Momčad i sve vezano uz ekipu - 2013/2014

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu - 2013/2014

PostPostao/la Red passion » 01 svi 2014, 17:39

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fzav9TZV__c[/youtube]

Izbaci mi dan danas na YouTubeu njegove video golove i poteze vezane za Bayern. Jebote, gledam sad ovaj video gdje su zadnje 2-3 sezone uhvaćene, pa ti napadi koje smo igrali veze nemaju s današnjima.

A koliko to brže izgleda... Ehhhh da... :bigeyes:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 01 svi 2014, 18:10

Naletih na jednom drugom Bayernovom forumu na raspravu o Bayernovim igračima tj. o tome tko je ovogodišnji top, a tko flop sezone.
Znam da sezona nije gotova, al zanima me mišljenje i ovog foruma.

Osobno -
Top: Robben, Lahm, Thiago
Flop: Boa, Schweini, Gotze, Shaq

Čini mi se da je Robben odigrao u podjednakom ritmu od početka do kraja sezone i jedini je (uz Lahma) igrao bez oscilacija.
Lahm je dokazani doktor nogometa bez obzira koju poziciju igrao.
Thiago me je ugodno iznenadio i da nije bilo ozlijeda možda bi na kraju sezone bio i najbolji Bayernov igrač.
Vidi se da lik zna igrati i jasno je zašto je Pep inzistirao isključivo na njegovom dovođenju. Bit će vođa ekipe u slijedećim sezonama.

Boa me nije toliko razočarao jer se uvijek znalo za njegove mane, ali sa Pepovim dolaskom su postale toliko izražene da mislim da za njega mjesta više nema. U ovakvoj obrani je beskoristan.
Schweini podsjetio na svoja prijašnja izdanja. Ne sjećam se da je odigrao ijednu dobru utakmicu u cijeloj sezoni.
Vadi ga onih par golova, al osim toga jedna velika nula. Mislim da i on puno bolje funkcionira u Juppovom sustavu tj. kad ima jednog razbijača pored sebe.
Gotze isto razočaranje. Znam da je tek prva sezona i da treba proći vrijeme prilagodbe ali 4-5 dobrih utakmica u sezoni je premalo za igrača takvog hypea.
Problem kod njega je što mislim da ni Pep nema pojma gdje da ga koristi. Probao ga je na f9, lijevom krilu, desnom krilu, vezi, ali nigdje nije pretjerano oduševio. U njega svejedno i dalje vjerujem i očekujem boom slijedeće sezone, pogotovo kad mu Lewa stigne.
Shaq stagnira i mislim da je očito da od njega nikada neće biti novi Ribery ili Robben.
Solidan za rotaciju i ništa više. Ne mislim da će se ikada izboriti za veću minutažu i ako on nema problema s tim onda neka ostane.
U suprotnom mislim da je prodaja ovog ljeta izvjesna.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 01 svi 2014, 20:22

FCB_general napisao:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fzav9TZV__c[/youtube]

Izbaci mi dan danas na YouTubeu njegove video golove i poteze vezane za Bayern. Jebote, gledam sad ovaj video gdje su zadnje 2-3 sezone uhvaćene, pa ti napadi koje smo igrali veze nemaju s današnjima.

A koliko to brže izgleda... Ehhhh da... :bigeyes:

Kako bolan Generale kad ovdje dosta ljudi govori da mi igramo isto :D
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la melodyne » 01 svi 2014, 20:56

Slika

Cinjenica je da bolje poslujemo od Reala :navijac:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 01 svi 2014, 22:52

UltrasMentalita napisao:Kako bolan Generale kad ovdje dosta ljudi govori da mi igramo isto :D

You don't say, heheh... :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 02 svi 2014, 00:21

Mislim da smo ovog proljeća po drugi put za stalno (ili do sljedećeg puta :mrgreen: ) naučili da je Muller krilo, a ne središnji igrač. Nasreću ili nažalost, Robben igra fantastično pa Muller ne može igrati na krilu, ali najmanje se mogu izmjenjivati. Robben ionako ulazi u sredinu pa bi njegovo mjesto trebao popunjavati Muller.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lennon » 02 svi 2014, 07:46

melodyne napisao:Slika

Cinjenica je da bolje poslujemo od Reala :navijac:

Simbolično, i 4 x manje golova smo zabili im... :lol:

Kad je finale kupa?
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 02 svi 2014, 08:13

Lennon napisao:Simbolično, i 4 x manje golova smo zabili im... :lol:

Mislis 5x?! ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lahm » 02 svi 2014, 10:10

Jest da je sa indexa, jbg...

MARIO GOTZE priznao je kako nije zadovoljan u Bayernu, klubu u koji je stigao prošlog ljeta iz Borussije za 37 milijuna eura. Najveći problem je minutaža...

"Naravno da nisam sretan. Ali, nastavit ću se boriti i nadam se da ću uskoro zadobiti trenerovo povjerenje kako bih igrao od prve minute", rekao je Gotze, strijelac trinaest golova ove sezone, koji uglavnom priliku dobiva s klupe.

Bild piše kako je odnos između Gotzea, kojeg navijači Borussije mrze jer je pobjegao iz Dortmunda, i trenera Bayerna Pepa Guardiole prilično hladan i da je moguće da njemački reprezentativac napusti Munchen na kraju ove sezone.

I na bildplus ima clanak o njemu, pa ako tko ima plus, neka ga postavi, lako za prijevod.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Lahm » 02 svi 2014, 10:26

Nasmrdio bildplus

Götze zu BILD: „Natürlich bin ich nicht glücklich. Aber ich werden weiter Gas geben und hoffe, bald wieder das Vertrauen des Trainers zu bekommen, von Beginn an zu spielen.“

Heißt: Götze weiß, dass Guardiola derzeit lieber auf andere Spieler setzt.

Warum ist das so? Was ist Bayerns Problem mit Götze?

An der Einstellung von Götze liegt es nicht. Fakt ist: Guardiola wollte lieber den Brasilianer Neymar (22/jetzt Barca) holen, ließ sich von Klub-Boss Rummenigge erst zu einer Verpflichtung von Götze überreden. Doch da er nicht sein Wunschspieler ist, schenkt Pep ihm auch weniger Vertrauen.

weiter:

Während Pep seine Lieblingsschüler wie Thiago, Ribéry oder Schweinsteiger im Training und bei Spielen ständig lobt, oft vertrauensvoll tätschelt, gibt es diesen Kontakt zu Götze nicht.

Das Verhältnis zwischen Star und Trainer wirkt distanziert. Bleibt der Fall Götze für Guardiola also unlösbar?

Götze za BILD : Naravno da nisam sretan, ali cu i dalje davati sve od sebe, i nadam se da cu dobiti povjerenje trenera da zaigram od pocetka.

Znaci : Götze zna da Guradiola za sada racuna na druge igrace.

Zasto je to tako ? Koji su to problemi Bayerna s Götzeom ?

Nema problema sto se pristup tice. Fakt : Guradiola je htio svog igraca ( Neymara ) , Rummenige ga je nagovorio za transfer Götzea. Kako on nije njegov igrac, Pep mu poklanja malo povjerenja.

Dok Pep " svoje " igrace kao sto su Thiago, Ribery, Schweinsteiger na treninzima hvali, i" mazi " ih , kod Götzea toga nema.
Odnos izmedju njih dvojice je distancirajuci. Da li ce slucaj Götze za Guardiolu ostati nerjesiv ?
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la The Scarface » 02 svi 2014, 10:29

Götze zu BILD: „Natürlich bin ich nicht glücklich. Aber ich werden weiter Gas geben und hoffe, bald wieder das Vertrauen des Trainers zu bekommen, von Beginn an zu spielen.“

Heißt: Götze weiß, dass Guardiola derzeit lieber auf andere Spieler setzt.

Warum ist das so? Was ist Bayerns Problem mit Götze?

An der Einstellung von Götze liegt es nicht. Fakt ist: Guardiola wollte lieber den Brasilianer Neymar (22/jetzt Barca) holen, ließ sich von Klub-Boss Rummenigge erst zu einer Verpflichtung von Götze überreden. Doch da er nicht sein Wunschspieler ist, schenkt Pep ihm auch weniger Vertrauen.

weiter:

Während Pep seine Lieblingsschüler wie Thiago, Ribéry oder Schweinsteiger im Training und bei Spielen ständig lobt, oft vertrauensvoll tätschelt, gibt es diesen Kontakt zu Götze nicht.

Das Verhältnis zwischen Star und Trainer wirkt distanziert. Bleibt der Fall Götze für Guardiola also unlösbar?

Rubbish.

Novinari nemaju o čemu pisati pa od mušice rade slona.
Zna svaka budala da niti jedan igrač nije zadovoljan kad ne igra konst. od početka, za to ti nije potreban BILD + članak.

Gotzeu je ovo prva sezona u kojoj je kao i cijela momčad imao dobre i loše trenutke. Guardiola ga nije uspio uigrati na nekoj konkretnoj poziciji što je i njega sjebalo jer se malo selio s desnog na lijevo krilo, pa na poziciju ofenzivne 8-ice pa malo na f9. Vrijeme je da mu se nađe konkretna pozicija na kojoj će moći igrati većinu vremena.

edit:
eto pretekao si me dok sam pisao post. :D
Zadnja izmjena: The Scarface; 02 svi 2014, 10:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 02 svi 2014, 10:30

Kad se podvuce crta, prvo na tapetu stvarno treba sa bude Gvardiola. Vecina igraca vise i ne zna gdje treba da igra i sta. Veliki broj igraca je u jako losoj formi (Riberi, Miler, Boateng, Svajni), Kros, Dante i Alaba uopste nisu odusevili, Martinez i Gece uglavnom sjede na klupi. Mandzukic igra toplo-hladno. Jedino su Lam, Roben i Nojer ispunili ocekivanja.

Cini mi se da Pep ima hladan odnos sa dosta igraca i da se izgubio onaj duh zajednistva dok nas je Jup vodio. To je najveci problem. Kako objasniti najvecem njemackom talentu cinjenicu da grije klupu dok je na terenu izgubljeni Riberi? Kako objasniti sjajnom Martinezu da grije klupu uglavnom zbog Pepovih genijalnih zamisli sa Rafinjom?

Kod igraca se javilo nepovjerenje prema onom sto Pep pokusava da sprovede u Bajernu. Otuda i Nojerove kritike na racun taktike u nedavnom potopu u Minhenu. Pep mora ozbiljno da promijeni svoj pristup i da se mnogo vise on prilagodi ekipi nego ona njemu, inace moze da ide.

Jutros sam negdje procitao kako je Pep rekao da ne moze sebe i svoj koncept igre da mijenja i da ce ostati dosljedan tiki taki jer drugacije ne zna, jebala ga ona. :neee:
Zadnja izmjena: Miki; 02 svi 2014, 10:35; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la UltrasMentalita » 02 svi 2014, 10:31

Nervoza i nezadovoljstvo se polako uvlači u veći dio igrača što će se u nastavku sve više i više osjećati još ako sisnemo prije svega protiv Dortmunda bit će to psihološki krah...

Svi su ovdje ismijavali trenera Schalkea Kellera poslije one utakmice s Realom i opisali ga kao neznalicu i da treba letiti što prije koji je s 2 puta slabijom ekipom pružio bolji otpor protiv Reala nego mi jesu više izgubili ali koja je razlika pitam se ....
Oni su bar imali nekoliko šansi u prvoj tekmi prije onoga raspada sistema .....a mi ništa a imamo 2 puta bolje i kvalitetnije igrače
Ali ovdje je za mnoge Keller neznalica a Pep je najbolji trener na svijetu .....i ako slučajno ne lajkaš Pepa onda si nogometni bot i neznalica .....JEBEM TI LOGIKU I ZNANJE....
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Miki » 02 svi 2014, 10:39

UltrasMentalita napisao:Nervoza i nezadovoljstvo se polako uvlači u veći dio igrača što će se u nastavku sve više i više osjećati još ako sisnemo prije svega protiv Dortmunda bit će to psihološki krah...

Ne želim ni da pomislim šta bi tada bilo. Pep je dobar trener, ali sa pogrešnim konceptom igre za klub kakav je Bajern. Uvijek se znalo da je Bajern klub pun boraca koji su spremni da ostave srce na terenu i koji se ne predaju ni jedne sekunde. Protiv Reala kao da sam vidio neki klub sa dna tabele koji pokušava u 2. poluvremenu da "sačuva" 0:3, tj. da se još više ne obruka. Ni jedne sekunde nisam vidio želju da se da makar jedan gol. E, to je najveći Pepov i Bajernov poraz. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 02 svi 2014, 10:40

Kratak osvrt na ovo što je Miki napiso: gle, sigurno se nama čini glupo i tvrdoglavo da on ganja svoju "tika-taku" i ne želi to promjeniti. Ali činjenica je da svaki veliki trener ima svoj način igre i svoj stil nogometa. Pa zar Mou ne igra uvijek defanzivno i na kontre, ne baca li Van Gaal sve u napad, a obrana propuh. Svi oni imaju neke svoje ideje, pitanje je samo koliko ih uspiju dobro provest, ali zato i jesu veliki treneri. Problem s Pepom je taj što on igra nezahvalnu taktiku. On želi atraktivan, napadački nogomet, nadigravanje s protivnikom, a to ne uspijeva uvijek protiv defanzivnih momčadi i onda kad rezultati izostanu krene se srat. Ukratko, možemo mi dovest i Mourinha i igrat kao Chelsea ako to želite? Ja ne, radije bi iskušo svoju sreću ovako :)

Druga stvar što sam htio napisat, a eto slučajno je povezana s ovim gore što sam počeo, je to da sam pročito članak jedan na goal.com gdje autor raspravlja o tome trebaju li Pepu novi igrači da provede svoj sistem u Bayernu? Navodi se tamo nekoliko igrača koji nisu baš upili dobro Pepovu filozofiju, i opet par onih koji jesu. Spominje se tu i izostanak Thiaga koji je bio jedina Pepova želja i vjerojatno, čak i po mom mišljenju, ključna karika za ovaj sistem. Anton je već prije pisao o tome.

PITANJE: Mislite li da Bayern stvarno treba nove igrače da bi bio uspješan pod Pepom ili je postojeći kadar dovoljan? Dakle ne pričamo o vraćanju na Heynckesov tip igre nego provođenje Pepovih ideja.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva