Miki napisao:Mislim da bi se prije to moglo reći za tebe, obzirom sa kolikom sigurnošću pričaš.
Zato što ja barem znam od kud izvlačiti novosti i vjerujem Njemačkim medijima kad se radi o njihovoj vlastitoj reprezentaciji

Sigurno je SPORT.BLIC.RS vjerdostojan izvor informacija o DFBOVOJ EKIPI.

ja se nekad stvarno pitam može li čovjek ozbiljno pisati ovake bedastoće po forumu i onda ti svaki puta dođeš i uvjeriš me u to, bravo Miki, najjakšeši si!
Miki napisao:Baš kao da si im ih ti dijelio i rekao "Košarkaši Bajerna su ušli u finale. U čast toga svi obucite ove majice".
Bravo, Miki, svaka čast što pratiš i znaš stvari kakve se rade u nogometu

Pa da ti dam 50 drugih primjera, ala Götze tvoj sićušni um i dalje ne bi shvatio poantu toga
Miki napisao:Prvo kažeš da su ih obukli po ugledu na košarkaše i njihov uspjeh, a sad pišeš da poente nošenja nema. Kontradiktoran si, dečko.

Joj prijatelju specijalni. Nema poante iza nošenja majce u REPREZENTACIJI.
Majce su bile, a i još uvijek su podrška Bayernovim košarkašima i ništa više. Niti je to neka isplanirana akcija DFBa za zajedništvo ekipe za moguće osvajanje titule, niti je to Schweini organizirao zbog reprezentacije.
Ali glavno da ste vi u Srbiji najpametniji narod u SVETU BRE. Znate stvari o Njemačkoj koje niti oni sami neznaju

EOD