da se bar malo trenira neki drugi sistem, možda će se toliko osporavani romb sa početka sezone vratiti u upotrebu. Možda u ovom trenutku to izgleda kao najbolje i najrealnije rješenje.

Ponovo igramo protivnika za kojeg je ovo utakmica godine i dati će sve od sebe da nas pobjedi, ali to moramo spriječiti. Od svih koji su ove godine ušli u 1. BUNDESLIGU, Freiburg pokazuje najbolju igru i može se očekivati da će Freiburg tu i tamo pokušati igrati nogomet te da neće kao Koln sa 11 igrača stajati na svojoj polovici. Također treba uzeti u obzir dobre rezultate Freiburga protiv velikih protivnika – 1:1 sa HSV-om, pobjeda u Schalkeu 0:1, ali isto tako ih je Leverkusen doma sa 0:5 poništio iako je ta pobjeda rezultatski izgledala puno bolje nego ono što se dalo vidjeti na terenu na terenu…Nadajmo se da će ovaj puta sreća biti na bayernovoj strani!

Moguće postave:

.

SC Freiburg:

Pouplin - Cha, Butscher, Krmas, Bastians - Flum, Banovic - Makiadi, Abdessadki, Bechmann - Idrissou

Trener: Robin Dutt

FC Bayern:

Butt - Lahm, van Buyten, Badstuber, Braafheid - van Bommel (C) - Schweinsteiger, Pranjic - Müller - Toni, Klose

Trener: van Gaal
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 15 lis 2009, 07:35

anton 1983 napisao:35-miliona vrijedno pojačanje, Mario Gomez, je izvan forme, drugi je izbor i u klubu i u reprezentaciji, ali možda zato postoji nada da se vrati Luca Toni koji je u utorak odigrao prijateljsku utakmicu protiv Regensburga.

Cek malo, nabroj ti meni jednog igraca Bayern koji je u formi?! Van Gnojten?? :lol: :hehe: :haha:

Ako i van Gnjojen da prednost Toniju ispred Gomeza to ce biti jos jedan razlog zasto ne budem gledao tekmu jer mi je vec dopizdilo gledati idijotarije nizozemca... :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 15 lis 2009, 14:38

Speedy napisao:
anton 1983 napisao:35-miliona vrijedno pojačanje, Mario Gomez, je izvan forme, drugi je izbor i u klubu i u reprezentaciji, ali možda zato postoji nada da se vrati Luca Toni koji je u utorak odigrao prijateljsku utakmicu protiv Regensburga.

Cek malo, nabroj ti meni jednog igraca Bayern koji je u formi?! Van Gnojten?? :lol: :hehe: :haha:

Ako i van Gnjojen da prednost Toniju ispred Gomeza to ce biti jos jedan razlog zasto ne budem gledao tekmu jer mi je vec dopizdilo gledati idijotarije nizozemca... :neee:

slažem se al ja bum ipak pogledal..jbg nemrem si pomoč...nikako nije dobro šikaniranja gomeza iako loše stoji na terenu i nije u formi ipak je zabil 6 golova i 1 vrhunska asistencija u lp...dok drugi su zabili kitu ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 15 lis 2009, 17:10

Gladam malo moguce sastave za subotu i dođe mi da zaplacem kada vidim Ottla u prvih 11. Ne mogu jos vjerovati da je ta kolicina smeca izbacila Tymu iz udarne postave! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 15 lis 2009, 17:50

Robben , Toni i Bommel su u kadru za Freiburg! :shock: :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 15 lis 2009, 18:19

Sad sam gledo na DSF i bio je LvG i kolko sam ha skužio igrali bumo 4-4-2 jer nema Riberya i Robbena. A i logično je da tako i bude, s tim da ćemo znat kaj će bit u subotu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ankujund » 15 lis 2009, 21:14

anton 1983 napisao:logično je

kako povezivas rijec logicno i lvg :D
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 lis 2009, 22:02

ankujund napisao:
anton 1983 napisao:logično je

kako povezivas rijec logicno i lvg :D

Dodam krucialni dio rečenice:

anton 1983 napisao:A i logično je da tako i bude, s tim da ćemo znat kaj će bit u subotu.

:mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 16 lis 2009, 06:50

Pa kaj ej moguće da bu i Micho bio u kadru za Freiburg? :shock:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 16 lis 2009, 09:00

anton 1983 napisao:Pa kaj ej moguće da bu i Micho bio u kadru za Freiburg? :shock:

Navodno bi se trebao naci na klupi, iako je to sve meni malo prerano kao i s Robbenom, ne treba riskirati s njima bez obzira u kakvoj se mi banani nalazili...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 16 lis 2009, 09:11

Micho je sad bio u startnoj postavi protiv Uruguaya...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 16 lis 2009, 09:13

anton 1983 napisao:Micho je sad bio u startnoj postavi protiv Uruguaya...

Znam i zbog toga sam bio zamracio, doslo mi je da napljuskam onog malog debelog! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 16 lis 2009, 11:22

Speedy napisao:Gladam malo moguce sastave za subotu i dođe mi da zaplacem kada vidim Ottla u prvih 11. Ne mogu jos vjerovati da je ta kolicina smeca izbacila Tymu iz udarne postave! :neee:

nije ga izbacil ottl već gaal...iako se mora priznat da tymo ne igra u bayernu kak zna i može..nadam se da je riječ samo u fazi prilagodbe makar i takav bi morao uvjek biti ispred ottla....jednostavno gaal ne voli neke igrače i tu se moš hebat....

btw baš sad pročitao neki tekst klosea u bildu kao da mu se sviđa inter i da je na stolu liverpoolova ponuda...dal zna netko više o tome?! :roll:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Sljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.