Bundesligaši u Europi

Arhivirane teme...

Re: Bundesligaši u Europi

PostPostao/la ankujund » 23 lis 2009, 11:11

bundesligasi ko i hrvati :D svi se usrali
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 24 lis 2009, 09:00

Za Herthu je i bilo očekivano tako da tu nije ništa čudno.

Ono što je najčludnije je da je Hamburg uzeo tri boda protiv Celtica i to uz gol Berga haha :lol:

Inače, moramo se pomiriti da ove sezone Nijemci zbog Stuttgarta i Herthe neće imati puno pozitivnih stvari u borbi protiv Talijana ponajviše. Još ako Bayern sjebe situaciju, može se pričati o katastrofi na tom planu.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2009, 09:12

Haris napisao:Za Herthu je i bilo očekivano tako da tu nije ništa čudno.

Al mene nervira Herthina dosljednost - kod švaba sve mora bit perfektno, ako si već loš onda moraš napravit sve da budeš najlošiji na svijetu! Nije problem kaj su oni spušili od Sportinga, ali molim te pa ko je to Herenveen, pa oni su kanta za napucavanje u nizozemskoj ligi, 16 na tabeli - UŽAS - Herthu bi sad i Cibalija nabila i zato ih ja prezirem!!!

Ono što je najčludnije je da je Hamburg uzeo tri boda protiv Celtica i to uz gol Berga haha :lol:

jebena istina, ak sam ja očekivo da će neko od njih dobiti onda je to bio Werder a ne HSV...

Inače, moramo se pomiriti da ove sezone Nijemci zbog Stuttgarta i Herthe neće imati puno pozitivnih stvari u borbi protiv Talijana ponajviše. Još ako Bayern sjebe situaciju, može se pričati o katastrofi na tom planu.

Jedina je nada da talijani ispadnu iz kupa Uefe, a to i nije tak nemoguće, makar se neče d ogoditi i da se Hertha bar malo trgne jer oni još uvijek imaju realne šanse za prolaz, sam da im malo krene u BL... :cry:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 24 lis 2009, 13:27

Mene je isto pobjeda HSV-a začudila, očekivao sam 1:1 jer je HSV bolji, ali je izmasakriran i još igra u gostima. Al me začudilo onih Happoel 5:1 Rapid. To ne bi ni u najluđim snovima predvidio.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lizarazu » 24 lis 2009, 22:57

steta za slab "odlomak" bundesligasa. ova sezona je bila prava prilika da se dostignu talijani...medjutim, stvari ne izgledaju bas najbolje.
zar u gotovo svakoj sezoni tim koji je u prethodnoj bio dobar, mora da dozivi krah. ovaj put mislim na stuttgart i hebenu herthu.
kladim se, da ako ove godine leverkusen odrzi konstantnost i zadrzi se medju prvih 4, da ce u narednoj sezoni dozivjeti fijasko u europi.
bundesligi fali top 4 ekipe, koje ce stalno biti u vrhu i skupljati iskustva u europi. ja zasad vidim tu jedino bayern i hsv, kao moguce kandidate, werder je oduvijek tu negdje ali i on oscilira, sjetimo se prosle sezone. cetvrti kannidat bi definitivno mogao biti wolfsburg.

sto se tice tog duela sa talijanima na uefinoj rang-listi, dosta ce toga zavisiti i od naseg gostovanja u torinu...
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2009, 11:32

stinkenfinger napisao:steta za slab "odlomak" bundesligasa. ova sezona je bila prava prilika da se dostignu talijani...medjutim, stvari ne izgledaju bas najbolje.
zar u gotovo svakoj sezoni tim koji je u prethodnoj bio dobar, mora da dozivi krah. ovaj put mislim na stuttgart i hebenu herthu.
kladim se, da ako ove godine leverkusen odrzi konstantnost i zadrzi se medju prvih 4, da ce u narednoj sezoni dozivjeti fijasko u europi.

A u teoriji je ovo bila savršena sezona da im ga metnemo jer smo dobili jako dobre skupine za to ali neće nas i neće.Al isto tako smo i prošle godine imali situaciju - prvi dio ovaj zimski iz perspektive BL jako loš da bi svi talijani u 1/8 finalu LP poispadali a BL gadno stisla u kupu UEfe i onda bili bolji - puno toga zavisi -nemoramo čak niti biti bolji sam da budemo blizu ;)

bundesligi fali top 4 ekipe, koje ce stalno biti u vrhu i skupljati iskustva u europi. ja zasad vidim tu jedino bayern i hsv, kao moguce kandidate, werder je oduvijek tu negdje ali i on oscilira, sjetimo se prosle sezone. cetvrti kannidat bi definitivno mogao biti wolfsburg.

sto se tice tog duela sa talijanima na uefinoj rang-listi, dosta ce toga zavisiti i od naseg gostovanja u torinu...

Mislim da si se ti krivo izrazi - netreba to BL da bi se u Europi skupljali bodovi jer u zadnje 2 sezone neamo te klubove ali imamo više bodova od Talijana, ta 4 kluba nam trebaju da bi skupljali bodove u LP ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 25 lis 2009, 12:09

Slažem se...4-5 jakih i dobro stoječih klubova nam treba striktno za lp ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 25 lis 2009, 15:06

Od tih 4-5 Bundesliga ima samo 1+1+1. Najbolji i najkonstantiniji je naravno Bayern. Ovaj druge kategorije je Werder, a treći je HSV. Nekad su tu bili Dortmund i Schalke, al sad su u grdnim problemima.
Dovoljan potencijal(klubovi bez dugova+jaki gradovi) imaju Fortuna, Union, Stuttgart, Koln, Frankfurt, RW Essen, Kaiserslautern, Hannover, Mainz i Leipzig, al zasad je sve osrednje. Jednostano treba nać prave ljude, uložit novce i vjerovat. Ja mogućnost brzog klupskog napretka(kroz 2-3 godine) vidim u Unionu, Stuttgartu, Hannoveru, Eintrachtu, Kolnu i K'lauternu.
No, najveći problem je mentalitet. Klub koji želi europski rezultat se ne smije zadovoljavati s 13. mjestom(ciljam na Frankfurt, Hannover i Koln). Stuttgart još treba čekat, al ne unedogled, nego do završetka stadiona, onda klub ima dobru perspektivu. U Union treba vjerovat i nadat se da mogu uć u prvu ligu jer oni imaju metropolu iza sebe, a nisu u dugovima ko Hertha. K'lautern ima sve, samo se trebaju uložit novci i čekat rezultati.
Od ovih drugih u najgoroj situaciji su RW i Leipziški klubovi. RW nema para, a drugi su u duboko u govnima i treba ih čekat bar 6 godina. Za Fortunu ne znam u kavkoj je fin. situaciji, ali su nedavno bili pred bankrotom, tako da... :?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2009, 10:28

:sick:
Mislim da je još jedan razočaravajuči tjedan pred nama, ali ovaj puta samo se koncentriram na Bayerna - za ostalo me zaboli...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 05 stu 2009, 10:06

Ljdui, jučer Stuttgart izvuko remi u Sevilli, sad kad još Hertha uspije isto protiv Hereenvena! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 05 stu 2009, 19:10

anton 1983 napisao:Ljdui, jučer Stuttgart izvuko remi u Sevilli, sad kad još Hertha uspije isto protiv Hereenvena! :lol:

Gube 1-0 u trećoj minuti.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 05 stu 2009, 21:42

Haris napisao:
anton 1983 napisao:Ljdui, jučer Stuttgart izvuko remi u Sevilli, sad kad još Hertha uspije isto protiv Hereenvena! :lol:

Gube 1-0 u trećoj minuti.

tak sam istu stvar jučer reko za Stuttgart pa nisu popljugali! :D

MOREM vjerovat da je Hertha dobila , matere im se najebem glupe!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2009, 23:08

Za čudo Božje Stuttgart dobio tekmu. bravo

Stuttgart je u zadnje vrijeme počeo bolje igrati, ali samo su izostajali rezultati, u igri se vidio napredak i u svakoj tekmi su stvorili masu prilika, ali lopta nije htjela u gol. Onda su došli Rangersi, jer ako njih nećeš koga ćeš?! U pravo vrijeme, na pravom mjestu nabili su najboljeg mogućeg protivnika. S ovom pobjedom Stuttgart si je otvorio vrata 1/8 finala. U zadnjem kolu igraju doma protiv Unireje i ako pobjede u toj utakmici proči će skupinu. Malo je sad Sevilla sjebala, jer su već prošli skupinu pa su "pustili" Rumunjima, da je slučajno Sevilla igrala remi sa njima, švabima bi i remi u zadnjem kolu bio dovoljan. Al dobro nemreš imat ofce i nofce, čak i ovak nije loše, dapače :D

E, da moram ponovo pohvaliti KUZMANOVIĆA, opet zabio jako bitan gol, već 3. tekmu zaredom, sam ga neće biti protiv Unireje, jer je pobro crveni zadnje kolo protiv Seville, ko zna možda Stuttgart i na kraju skupi neplanirane punkte....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 25 stu 2009, 11:46

Ajde nek se Stuttgart probudio konačno, bilo je i vrijeme. Rekao sam već davno da mi Babbel djeluje kao predobar trener da bi ga se tek tako otpustilo. Nadat se da će uzet tri boda i protiv Uniere pa da to ipak bude koliko-toliko solidno odigrana grupna faza LP.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 25 stu 2009, 16:24

ali ljudovi moji prosto je nevjerovatno koliko Stugartt napravi GOL-SANSI tokom tekme !
dakle 100%tnih :bravo:

i onda bavarac veli kak je Pobregnjak bolji od dzeke :lol: ! mislim da pak Bedak sada ima bolji finishing 8-)
Čeki Fabregnoj

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva