Lennon napisao:Zanimljivo bude vidjeti Njemačko - Poljski dvoboj. To bu opet tekma "puna emocija" na tribinama.

Miki napisao:Konačno su otišli na veliko takmičenje i splasnula je sva ona euforija oko Brazila. Sada se sve vraća u normalu, ako me kontate. BiH je prosječna reprezentacija.

Murta napisao:Kaj se dogodilo s BiH? Jednostavno promašivanje i nedodstatak sreće ili nešto ozbiljno?
panda napisao:Miki napisao:Konačno su otišli na veliko takmičenje i splasnula je sva ona euforija oko Brazila. Sada se sve vraća u normalu, ako me kontate. BiH je prosječna reprezentacija.
Ako je prosječna BIH bila u Brazilu, a Srbija nije.
Što to onda čini Srbiju?
Ispodprosječnom ?

effe__sa napisao:Sušićevo eksperimentisanje te totalni izostanak taktike su glavni uzroci sinoćnjeg poraza. Praktički sinoć Sušić niti je imao taktiku, niti bilo kakav ozbiljan match plan za ovu utakmicu. I u potpunosti poraz ide na njegov račun. On je pokazao već svoje neznanje u utakmici na SP protiv Nigerije, ostvaljajući Kolašinca na klupi i slično.
effe__sa napisao:Ma prije svega Miki ispodprosječno razmišlja, a još je izapran u specijalnoj centrifugi....![]()
U nadanju da jedne spusti, a druge uzdigne, on one koje ima namjeru uzdignuti u suštini još više spusti....
Nije svjestan svoje nesvjesnosti.....

panda napisao:Miki napisao:Konačno su otišli na veliko takmičenje i splasnula je sva ona euforija oko Brazila. Sada se sve vraća u normalu, ako me kontate. BiH je prosječna reprezentacija.
Ako je prosječna BIH bila u Brazilu, a Srbija nije.
Što to onda čini Srbiju?
Ispodprosječnom ?
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju