panda napisao:Miki napisao:Pesic je objasnio zbog cega se nose majice, a ne novinari Blica. Mozda ne znaju njemacki, ali znaju srpski, a valjda Kari zna bolje od tebe zasto skoro svi njemacki fudbaleri nose te majice.
A što to točno Pešić predstavlja u Njemačkoj nogometnoj reprezentaciji da bi on to znao ?

Daj nemoj biti smiješan jebote

Švajnštajger je prvi ponio majicu sa vašom slikom, posle je organizovao i ostale reprezentativce? - To su njegovi biseri, nisam znao dok mi ovi moji iz kluba nisu to pokazali.
Posle čujem da su u avionu svi skinuli odijela i obukli te majice. Prija mi to, što bi mladi rekli, baš je kul. Sa Švajnštajgerom se u Minhenu viđam svaki dan, svi fudbaleri Bajerna dolaze na naše utakmice, ali Švajnštajger dolazi i na treninge, pred svaku utakmicu nas motiviše, on je veliki zakljubljenik u košarku. Sjećam se kada je Marko Jarić igrao u NBA ligi, naručio je od mog sina Marka Jarićev dres.
Dakle, Kari je itekako upućen u fudbal. Vidiš da i sam kaže da im je Švajni stalni posjetilac i da se gledaju svaki dan, tako da sigurno raspolaže sa mnogo boljim informacijama o fudbalerima nego ti i bilo ko od nas.
panda napisao:Miki napisao:Ponavljam, ne vjerujem da ih Groskrojc nosi zato sto mu je drago zbog ulaska kosarkasa Bajerna u finale. Jednostavno nema logike da se jedan Dortmundovac tome veseli.

A ja ti ponavljam da je čovjek možda dobio majicu od nekog Bayernovog nogometaša.
Götze je primjerice dobio 50 pari Beats sluški koje je podjelio ekipi. Možda se ista stvar tu desila.
Glavno da si ti skupa sa srpskim medijima pametniji od svih ljudi u njemačkoj i njihovih medija

Od kud ti sad napamet padoše slušalice?

Jebote, ovdje pričaš kako svi fudbaleri Njemačke nose te majice zbog ulaska Bajerna u košarkaško finale. Pošto se kaže da su ih svi obukli ili makar većina, zbog čega bi to radovalo Drakslera, Groskrojca, Vajdenfelera i ostale igrače koji nemaju veze sa Bajernom!? Kakav oni imaju motiv da nose te majice ako se one odnose samo na Bajernov uspjeh!?

Poređenje sa slušalicama je besmisleno, jer je u pitanju nešto sasvim drugo. Marka slušalica koja nema veze ni sa Bajernom ni sa Dortmundom. Ne vidim poentu toga što si naveo.
Pešić je sa Nijemcima osvojio EP 1993., sa Jugoslavijom EP 2001. i SP 2002. Švajni je vjerovatno pokrenuo tu inicijativu da se nose majice sa njegovim likom, jer je on primjer jednog od najboljih stručnjaka u svom "zanatu", koji je u njemu uzeo sve što je mogao, pa je to kao neki "putokaz" Pancerima ka osvajanju svjetske titule, kao neki podstrek da se Kari popeo na krov svijeta, pa da oni slijedeći njegov primjer to isto urade, bez obzira što je drugi sport u pitanju.
Jednostavno mi nema logike da je Kevin nosi samo zato što je Bajern ušao u finale, tako da ti je priča šuplja. Trudi se da objašnjavaš koliko hoćeš, ovaj put nisi u pravu. Ako je Kari izjavio da to nose zbog SP svakako da ću njemu više vjerovati nego tebi, jer je on stalno u kontaktu sa njima i sigurno je da zna mnogo više informacija od nas.
The Scarface napisao:Inače Leuft u ovom kontekstu znači dobro ide, life is beautiful itd...
Inače Košarka u Njemačkoj nema nikakvog značaja tako da čisto sumnjam da je to neka motivacija za SP.

Možda sama košarka nije toliko popularna u Njemačkoj, ali svakako da mnogo cijene čovjeka koji im je podario jedinu titulu sa EP u košarci do sada. Ovaj gest sa majicama to dovoljno pokazuje.