Diego ContetnoZa Contenta sam uvijek smatrao da on nije klasa za Bayern. Pa makar bio naše dijete, smatram da je Rafinha koji može povremeno uskočit na tu poziciju beka klasa iznad, isto tako kao što i Boateng može odigrat tog bočnog, a nemojmo pozabit i Holgera.
Znači za Contenta je po meni opcija prodaja, iako, meni on ni ne smeta u Bayernu. Šuti, radi i čeka priliku.
Holger BadstuberNeznam što nas očekuje ovog ljeta u vezi dolaska novog stopera, isto tako kao što i neznam u kakvom bude stanju Holger u fizičkom i psihičkom.
Opcija je jasna, ukoliko dođe novi stoper, Holger mora na posudbu jer tu minutažu neće dobit (još) a posudba adi stjecanje forme bi mu dobro došla.
Naravno, ako niko ne dođe od stopera onda smo pretanki u obrani i razmislio bi o njegovom ostanku u momčadi.
Pierre Emil HøjbjergVidi se da mali ima potencijal i da bi mogo jednog dana biti velik igrač i jedan od ključnih, al ne još sad. Prevelika je tu gužva da bi on dobivo neku veću minutažu, tako da mislim da je najbolje da se ove sezone još kali negdje. Najbolje za njega.
Sebastian RodeNeznam što reć u vezi ovog transfera. Veliko je pitanje dal je Guardiola to htio, kao i pitanje koliko on može značit u ovom Bayernu. Ja mislim da on il Hojbjerg moraju na posudbu, e sad ja bi prije Hojbjerga poslal nek njega. No, sve se bojim da je došlo do novog "Kirchoffa"..
Xerdan ShaqiriOsjećam da je ovo već prožvakana tema. Potencijal - velik. Konkurencija - velika. Minutaža - malena. Sve dokle Shaq je tih, radi i čeka, Shaq je poželjan i mora ostat. Mislim da takvu rezervu nebumo tak brzo pronašli. Ukoliko on veli da želi igrat više, e tad bi mogo razmislit o prodaji, nekih 15-20 milja nebi loše bilo, a čitam i da se nešto mulja s Liverpoolom.
Mario MandžukićPo meni je to već riješena stvar, samo je pitanje kamo i za kolko. Po meni zamjena treba. Neću i ne želim gledat opet mutave lažne devetke, a ako dovedemo zamjenu Mandži, mislim da će tog biti jako malo. Ovako na Lewatu i Pizzi, nebi se čudil da tu i tam Pep opet ostavi obadvoje na klupi a u špicu postavi Gotze-a.
Znači zamjena za Mandžu - must have. E sad je pitanje tko?
Dante + Boateng+ ..........E sad tu mora glavnu ulogu odigrat Pep. Ako vidi Martineza na liberu i ako preferira taj sustav, mislim da uz Holgera nov stoper ne treba.
Ako misli igrat s 4 otraga, novi stoper treba i to brzanac a Holger treba na posudbu.
Javi MartinezNesmije se ni pomišljat na njegovu prodaju. Bilo zadnji vezni il libero, vitalan je za ovu momčad i ako ga prodamo počinili smo samoubojstvo. I moramo mu pronaći kvalitetnu zamjenu. Znači - ni ne pomišljat na prodaju.
Bastian SchweinsteigerIkona Bayerna. Još uvijek jedna od ako ne i najvažnija karika u momčadi. Fusballgot. Što još za dodat?
Kao što sam reko, radije bih Pepa otplatil peterostruko nego riješil se Bastija. A i to se neće dogodit. Nismo mi jedan jebeni Real Madrid pa da nam je neki trener iznad samo kluba.

Pa makar i sjedio na klupi, ali i to se neće dogodit.
Toni Kroos E sad, ja bi išo na kompromis s njime. Kvalitetu ima, paše u sustav Pepa, Njemac je. No najvažnije je ono prvo, kvalitetan je. Ove sezone je još na razini više, i ako njega pustimo, neće biti to ravno samoubojstvu ali, gubimo jednog od najboljih veznjaka Europe, i samo je pitanje - di ćemo takvog nać?
On i Thiago = novi Xavi i Iniesta.
Mario GotzeOčekujem konačno da ugrabi tu svoju poziciju u prvih 11. I to baš svoju. A ne da je jednom na krilu, jednom u špici, jednom na 10-ki a jednom na 8-ici. Gotze mora biti standardan član prvih 11 jer potencijala itekako ima. Jedino, problemi su u njegovim ozlijedama. Al pretpostavimo da bude zdrav, on mora biti standardan prvotimac. Mora!!
Thomas MullerProklet bio dan kad prodali Thomasa Mullera! Jel treba kaj za dodat? Ako se to dogodi, onda bude i : "Proklet bio dan kad smo doveli Guardiolu za trenera"!
Za Mullera imam slično razmišljanje kao i za Schweinija.
Eto toliko od mene u ovoj temi.