Raspored utakmica :

The Scarface napisao:Super utakmica Čile-Australija.
Murta napisao:Ne može ono biti penal. Nizozemac je uklizao i onda je Costa postavio svoju nogu da ga ovaj malo zahvati. Po meni su jednostavno trebali nastaviti igru.
Murta napisao:Čile je pokazao dobru stranu, ali istovremeno djeluju neodgovorno u obrani. Ali mislim da neodlučeno sa Španjolcima ne bi bilo nikakvo iznenađenje, čak bi se moglo reći da je takav rezultat najočekivaniji.
Murta napisao:Australci su nekvalitetni, ali jako dobro organizirani. Možda mogu do 0:0 sa Španjolskom.

Pa ček malo, vi ste svi za Robbena nakon jučer?. Svaka čast na svemu, i na pobjedonosnom golu na Wembleyu, i na svemu onome nakon kaj je napravil od ulaska protiv Juve-a pa nadalje. To je bil Robben kakvog želim, šutljiv, stidljiv i momčadski. I prije svega jako dobar i opasan. Pa bar sam ga ja uvijeke branil..
Al ono rezultat je 3-1, sve je fenomelano, super, od atmosfere u momčadi do tribina, do cijelog kluba. Prvi smo na ljestvici, razmonitrali smo City.. Reće Pep da je ekipa najbitnija i sve će biti kako on kaže. Čemu Robben? Zašto OPET ti? Mislim nije problem samo u Robbenu protiv Mainza, bojim se da ne dođe Robben iz 2012 godine.. Jer iako je i tad odigrao neke tekme maestralno, zbog njegove debilne sebičnosti izgubili smo bar jedan trofej. Očemo riskirat?
Uglavnom ono kaj oću reći, ma kako god da ti bio dobar i kako god se zvao ako ćeš ti biti ispred ekipe - raus na klupu. A ak ti ne paše - transfer. Pa kaj smo mi Bayern ili City?
O prodaji sam razmišljal i prije, naime doveli smo Gotze-a koji ko zapeta puška čeka. I čekal bude ove sezone... Mislite da će još jednu/dvije/tri čekat? A ne mogu opet svi igrat jer igra ih samo 11....

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju