Elf u Brazilu - konačni korak više?

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: Elf u Brazilu - konačni korak više?

PostPostao/la Miki » 11 lip 2014, 10:39

panda napisao:Poante iza nošenja tih majca nema! :haha:

Mene iskreno čudi da Miki ne radi za NSA, čovjek zna stvari koje nitko drugi u njemačkoj ne zna! :shock: :shock: :shock: :shock:

Mislim da bi se prije to moglo reći za tebe, obzirom sa kolikom sigurnošću pričaš. Baš kao da si im ih ti dijelio i rekao "Košarkaši Bajerna su ušli u finale. U čast toga svi obucite ove majice". :hehe: Prvo kažeš da su ih obukli po ugledu na košarkaše i njihov uspjeh, a sad pišeš da poente nošenja nema. Kontradiktoran si, dečko. :haha:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 11 lip 2014, 10:45

Miki napisao:Mislim da bi se prije to moglo reći za tebe, obzirom sa kolikom sigurnošću pričaš.

Zato što ja barem znam od kud izvlačiti novosti i vjerujem Njemačkim medijima kad se radi o njihovoj vlastitoj reprezentaciji :lol:

Sigurno je SPORT.BLIC.RS vjerdostojan izvor informacija o DFBOVOJ EKIPI. :haha:

ja se nekad stvarno pitam može li čovjek ozbiljno pisati ovake bedastoće po forumu i onda ti svaki puta dođeš i uvjeriš me u to, bravo Miki, najjakšeši si! :bravo:

Miki napisao:Baš kao da si im ih ti dijelio i rekao "Košarkaši Bajerna su ušli u finale. U čast toga svi obucite ove majice". :hehe:

Bravo, Miki, svaka čast što pratiš i znaš stvari kakve se rade u nogometu :bravo:

Pa da ti dam 50 drugih primjera, ala Götze tvoj sićušni um i dalje ne bi shvatio poantu toga :facepalm:

Miki napisao:Prvo kažeš da su ih obukli po ugledu na košarkaše i njihov uspjeh, a sad pišeš da poente nošenja nema. Kontradiktoran si, dečko. :haha:

Joj prijatelju specijalni. Nema poante iza nošenja majce u REPREZENTACIJI.

Majce su bile, a i još uvijek su podrška Bayernovim košarkašima i ništa više. Niti je to neka isplanirana akcija DFBa za zajedništvo ekipe za moguće osvajanje titule, niti je to Schweini organizirao zbog reprezentacije.

Ali glavno da ste vi u Srbiji najpametniji narod u SVETU BRE. Znate stvari o Njemačkoj koje niti oni sami neznaju :harakiri:

EOD
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 11 lip 2014, 10:49

Dobro. Dakle, Bajernovi košarkaši su ušli u finale domaće lige. U tu svrhu su napravljene ove majice koje su kasnije dospjele do njemačkih reprezentativaca. Nikakve poente nošenja nema, samo eto što su nastale kao posljedica Bajernovog uspjeha. Groskrojc i kompanija su ih velikodušno obukli. Prosto im se lice ozarilo da na ovaj način mogu pokazati veliko poštovanje prema uspjehu Bajernove košarkaške sekcije. :lol:

panda napisao:da budem baš naporan, na majci uopće ne piše "trk".
Mora da su profesionalci iz Blica imali puno germanistike u školi :a045:

Zaboravio sam da pitam eksperta za njemački jezik i lingvistiku šta tačno piše na majici? Pošto niko nema pojma šta to znači, ja sam siguran da jedino ti znaš ispravno prevesti, inače bi bile uzaludne tolike godine provedene u Frankfurtu i okolini. :a045:

Nešto si se ućutao, panda. Očekujem još samo tačan prevod.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Murta » 11 lip 2014, 11:08

The Scarface napisao:90% Svaba nema pojma tko je Pesic, lol.

Možda i više. Svaki put kad njemačka reprezentacija igra, komentatori objašnjavaju košarkaška pravila.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Miki » 11 lip 2014, 11:11

Ne vjerujem da je toliko, ali su za košarku antitalenti. Prosto je nevjerovatno da zemlja sa 82 miliona stanovnika ne može ni da prismrdi osvajanju nekog velikog košarkaškog takmičenja, a tako su razvijena zemlja. Da im nije Pešića, ne bi znali šta je titula prvaka Evrope u tom sportu.

Ja i dalje očekujem tačan prevod riječi sa majice!
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 11 lip 2014, 11:51

Murta napisao:
The Scarface napisao:90% Svaba nema pojma tko je Pesic, lol.

Možda i više. Svaki put kad njemačka reprezentacija igra, komentatori objašnjavaju košarkaška pravila.

Ma tu sam cak i bio velikodusan s postotkom, Svabe ne zanima kosarka.

Glavno da znalac Miki koji pojma nema o Njemackoj, ne zna Njemacki jezik itd... ide pametovat
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 11 lip 2014, 12:07

The Scarface napisao:Glavno da znalac Miki koji pojma nema o Njemackoj, ne zna Njemacki jezik itd... ide pametovat

Koliko ti znaš njemački jezik? Znam ponešto o Njemačkoj, nije tačno da nemam pojma. Nemoj da me vrijeđaš. ;)
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 12 lip 2014, 12:56

Kad vidim da se Talijan usro švabe! :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 12 lip 2014, 14:37

anton 1983 napisao:Kad vidim da se Talijan usro švabe! :lol:

Ko? Nema razloga za tim kad ih redovno samaraju.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 15 srp 2014, 20:35

Mislim da sa ovom slikom SEXsteigera moremo zatvoriti temu

:prvi:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

Prethodni

Vrati se na: SP 2014. Brazil