Bundesliga Saison 2013./2014.

Arhivirane teme...

Re: Bundesliga Saison 2013./2014.

PostPostao/la panda » 27 tra 2014, 19:21

FCB_general napisao:HSV druga liga. Neka barem krvare za taj play-off s trećom ekipom 2. lige.

Bit će jebeno vidjet tko će i tam završiti 3. :lol:

Fürth do ovog tjedna bio prvi, sad su treći, FCK zaostaje 4 boda i ima tekmu manje.

Bit će ovo jebeno to do kraja skroz :smile30:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 27 tra 2014, 19:31

S ovim vikendom je jasno kako samo još Stuttgart može biti upitan, ali HSV s ovakvim rezultatima bi trebao napraviti nemoguće u 2 kola i dobiti 2 utakmice, a Stuttgart ni boda osvojiti protiv Wolfsburga i Bayerna.

U petak da su Švabe dobile u Hannoveru, ostalo bi vidjeti zadnja 3 kluba gdje bi u konačnici završila.

Sada mi sve izgleda kao kompletirano što se tiče ispadanja, FCN i Braunschweig u 2. ligu, a HSV-u nada umire posljednja u te 2 extra utakmice.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 27 tra 2014, 22:17

HSV-u ni play off nije siguran, jer igraju protiv nas i Mainza u gostima. Jedina nam im nada naredne subote da naša ekipa bude totalno nemotisana, pa probaju šta uraditi. Na gostovanjima su očajni. A sad dal će i Nurnberg i Braunschweig obje zadnje izgubiti upitno je. HSV je definitivno sada na tankom ledu.....Očekivao sam da će biti u boljoj situaciji u ovom periodu, posebno nakon što ih je preuzeo Slomka, ali mnogo toga u timu i klubu ne štima.
A igrači su veliki bezobraznici, da bi ih pola trebalo istjerat iz kluba. Oni neće ni u ovoj situaciji u svakoj utakmici da ginu na terenu, a klubu gori pod nogama. Puno je tu precjenjenih manekenćića i treba s njima to na kraju sezone oštro raščistit , ma kako sezona na kraju završila...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 27 tra 2014, 23:42

HSV je u svom điru, pravi propali klub. Temelji su se urušili odavno, ostalo je da oni glavni nosači popucaju i sve se izjednači sa tlom.

Realno, oni bi sad morali sve u klubu redom smijenjivati što ne valja ili je parazitski živjelo zadnjih 10 godina. Svi u upravnom odboru, direktori, predsjednik, igrači, skauti, treneri u omladinskim školama... Gdje god ne valja ili se nisu pokazivali bilo kakvi pozitivni rezultati - RAUS!

Pitanje glasi: postoji li netko u Schleswig-Holstein regiji i možda malo šire tko jako voli HSV ili zna u glavi svaki travku, rupu na betonu kako trebaju biti i izgledati, tko im treba voditi klub itd.?

Na njihovu žalost, oni to nisu nikada ni znali ni tražili i doveli su se u situaciju u kojoj praktički izlaz ne postoji.

Mislim kako je toga Slomka svjestan i on tu neće moći utjecati kakav god maher, taktičar i motivator bio. Njega vjerojatno nitko i ne sluša jer HSV cijelu ovu sezonu nije u stvarnom svijetu, nego su negdje između jave i sna.

Samo meni se čini kako ni ispadanje iz 1. lige ne bi nikoga dozvalo pameti u tom klubu, niti bi netko vapio za ljudima koji bi to izgradili.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 27 tra 2014, 23:52

FCB_general napisao:Samo meni se čini kako ni ispadanje iz 1. lige ne bi nikoga dozvalo pameti u tom klubu, niti bi netko vapio za ljudima koji bi to izgradili.

Mislim da ipak bi. U teškim su dugovima, a ispadanje u 2. ligu bi im ograničilo lovu sa kojom raspolažu i to jebeno. Moralo bi se prodati minimalno 7-8 "većih" imena - Adler, VdV, Calhanoglu, Westerman itd. itd.

Bio bi to pravi kolaps za njih.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 28 tra 2014, 00:01

Ma tog propalog Nizozemca treba baš napucati i to da mu ostane trajni otisak negdje. On je više punio stupce sa onom hijenom od žene što iza sebe ima 2 'propala' braka, jedan s Rafinim nekadašnjim suigračem u HSV-u i repki(Boulahrouz) nego što je igrao nekakav ozbiljan nogomet.

Adler je stvarno u najgoroj situaciji, ozljede su ga ukopale i stvarno je gdje će uopće nastaviti nesuđeni no. 1 u JAR-u.

Calhanoglu će ili u Tursku ili će ga neki bundesligaš već uzeti. Možda bi ga zeleni trebali uzeti(Wolfsburg i Gladbach).

A za Westermanna me boli briga. Taj može bilo gdje, primjerice u Eintracht. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 28 tra 2014, 00:14

Kao sto rekoh vdv ce biti zesci promasaj... Koliko on 'ladi jaja na utakmici je stvarno neverovatno. On je po meni glavni krivac sto je HSV ovak'o los. On mora da gura ekipu. Nema ga nigde. Sto se mene tice naka direkto ispadnu. Duguju 100 miliona :? Bas lose posluju zadnjih 5-6 godina. Da ih je Magath uzeo da li bi bil bolje. Cisto sumnjam.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 28 tra 2014, 10:44

FCB_general napisao:Ma tog propalog Nizozemca treba baš napucati i to da mu ostane trajni otisak negdje. On je više punio stupce sa onom hijenom od žene što iza sebe ima 2 'propala' braka, jedan s Rafinim nekadašnjim suigračem u HSV-u i repki(Boulahrouz) nego što je igrao nekakav ozbiljan nogomet.
Adler je stvarno u najgoroj situaciji, ozljede su ga ukopale i stvarno je gdje će uopće nastaviti nesuđeni no. 1 u JAR-u.
Calhanoglu će ili u Tursku ili će ga neki bundesligaš već uzeti. Možda bi ga zeleni trebali uzeti(Wolfsburg i Gladbach).
A za Westermanna me boli briga. Taj može bilo gdje, primjerice u Eintracht. :D

Ma dobro, ja sam ih samo onak spomenuo jer ipak imaju i najveće plaće.
Tu još uračunaj Jansena.

Sad, nije da su to više igrači svjetske klase, ali opet su za HSV od iznimne važnosti, pa čak i VdV kojeg više vidiš na naslovnicama BILDa nego na terenu :a045:

Ali, znam da ukoliko ispadnu u 2. ligu bit će to jebeni kolaps. Bilo je u bildu nedavno o potencijalnim ispadačima i jesu li spremni za to, a ako nisu kakve će se sve stvari desiti.

Ako do toga dođe, onda su na DEFCON 2 :lol:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la panda » 02 svi 2014, 16:36

https://twitter.com/SPORT1_Dopa/status/462141817543491584

obavezno se gleda :geek:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 02 svi 2014, 20:22

Koju utakmicu sutra pogledati... Ne znam za što se odlučiti, a sve su u 15:30h zadnja 2 kola.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 02 svi 2014, 20:23

FCB_general napisao:Koju utakmicu sutra pogledati... Ne znam za što se odlučiti, a sve su u 15:30h zadnja 2 kola.

Simulcast :mrgreen:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 02 svi 2014, 20:29

panda napisao:
FCB_general napisao:Koju utakmicu sutra pogledati... Ne znam za što se odlučiti, a sve su u 15:30h zadnja 2 kola.

Simulcast :mrgreen:

Ma ne bih to. :) Vidim sutra Stuttgart - Wolfsburg, a mogla bi to žestoka utakmica biti, ovi trebaju svaki bod za ostanak, a Wolfsburg pobjedu za 4. mjesto. Sve mi se čini kako ću gledati po poluvrijeme.

Tu je onda M'gladbach - Mainz isto za nekakvo sanjanje 4. mjesta od strane Borussije, Nürnberg - Hannover za 16. mjesto.

Zadnje kolo već znam kako ću gledati zelene(VfL vs. BMG). :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 02 svi 2014, 20:42

FCB_general napisao:Ma ne bih to. :) Vidim sutra Stuttgart - Wolfsburg, a mogla bi to žestoka utakmica biti, ovi trebaju svaki bod za ostanak, a Wolfsburg pobjedu za 4. mjesto. Sve mi se čini kako ću gledati po poluvrijeme.

Tu je onda M'gladbach - Mainz isto za nekakvo sanjanje 4. mjesta od strane Borussije, Nürnberg - Hannover za 16. mjesto.

Zadnje kolo već znam kako ću gledati zelene(VfL vs. BMG). :)

Bila je to samo ideja :good:

Ja ću fino se rasporedit kak bogovi zapovjedaju - na ES2 Freiburg - Schalke, na kompu bude Gladbach - Mainz, na laptopu se vrti Bayern i na tabletu Stuttgart - Wolfsburg :smile30:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Murta » 03 svi 2014, 12:04

Eurosport 2 prenosi Freiburg - Schalke. :roll:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la panda » 03 svi 2014, 13:54