The Scarface napisao:Sad će ispast da je Gaal genijalac.
Al kako je on pokazo svima da je on pametan!!!!
Oćete cirkus, kakav Real Madrid - dođite na Allianz arenu!

Pa kak mi u ovakvoj tekmi MORAMO GOL PRIMIT!!!!anton 1983 napisao:Al kako mi je žao kaj je ovo smeće cigansko od Robbena ukralo Gomezu gol, a Gomezu je više trebo nego njemu!
Kad je ovaj zvadil Tonija van i napravil kaj je napravil - ja sam mamu pozvo u sobu da neš vidi

doro napisao:
Velim ja naš novi napadački dvojac GOMEZ-BUYTEN.....toni prodaja na zimu a klosinji se zahvalit na ljeto(ipak je švabo-poljski)!
ankujund napisao:izvjesce:
bayern puuuunooooo bolji,imali smo pregrst sansi,imali igru bili bolji protivnik....jednostavno nismo imali srece,toni ne bi da gol da se utakmice igra 360min,nece covika pa nece,gomez usa,gol sansa pa na pod hihi.....puno sansi,fali mirnoce,pritisak je od tih golova i zato je realizacija ovakva.govorite vi sta hocete,al ovu utakmicu nedam ric nikom da kaze protiv gaala nesto.to sta igraci nisu sposobni dat gol,to nije on kriv,sve zamjene su bila na mjestu i u pravo vrime,tu se nema sta pregovorit i stvarno me iznenadio zamjenom toni-demichelis,al onda sam zakljucio da buyten ide gori pa mi je bila jasna...
dokazao sam svoju teoriju za napadace,sljedecu utakmicu gomez igra,al s obzirom na predstave klosea,pitanje je koje je od losih(klose-toni) losiji.... uff,di je taj olic,na kraju placemo za njim:D
vrijeme je da se muller odmori malo
lahm-nije dobro kad naj najbolji igrac postaje najveca rupa,nesto mi je cesto krivac za gol u zadnje vrime
ono sta su lani bili stoperi(najvece rupe(,to su ove godine napadaci a ono sta su bili napadci,to su stoperi(odlicno igraju)

ankujund napisao:lahm-nije dobro kad naj najbolji igrac postaje najveca rupa,nesto mi je cesto krivac za gol u zadnje vrime
anton 1983 napisao:doro napisao:
Velim ja naš novi napadački dvojac GOMEZ-BUYTEN.....toni prodaja na zimu a klosinji se zahvalit na ljeto(ipak je švabo-poljski)!
NE!!!
Klose prodaja i TONI I GOMEZ SVAKU JEBENU TEKMU OTPOČETKA!!!

doro napisao:Kaj ti nije dosta građenja?! ma frajer je još od proljeća propalelo.....danas je morao zabit minimalno 2 gola!
Napad GOMEZ-(NOVI ili OLIĆ) i malog mullera koristit za čistu špicu jer mi počel ići na živce s švrljanjem svud naokolo

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost