VFB Stuttgart - FC Bayern, 31.10.2009., 15.30h

Re: VFB Stuttgart - FC Bayern, 31.10.2009., 15.30h

PostPostao/la Speedy » 31 lis 2009, 18:10

Gledao sam drugo poluvrijeme tekme i mogu samo reci da je cijela momcad podbacila. Ne bih sad tu previse trazio krivce ali igrac koji me je danas nadprosjecno nazivcirao je Braafheid. Taj igrac je klase Lella sto u prijevodu znaci da je limitiran. Prije svakog kontakta s loptom vec se znalo sta ce sljediti! :neee: I onaj nabacaj za Tonija je po meni totalna slucajnost ili sreca i nista vise. Nazalost "zalizani" nije iskoristio priliku, vidi se da je daleko od prave forme kao doduse i svi nasi napadaci...

Misljenja sam da smo s Pranjicem trebali danasnju tekmu zapoceti te da bi po lijevom boku s njim i Mullerom bili daleko opasniji ali Gnjojen ocigledno nije tako mislio...

Ovaj bod se i ne cini tako losim ali cemo tek vidjeti koliko je on ustvari skup po nas. Sad treba vidjeti sta je s Buytenom i koliko je ozbiljna ta povreda. Priblizava se Bordeaux i sad se treba skoncentrirati na tu tekmu i sve uciniti da se ona dobije iako nisam bas previse optimistican jer smo mi ruku na srce jos uvijek na samom pocetku sto se tice napretka nase igre...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la sch0ll7 » 31 lis 2009, 18:31

Ja ne govorim o kreativcima poput Riberyja i Robbena koji drze bokove i napad....ja govorim o MC kreativcima...koji neznaju napraviti 2-3 passova da nesto ne zajebu...a tu igraju MVB, Schweini, Tymo...i ja ne govorim da oni moraju igrati kaznenom prostoru vec da nesto naprave na sredini terena...ali Tymota kad gledam kad mu neko doda loptu on ko da se je boji i odma je daje nazad odbrani...
Tymo primi loptu od Lahma i umjesto da odigra dupli pass lahmu koji trci po boku on odigra prema van buytenu...pa opet jedna akcija kad lahm dodaje tymoschuku u prostor a on gleda ko neko pušteno tele sto mi tam dodajes.

Nasi igraci na sredini neznaju kontrolirati igre i neznaju se odkrivat jedan drugom...koliko puta se je desilo u zadnjih par utakmica da su se Tymo i Van Bommel ili Schweini skoro srusili na terenu...kad jedan ima loptu drugi mu smeta na jedan metar umjesto da se otkrije i trazi loptu...pa opet kad Van bommel ima loptu timo na 5 metara ga gleda umjesto da se otkrije i trazi loptu pa onda Van Bommelu jedino preostane da udari dugu loptu golmanu u ruke.
Takvih situacija je milion samo neznam jel vi pratite igru il pratite navijace na tribinama.

A sto se tice ManUtd-a...njihov scholes i giggs na sredini terena igraju super vec 10 godina i ne smetaju jedan drugom i ne kompliciraju na sredini terena vec traze igrace.
Ako to nemozes shvatiti i vidjeti onda neznam zasto svi drugi to vide i zasto su u zadnjih 5 godina osvajali sve zivo.

A sto se tice Tonija...nije on stvorio prilike jer on to nezna uraditi jer je moja mama veci tehnicar sa loptom nego sto je on...vec su mu drugi ubacili na glavu i u noge...ali on kao uvijek profula te zicere...danas je imao 2 100% prilike. [ i kod prve u svom stilu frajer si glavom puca u svoje desno rame i lopta ide preko gola...i to sve sa 2 metra od gola]
u drugoj prilici frajer profula loptu koja je bila idealna.

Nije problem u tome, da nakon svake slabe utakmice sve iz sebe izbacimo sto smatramo da su ucinili lose u ovoj sezoni...vec ja to svake utakmice govorim sta fali ovoj ekipi.

Ja ne kazem da je ova ekipa tolko slaba...ali fakat neki igraci se tolko ne uklapaju i neki igraci toliko slabo igraju.
Mislim, da je dosta kad samo vidimo da Muller [mali koji je tek ove sezone poceo igrati malo vise] je iz utakmice u utakmicu nas najbolji igrac...i cak najbolji kreativac je bio u zadnje dvije utakmice i u vise utakmica u ovoj sezoni.
Dok igraci od kojih se ocekuje da nesto naprave na toj kreativnosti i da kontroliraju igru na sredini oni toga ne rade.
Van Bommel je totalni propalitet na svojoj poziciji, Tymo nemoze odigrati dva passa da nesto ne zajebe tako da i on ne pase na taj RMC...
Schweini jos nekako funkcionise i trudi se da gradi igru i odigra prema naprijed...ali nemoze sa takvim igracima kao sto je Tymo [on je samo za lomiti igrace i prekidat kontre - poput Gatussa - i nista drugo!]

Zasto je prosle sezone Ribery igrao super?...jer je imao tog Ze Robertu sto je sa njim kombinirao i vukao na sebe igarce i otvarao mu prostor...sad kad pomislim da to neki Tymo radi dodje mi zlo. jer on to nezna.

Misli kako hoces ali Misimovic, Ze Roberto, Trochowski su puno vise kreativniji igraci nego MVB i Tymoschuk...pa cak mozda i Schweini. Ako gledas njihove utakmice to nemozes profulati:)

Nasa dva najbolja kreativca su Ribery i Robben to jes sigurno...ali u 4-3-3 oni igraju vise u napadu i na boku...a ja govorim za nasu sredinu koja tim igracima nemoze nuditi da se pokazu kao sto bi se mogli...
sch0ll7

PostPostao/la FCB m@niac » 31 lis 2009, 19:08

..nažalost dogodilo se... evo svi smo priželjkivali pobjedu, ali realnost je nekaj drugo.....čak bi reko da smo moralno pali...Zakaj? mi nebremo dati gol, možda ni neznamo kaj je žalosno...

Gledal sam samo prvo poluvreme i mogu reć da Stuttgart nije pokazal gotovo ništa. Klub je na razini...recimo Dinama..trulo da trulije nemre, nažalost mi to nebremo ili neznamo iskoristit....

Nemamo kreativca - točno
Bommel propalitet - točno
Tymo izgubljen - točno

Mi strahujemo za Robbena da se ne ozljedi, a jedini bi nas spasio da smo ga danas imali, naravno i Ribery....ali ak se budu oni cjelo vrjeme ozljeđivali, neznam kak bumo mi....

opet nam konkurenti idu na ruku a mi napravimo ovo... opće mi nebi bilo žao da nas je ovaj drek svapski nadigral, ali da mi nebremo pobjedit takve pacare....

Treba se sad ljepo okrenut CL i nesmijemo si dopustit da slučajno odigramo remi!!!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Murta » 31 lis 2009, 20:37

Ja sam u ovoj utakmici očekivao barem bolju igru. Potvrdu pobjede protiv Frankfurta, nije bila nužna rezultatska nego samo dobru igru što bi jedan nogometni "stručnjak" Ivanković rekao okomitost. :mrgreen: Opet sam vidio ono što mene neopisivo nervira, jalovost, nekonkretnost. Koliko god je EF bio loš ja sam mislio da smo mi bili dobri. A ustvari nismo. Sad nek mi netko kaže da nije bilo Robbena. Onda smo se trebali spremit, trebali smo stavit Baumjohanna. I kako da ne budem ljut na van Gaala i njegovu taktiku bez kreativca koja je ubila jednog polukreativca(Mullera). Il je on zadovoljan s bodom. :evil: Radije poginuti ko junak, nego preživjeti ko cigan, a meni je ova njegova taktika ličila na preživljavanje na ciganski način. Jel to van Gaal spašava živu glavu?
Mi nemamo pravo na ovakve utakmice, van Gaal je to prokockao protiv Kolna i Mainza. Nakon ovog kola može samo zahvaliti Gladbachu i Schalkeu na tome što je još u utrci za naslov.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 01 stu 2009, 07:08

Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 01 stu 2009, 08:40

Naša igra sveukupno nije ni toliko loše izgledala, ali mi nismo imali prave akcije preko sredine, sve su radila krila. Zadnjih 15-tak minuta smo dobro stisli, šteta što je Toni bio u offsideu. Je li ono bio penal na Mulleru? 70% sam siguran da je. Ali on je pao tek kad je izgubio loptu i mislim da sudac zbog tog nije sudio penal. ;)

anton 1983 napisao:što se tiće Gomeza svaki dan se sve više pitam na kaj smo mi to potrošili 30 milja eura

Ja mislim da je jučer bio solidan uzevši cjelokupnu situaciju u obzir. Odigro je dobro, našao se u par šansi, skoro "pomogao" da Kuzmanović posigne autogol. Imali su naši napadači puno lošijih dana od jučerašnjeg Gomezovog. :)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 01 stu 2009, 08:46

Murta napisao:Ja mislim da je jučer bio solidan uzevši cjelokupnu situaciju u obzir. Odigro je dobro, našao se u par šansi, skoro "pomogao" da Kuzmanović posigne autogol. Imali su naši napadači puno lošijih dana od jučerašnjeg Gomezovog. :)

:bravo:

Po meni je također Gomez odigrao solidno, imao je ona dva prodora u prvom poluvremenu i onu priliku kada je prosao s lijeve strane i pucao tik pored lijeve vratnice. To me je podsjetilo na Gomeza od prosle sezone i nadam se da ce polako stvari dolaziti na svoje sto se njega tice! Sto se tice Tonija on nije u stanju takvo sta napraviti, npr. proci po strani i nabaciti ili se na taj nacin izboriti za poziciju, njega jednostavno moras prefektno uposliti da bi zabio gol!

Gomezu je potrebno samopouzdanje i kada ga dobije razarat ce po kvartu! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 01 stu 2009, 10:46

kakvo očajno igranje s loptom...ali sve ste vidjeli....gaal je išao na 0-0 i dobio je ostanak na klupi nadam se do tekme sa Bayerom....dakako nek dobije Bordeaux u utorak....

ali sad o igračima...

Butt--------odličan i opet zahvaljujući njemu u prvih 20min. nismo imali zaostatak....

Lahm......dobar u obrani....nema s kim igrat u napadu (tymo,mvb)

Badstruba------očaj....užasno postavljanje....loš u skoku....umalo nam Hibbert zabio glavom....

Buyten......dosta dobar....

Bradfaide.....malac je danas bio kull opušten....sam je pokrivao lievu stranu,jer je Mullac igrao neku svoju tekmu....opet...

Mullac.....kakvo spadalo.....u prvih 60min....izgubio sve lopte i duele...pokušavao 1-2...svađao se sa sucima...i onda šlkag na kraju pao u 16 kad je stoper maknuo ruke s njega...jedan od najlošijih....lik je triput prešao centar u cijeloj tekmi kad smo mi bili u obrani....

MvB.....ubjedljivo najlošiji igrač na terenu....svaki pokušaj njegov lope s očima završi u nogama DM švaba....a tek startovi....lakat u glavu,padovi za smijeh,nagazivanje protivnika...u 60min...je trebao popit 2 žuti.....valjda ga kapetanska traka spasila....

Tymo....trudio se igrat s loptom...imao par pokušaja iz daljine....sve ostalo je igrao bez lopte...krši,lomi,bježi nazad...

Bastian....naš maratonac u ovoj tekmi....lik je trčao za Gomeza u napadu...pritiskao vratara i stopere....za Mullca u obrani...duplirao s Bradfonjom ...a igrao je polušpicu.....svaka mu čast.....naš najraspoloženiji igrač na terenu...istinski kapetan ekipe....

Gomez.....eh kad će ta lopta da malo oprobam nekaj napravit s njom....previše nervozan...i vidi se na njemu da je lagaano u kur....jednu šansu je uprpastio pucao u bliži kut a imao Mullca samog na 5-cu za povratnu loptu....

Klose.....opet je lik ostavio srce na terenu....zakaj nije zabio jer je spašavao siguran pogodak u našeih 16m...više puta....

Toni.....naš najbolji igrač....da je igrao od početka mi bi dobili ovo....u 20min...je imao 5prilika za zabit....jednog je i metnuo..ali zaleđe...ali sve u svemu...više je pokazao

Gaal....užas....tresla se stolica...očekivao sam barem 1...gol da zabijemo...ali nakon Kolna,HSV-a i Mainza još jednom smo igrali taktički....na rezultat
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la FCB m@niac » 01 stu 2009, 20:20

bavarac napisao:
Klose.....opet je lik ostavio srce na terenu....zakaj nije zabio jer je spašavao siguran pogodak u našeih 16m...više puta....

I nije tako samo ovu tekmu, svaku se on vraća spašavat u naš 16-erac...možda nekad i nepotrebno.. :?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la cruz » 02 stu 2009, 20:44

nema igre bez ROBBERY-A!!!!!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.