Murta napisao:Prema Sky Sportu Nizozemac dobio otkaz.

Bild javlja da je Slomka novi trener.
Murta napisao:Prema Sky Sportu Nizozemac dobio otkaz.

panda napisao:Sumnjam da će Slomka napraviti puno više nego Bert. Ali ajde, možda ipak uspije.
Teško je, ali moguće.

effe__sa napisao:panda napisao:Sumnjam da će Slomka napraviti puno više nego Bert. Ali ajde, možda ipak uspije.
Teško je, ali moguće.
Slomka je i Hannover spasio od ispadanja pa ga u sezonama poslije odveo do Evrope, a znamo da su to onda bile uspješne i evropske epizode. Slomka je jedan od najboljih taktičara u Njemačkoj, samo što je on opet fin, blag karakter i pitanje je jedino kako će se sa silnim budaletinama u ovom klubu nositi. A sa svojim trenerskim potencijalom (ako samo to gledamo) definitivno može spasiti HSV.

panda napisao:http://www.bild.de/sport/fussball/mirko-slomka/als-neuer-hsv-trainer-vorgestellt-34713032.bild.html
Slomka i službeno predstavljen. Nadam se da će uspjet spasiti ih od ispadanja u 2. ligu, iako, skeptičan sam
Miki napisao:Jadna su mi skandiranja Bajernove tribine "2. liga HSV". Ne valja se radovati tuđoj nesreći ma koliki rivalitet bio.
Miki napisao:To mi je baš jadno, jer se npr. može desiti da Bajern nesrećno ispadne od Arsenala. Da li bi im se i tada to pjevalo? Navijački pacijenti.![]()
Miki napisao:HSV je tradicionalan klub, 1 od 3 iz Njemačke koji ima trofej LŠ. Nikada ranije nisu ispali iz BL, imaju odličan stadion, nalaze se u velikom gradu (mislim da je Hamburg 3. najveći njemački grad poslije Berlina i Minhena).

melodyne napisao:HSV vodi!

CroCHEF napisao:melodyne napisao:HSV vodi!
i to 2-0

panda napisao:Neće HSV ipak ispast, TO TO TO!

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju