PEP kadar za bolje sutra 2014/15

Arhivirane teme...

Vaš potez

1.) Prodaja Contenta bez dovođenja novog beka i Rafinha je zamjena
4
4%
2.) Kupovanje igrača za poziciju lijevog beka ako se proda Contento
5
5%
1.) Ostanak Holgera bez obzira dal dolazi novi štoper ili ne
6
5%
2.) Posudba Holgera bez obzira dal dolazi novi štoper ili ne
1
1%
3.) Posudba Holgera samo ukoliko dođe novi štoper
3
3%
1.) Ostanak Hojberga
5
5%
2.) Posudba Hojberga
4
4%
1.) Ostanak Rodea
4
4%
2.) Posudba Rodea odmah
2
2%
3.) Posudba Rodea na zimu
3
3%
1.) Prodaja Shaqirija bez dovođenja zamjene (bilo koja pozicija)
1
1%
2.) Prodaja Shaqa, ali se mora dovesti kakva takva zamjena
0
Nema glasova
3.) Ostanak Shaqa i još jedna sezona da se dokaže
9
8%
1.) Prodaja Manđe i dovođenje zamjene
3
3%
2.) Prodaja Manđe bez zamjene
5
5%
3.) NEMA PRODAJE Manđe!!!
3
3%
1.) Prodati jednog od dvojca Boa/ Dante i računati sa Badstuberom
2
2%
2.) Ostaviti Boa i Dante jer se na Badstubera ne može računati
7
6%
1.) Barem razmisliti o prodaji Schweinsteigera
2
2%
2.) Schweini će biti u Bayernu sve dok ne ide u mirovinu pa taman sjedio na klupi
8
7%
1.) Produžiti ugovor sa Kroosom SAMO pod Bayernovim uvjetima
4
4%
2.) Produžiti ugovor sa Kroosom pa makar uz enormnu plaču
4
4%
3.) Bez obzira ako se može dobiti 30 milja prodati Kroosa i dovesti Pepovog igrača
2
2%
4.) Dopustiti da uđe u sezonu bez produženja i nadati se da će Kroos na zimu produžiti
1
1%
1.) Sve se treba podrediti tome kako bi Gotze bio standardni član prvih 11
3
3%
2.) Gotze još jednu sezonu mora odrastati, prije nego dobije takvu čast
8
7%
1.) Prodaja Mullera smije biti predmet rasprave
2
2%
2.) Proklet bio dan kada Muller napusti Bayern
10
9%

Ukupno glasova : 111

Re: PEP kadar za bolje sutra 2014/15

PostPostao/la anton 1983 » 07 lip 2014, 10:57

Miki napisao:Ne razumijem zasto pominjete Seska kad nigdje ne pise da smo pokazali interesovanje? :idk:

Pa zaš ga ne bi spominjali? Kaj se spominju samo igrači oko kojih se ŠPEKulira? :D

Inače Pool je fakat pomudio 15 milja funti, a ovaj Kroos mi ide na kurac pogotovo sada kad se povezuje sa Realom...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 07 lip 2014, 11:05

Fabregas je nedorečen igrač i ja ga ne želim u našim redovima. To po meni nije neki napredak, a prosuli bi još dosta para..
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 07 lip 2014, 11:09

effe__sa napisao:Fabregas je nedorečen igrač i ja ga ne želim u našim redovima. To po meni nije neki napredak, a prosuli bi još dosta para..

Govori se iz persepktive da Kroos ide a Schweinije u kurcu. Sa Kroosovim novim ugovorom i Schweini 100% fit niko ne bi spominjao Fabregasa.

Samo neka Čeki dođe pod Pepovu palicu i napokon odigra onak kak pep od njega traži pa ćemo vidjeti. u Barci se nakon Pepa totalno pogubio to je istina, ali neki igrači sa transferom jednostavno stave karijeru na pravi put...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 07 lip 2014, 11:13

anton 1983 napisao:
effe__sa napisao:Fabregas je nedorečen igrač i ja ga ne želim u našim redovima. To po meni nije neki napredak, a prosuli bi još dosta para..

Govori se iz persepktive da Kroos ide a Schweinije u kurcu. Sa Kroosovim novim ugovorom i Schweini 100% fit niko ne bi spominjao Fabregasa.

Samo neka Čeki dođe pod Pepovu palicu i napokon odigra onak kak pep od njega traži pa ćemo vidjeti. u Barci se nakon Pepa totalno pogubio to je istina, ali neki igrači sa transferom jednostavno stave karijeru na pravi put...

Nije Cesc niti pod Pepom nešto posebno igrao, jednostavno u Barci nikad nije bio "šef" pored Inieste i Xavija.

U Arsenalu je igrao najbolji nogomet, zabijao i asistirao jer je bio glavni pokretač u toj momčadi.
Glupo je pričati o Fabregasu kada se više manje zna da odlazi u Chelsea ili neki drugi eng. klub jer preferira tu zemlju.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 lip 2014, 11:17

The Scarface napisao:Nije Cesc niti pod Pepom nešto posebno igrao, jednostavno u Barci nikad nije bio "šef" pored Inieste i Xavija.

U Arsenalu je igrao najbolji nogomet, zabijao i asistirao jer je bio glavni pokretač u toj momčadi.
Glupo je pričati o Fabregasu kada se više manje zna da odlazi u Chelsea ili neki drugi eng. klub jer preferira tu zemlju.

Zato sam to i reko jer tu nema niti jednog niti drugog. Kolko je on pod njim bio jednu godinu?

Meni u biti nije jasTno zaš bi njega Mourinho uzo kad je on kontra igrač prema njegovim željama. Ne paše mi u taj Chelsea nikako. ManU je neš drugo.

Poanta je da se proba ako je situacija takva. Ne jebe mene tolko Čeki, kolko me jebu Schweini i Kroos!

Al da ga jebeš jen put bi htio imat igrača u klubu sa takvim jebenim imenom ČEKI FABREGHNOOOJ! :mrgreen: I to tok do izgovaraš malo zgutaš ovaj E u ČEKI i rastgeneš malo O u FabgreGnooj! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 07 lip 2014, 11:52

Diego Contetno

Za Contenta sam uvijek smatrao da on nije klasa za Bayern. Pa makar bio naše dijete, smatram da je Rafinha koji može povremeno uskočit na tu poziciju beka klasa iznad, isto tako kao što i Boateng može odigrat tog bočnog, a nemojmo pozabit i Holgera.

Znači za Contenta je po meni opcija prodaja, iako, meni on ni ne smeta u Bayernu. Šuti, radi i čeka priliku.

Holger Badstuber

Neznam što nas očekuje ovog ljeta u vezi dolaska novog stopera, isto tako kao što i neznam u kakvom bude stanju Holger u fizičkom i psihičkom.

Opcija je jasna, ukoliko dođe novi stoper, Holger mora na posudbu jer tu minutažu neće dobit (još) a posudba adi stjecanje forme bi mu dobro došla.

Naravno, ako niko ne dođe od stopera onda smo pretanki u obrani i razmislio bi o njegovom ostanku u momčadi.

Pierre Emil Højbjerg

Vidi se da mali ima potencijal i da bi mogo jednog dana biti velik igrač i jedan od ključnih, al ne još sad. Prevelika je tu gužva da bi on dobivo neku veću minutažu, tako da mislim da je najbolje da se ove sezone još kali negdje. Najbolje za njega.

Sebastian Rode

Neznam što reć u vezi ovog transfera. Veliko je pitanje dal je Guardiola to htio, kao i pitanje koliko on može značit u ovom Bayernu. Ja mislim da on il Hojbjerg moraju na posudbu, e sad ja bi prije Hojbjerga poslal nek njega. No, sve se bojim da je došlo do novog "Kirchoffa"..

Xerdan Shaqiri

Osjećam da je ovo već prožvakana tema. Potencijal - velik. Konkurencija - velika. Minutaža - malena. Sve dokle Shaq je tih, radi i čeka, Shaq je poželjan i mora ostat. Mislim da takvu rezervu nebumo tak brzo pronašli. Ukoliko on veli da želi igrat više, e tad bi mogo razmislit o prodaji, nekih 15-20 milja nebi loše bilo, a čitam i da se nešto mulja s Liverpoolom.

Mario Mandžukić

Po meni je to već riješena stvar, samo je pitanje kamo i za kolko. Po meni zamjena treba. Neću i ne želim gledat opet mutave lažne devetke, a ako dovedemo zamjenu Mandži, mislim da će tog biti jako malo. Ovako na Lewatu i Pizzi, nebi se čudil da tu i tam Pep opet ostavi obadvoje na klupi a u špicu postavi Gotze-a.

Znači zamjena za Mandžu - must have. E sad je pitanje tko?

Dante + Boateng+ ..........

E sad tu mora glavnu ulogu odigrat Pep. Ako vidi Martineza na liberu i ako preferira taj sustav, mislim da uz Holgera nov stoper ne treba.
Ako misli igrat s 4 otraga, novi stoper treba i to brzanac a Holger treba na posudbu.

Javi Martinez

Nesmije se ni pomišljat na njegovu prodaju. Bilo zadnji vezni il libero, vitalan je za ovu momčad i ako ga prodamo počinili smo samoubojstvo. I moramo mu pronaći kvalitetnu zamjenu. Znači - ni ne pomišljat na prodaju.

Bastian Schweinsteiger

Ikona Bayerna. Još uvijek jedna od ako ne i najvažnija karika u momčadi. Fusballgot. Što još za dodat?
Kao što sam reko, radije bih Pepa otplatil peterostruko nego riješil se Bastija. A i to se neće dogodit. Nismo mi jedan jebeni Real Madrid pa da nam je neki trener iznad samo kluba. ;) Pa makar i sjedio na klupi, ali i to se neće dogodit.

Toni Kroos

E sad, ja bi išo na kompromis s njime. Kvalitetu ima, paše u sustav Pepa, Njemac je. No najvažnije je ono prvo, kvalitetan je. Ove sezone je još na razini više, i ako njega pustimo, neće biti to ravno samoubojstvu ali, gubimo jednog od najboljih veznjaka Europe, i samo je pitanje - di ćemo takvog nać?
On i Thiago = novi Xavi i Iniesta.

Mario Gotze

Očekujem konačno da ugrabi tu svoju poziciju u prvih 11. I to baš svoju. A ne da je jednom na krilu, jednom u špici, jednom na 10-ki a jednom na 8-ici. Gotze mora biti standardan član prvih 11 jer potencijala itekako ima. Jedino, problemi su u njegovim ozlijedama. Al pretpostavimo da bude zdrav, on mora biti standardan prvotimac. Mora!!

Thomas Muller

Proklet bio dan kad prodali Thomasa Mullera! Jel treba kaj za dodat? Ako se to dogodi, onda bude i : "Proklet bio dan kad smo doveli Guardiolu za trenera"!
Za Mullera imam slično razmišljanje kao i za Schweinija.

Eto toliko od mene u ovoj temi. :D
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 09 lip 2014, 10:44

Neko je sjebo sa glasovanjem :D No prema onom kaj moremo vidjeti, a glasovalo nas je 7 i po zasad smo podjeljeni kod prodaje Contenta.

Čak četvorica žele zamjenu za njega, a trojica ne, što znači da "prevladava" mišljenje o duplo pokrivenim pozicijama i strah da imamo premalo igrača. To me dosta iznenadilo jer imamo one švapske klince koji mogu uskočiti u nebitnim tekmama.

Kod Holgera smo isto tako "pola-pola". Mislim da se ovdje baš nije moglo glasovati stritkno o njemu nego smo tu razmišljali i o tome kaj će se dovesti u obrani i dal su Boa i Dante još uvijek u klubu. bilo bi zanimljivo da saznamo kak su glasovali baš oni koji jesu/nisu doveli novog štopera i koji su za prodaju/ostanak Boe i Dantea te posudbu il ostanak Holgera. Mislim da je ovdje najveći problem vizualizirati si posudbu Badstubera...

Podjeljeni smo i kod Hojberga i Rodea - mislim da sam recimo postavio pitanje dal bi ostavili obadvojicu il posudili bar jednog od njih da bi većina glasoval bila posudba...

Kaj se tiće Shaqa vidim da ga svi vole i ne žele ga prodati! :bravo:

Kod Manđe uočavam da ljudi vide prenapučenost u napadu i da nam nije potreban još jedan ofenzivac jer 5 glasova je da nam ne treba zamjena. Smatram isto tak da su Shaq i Manđa povezani jer kad bi obojica otišli svi bi zahtjevali još jednog ofenzivca, a ako samo jedan ode onda ne...

Schweini je ipak Bog i batina , 5:2 :mrgreen:

Vidim isto tako da se Kroosa u biti ne želi prodavati već ga se na jedan način želi zadržati u klubu, jer 4 mu nude Bayernove uvjete, 2 mu dopuštaju luksuz jedan bi išao tolko daleko da je spreman riskirati free transfer.

Gotze nam još nije ono što se svi nadamo da bi trebao biti i još uvijek ga zasad smatramo da je igrač za bayernovu klupu 5:3

Muller kao i Schweini :D

Uglavnom prema glasovima samo se potvrđuje činjenica da se Pepu nedaju niti malo slobodne ruke i da mora na jedan specifičan način trenirati klubi kao Klinsmann svakim danom malo poboljšati svakog igrača :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 09 lip 2014, 10:47

anton 1983 napisao:Kaj se tiće Shaqa vidim da ga svi vole i ne žele ga prodati! :bravo:

Možda, ako ne bi računao moj glas. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 09 lip 2014, 10:58

Miki napisao:
anton 1983 napisao:Kaj se tiće Shaqa vidim da ga svi vole i ne žele ga prodati! :bravo:

Možda, ako ne bi računao moj glas. :bravo:

Govorim iz perspektive kad je glasovanje jednostrano što znači 7:1...

Njegova kvaliteta je kod mene neupitna a trebala bi biti i kod tebe. tvoji komentari po pitanju njega su deplasirani jer ne razumiješ kakvu bi on ulogu u klubu trebao imati. Od njega se ne bi trebalo oćekivati da istisne Riberya iz prvih 11, nego samo da bude kvalitetna zamjena što on je. Problem je što igrač tih kvaliteta nemre vječno biti zamjena i što je 3. sezona kao zamjena za takvog igrača jako škakljiva...

Mi za njega u ovakvom stanju moremo uzeti 15-20 miljona i to nam govori kakvog igrača imamo na klupi...isto tak, da li takav igrač želi sjediti na klupi ili biti jedna od bitnijih igla Liverpoola uz najvjerojatnije veću plaču?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 09 lip 2014, 11:08

Mislite da, ako ne dovedemo zamjenu Mandži i ostanemo samo na Lewatu i veteranu Pizzi, da nećemo gledat Gotze-a/Mullera u špici, i da Pep neće jebat Lewu kao i Mandžu?

Neće kurac! :mrgreen:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 09 lip 2014, 11:28

Lennon napisao:Mislite da, ako ne dovedemo zamjenu Mandži i ostanemo samo na Lewatu i veteranu Pizzi, da nećemo gledat Gotze-a/Mullera u špici, i da Pep neće jebat Lewu kao i Mandžu?

Neće kurac! :mrgreen:

Ja bi na taj slučaj gledao sa drugim očima, ništa više. Očekujem i želim vidjeti Mullera i Goteza na špici u istoj količini kao prošle sezone te želim da Lewa ima minimalno isti broj minuta kao Manđa prošle sezone. No isto tako želim ako nas ozlijede neće mučiti da Piza svoje nastupe za pola smanji i da te minute u kojima on ne igra, pripadnu Mulleru, Gotzeu i Shaqiriju. Piza je za mene prošle sezone bio igrač na kojeg se bar malo more računati, a slijedeće sezone će mi biti igrač koji je na hijerarhiskoj ljestvici niže od Contenta, znači samo igra pod muss kada se svi MORAJU odmoriti ili kad smo toliko sjebani sa ozlijedama da nemamo drugo rješenje.

Što se tiće razlike Manđe i Lewe, Manđa je bio "prcan" jer se ne može prilagoditi pepovom sistemu najblaže rečeno, a kod Lewe smatram da će u tome više uspjeti. Recimo to ovako. 2010 van Gaal je imao Gomeza koji je u 6 prvih tekmi zabio gol (otprilike), no nakon toga Gaal ga meće na klupu jer ne odgovara onome što van Gaal oće i počinje se tražiti drugačije rješenje. Znači statistika štima a kretnje po terenu prema treneru, ne. Taj problem bi ja usporedio sa Manđom i Lewom. No isto tak kad se Gomez ozlijedio van Gaal je sustav morao prilagoditi Gomezu, godinu kasnije ak se dobro sječam, kao što je sustav bio takav 2012, a 2013 se stvar promijenila jer je došao igrač koji je bolji treneru.

Zato se ovdje mora dobro paziti iz koje perspektive se gleda, jer i ja sam preživio izbacivanje Gomeza iz Bayerna koji mi je bar 5 puta draži igrač od Manđe...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 09 lip 2014, 15:37

Mene dečki moji brine ova situacija sa Riberijem. Čovjek ima 30+ godina, a evo propušta i svjetsko zbog neizlječive ozljede leđa. Naravno može to biti i plus jer se može vratit potpuno oporavljen i odmoran te se dobro pripremit za iduću sezonu, ali nekako se bojim da bi moglo bit baš suprotno i da je krenuo prema dolje. Ako se malo vratimo koju godinu nazad, možemo se sjetit da su ga ozljede mučile dosta. Pa on i Robben nisu odigrali 5 utakmica u sezoni zajedno od prve minute tamo dok je Van Gaal bio. Ukratko, brinem se da neće doseć svoju pravu razinu više (iako realno gledano trebo bi moć izvuć još sezonu-dvije ako ga zdravlje posluži) i u tom slučaju mislim da ga ne bi trebalo forsirat da igra i sjebe nas ko što je Xavi sjebo barceloni cijelu generaciju igrača koji se nisu mogli probit u prvu postavu od njega, a lik nije na top razini već 2 godine. Imamo Gotzea, Saquirija, bolje dečkima dat šansu, na njima momčad ostaje. Ribery može ulazit kao zamjena i glumit Pizzara :)
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 lip 2014, 12:24

Kaj vas stvarno BK za Kroos il vam se neda komentirati njegova prodaja? :D Ili smo ga već prekucali? :lol:

Brijem da nakon ovog SP, kad švabi to zemeju a on ovak odigra ko protiv Portugala tek onda ćemo shvatiti kakav smo pobrali šamar kaj odlazi!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 17 lip 2014, 12:32

Pa viš da su svi aktivni u PM...

I onda mene nazivaš lijenim....
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 lip 2014, 12:40

Lennon napisao:Pa viš da su svi aktivni u PM...

I onda mene nazivaš lijenim....

LJ možda da ali LIJ NIKAD! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva