Ozljede i zabrane igrača!

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Ozlijede i zabrane igrača!

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 16 lis 2009, 01:13

Murta napisao:
The Scarface napisao:Jel se piše ozljeda ili ozlijeda. :D

sa i, ozlijeda

Bez i ... prilikom pretvorbe imenice u glagol onda se pise i .... ;)
Čeki Fabregnoj

Re: Ozlijede i zabrane igrača!

PostPostao/la Speedy » 16 lis 2009, 07:09

Ajd se vi za promjenu malo drzite teme! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: Ozljede i zabrane igrača!

PostPostao/la FCB m@niac » 16 lis 2009, 22:17

Kolko ja vidim ništ od Robbena protiv Freiburga! Pa to nebi baš bilo dobro da odma igra, pa da si zjebe koleno odma!
Možda on smatra da je spreman, ali evo na ofizzialnoj strani piše da nikam nejde... :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 19 lis 2009, 19:00

Znači robben anema niti u srijedu, izgleda da je povratak ipak preano najavljivan, Braafheid je također upitan, ozlijeda nećega. a Micho se vrača i biti će uključen među 18 igrača koji će putovati nach Frankreich! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 20 lis 2009, 10:05

anton 1983 napisao: a Micho se vrača i biti će uključen među 18 igrača koji će putovati nach Frankreich! 8-)

mam ga u prvih 11 metni...na muci se poznaju junaci.... 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 23 lis 2009, 06:48

Bayern bez Riberyja do daljnjeg

Slika

U zadnje vrijeme u Bayernu mnoge stvari nisu kako bi trebale biti. Rezultati su daleko od očekivanih, momčad nikako da pronađe pravu formu a igra bavarske momčadi u posljednje vrijeme nikako ne ulijeva sigurnost i nadu da će u nastavku sezone biti bolje. Da stvari budu još gore, trener Bayerna Louis van Gaal je ostao bez svojeg najvažnijeg igrača do daljnjeg, odnosno Franck Ribery bi mogao izbivati s trenena još dodatnih mjesec dana. Tako su objavili na službenoj stranici bavarske momčadi.

To je potvrdio i trener bavaraca Louis van Gaal.

"Odlučili smo da mu je potrebno dati dovoljno vremena da zaliječi svoju ozljedu."

Franck Ribery se nekoliko puta vraćao na terene nakon ozljede, međutim bezuspješno. Zadnju utakmicu odigrao je protiv Köln prije tri tjedna ali je izašao na poluvremenu zbog bolova u koljenu.

Ako je ova prognoza od još mjesec dana pauze za francuza točna, Ribery će propustiti sljedećih pet utakmica, uključujući i utakmicu Lige prvaka protiv Bordeauxa i bundesligaške susrete protiv Stuttgarta i Schalkea. Isto tako njegovi nastupi u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo za Francusku reprezentaciju došli su pod znak pitanja.

Ako bude sve išlo prema planu Ribery bi se trebao vratiti na terene u utakmici protiv Leverkusena koja je na rasporedu 22. studenoga.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 23 lis 2009, 11:31

dakle pitanje glasi.....hoćemo li potegnut na zimu za novim ribery-em odmah 8-) ...jer je ovaj postao prekrhkih kolena.... :? :roll: :?:

i drugo pitanje glasi....koliki će nam bit na kraju polusezone zaostatak za vodećim..... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la ankujund » 23 lis 2009, 11:32

9 bodova :D

osim Ozila ne vidim tko bi to moga bit...al njega werder nece pustit...
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2009, 08:20

Ribery neće ići na operaciju, tako su odlučili naši dpoktori. bit će podvrgnut neokj drugoj vrsti liječenja jer oni smatraju da je to bolje. Al još uvijek se ne zna točno kad bi se Ribery trebao vratiti...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 24 lis 2009, 13:25

a ne kuzim kak francuski nogometni savez moze blokirati i prolongirati njegovu operaciju ...
mislim lik je pod ugovorom u Bayernu , dok za repku (konkretno Francusku igra honorarno, ako i tak) i normalno je da bayernova uprava zeli "fit and firing" riberya ....
mislim glupo mi sto niko ne govori o tome ,ne da bas nije javna tajna ;)
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2009, 13:57

Čeki Fabregnoj napisao:a ne kuzim kak francuski nogometni savez moze blokirati i prolongirati njegovu operaciju ...
mislim lik je pod ugovorom u Bayernu , dok za repku (konkretno Francusku igra honorarno, ako i tak) i normalno je da bayernova uprava zeli "fit and firing" riberya ....

kakva Francuska repka, o čem ti? :?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 24 lis 2009, 14:00

anton 1983 napisao:
Čeki Fabregnoj napisao:a ne kuzim kak francuski nogometni savez moze blokirati i prolongirati njegovu operaciju ...

kakva Francuska repka, o čem ti? :?

Francuski je liječnik reka da bi triba na operaciju i da bi sa terena izbiva 2 miseca.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2009, 14:05

The Scarface napisao:Francuski je liječnik reka da bi triba na operaciju i da bi sa terena izbiva 2 miseca.

Pa čuj, morti je on to reko, ali ziher on nije nikakvog utjecaja imo po tom pitanju - dok za nas dela Muller- Wohlfahrt zna se ko odlučije! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 02 stu 2009, 12:28

Brafonja se malo ozlijedil al njegov nastup nije upitan za BordoX , a Buyten bi do subote za Schalke trebo biti spreman...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 09 stu 2009, 19:35

malo sam danas više išo istražit kaj se događa sa Riberyem i ono kaj sam pročito nije mi baš, dapače strah me u 3 PM.

Uglavnom, on ima ozlijedu koju je imo Hargreaves, (to je neki kurac na koljenu), uglavnom Hargo je godinu dana igro pod inekcijama dok taj neki kurac u koljenu totalno nije popuco. Znači ova ozlijeda riberya je jako ozbiljna i naši doktori će njegovu ozlijedu drugačije pokušat sanirati. Shema je takva da će se tek za 2 tjedna znati da li će Ribery ići na operaciju ili će to sve proči bez operacije. Znači on sada ne igra zbog predostrožnosti!
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu