Ista stvar je kod mene. Nema više žara, ubijeno od strane tog Mamić d.o.o.(čitaj HNS). Malo s Kovačem se pokazuju znakovi života, ali potpuno sam indiferentan i rezerviran prema nogometu.
Odbio sam gledati ovaj rukometni turnir do polufinala jer sam znao kako stvari stoje, a tek sam sitno 10-15 minuta pogledao Poljsku i polufinale. Borbu za broncu nisam uopće gledao jer više nije imalo smisla.
Žalosno je to sve što se događa, a u rukometu sam baš vidio tu svjetlu točku u sportu otkako je košarka klinički mrtva a nogomet već zadnje 4 godine pretvoren u nekakav sajam za prodaju uglavnom Dinamovih igrača.
Stvari su takve gdje niti jedan rukomet isto ne može biti pošteđen privatnih interesa i mora biti žrtva politike. Goluža je nakon ovog turnira odsvirao svoje. Što je ostvario - ostvario je i amen. Nakon prva 2 puta nije uspio finale uhvatiti, opet je borncu uzeo i onda evo drvena medalja. Nije se pokazao kapacitetom za velike domete, a niti nudi nešto novo iz turnira u turnir što nije bio slučaj s Červarom kod kojeg su se određene stvari u igri s godinama itekako osjetile.
Koga idućeg dovesti, nebitno. Osobno nemam pojma nikoga, ali u Hrvatskoj(ili izvan nje) postoje ljudi koji mogu od nas napraviti za 20-30% bolju ekipu i učiniti joj igru puno boljom.
Takav smo mi narod izgleda, ne možemo bez jebenih glavonja "prepune pameti" koji rade što god im se sviđa na važnim mjestima.