SP 2014. Brazil

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: SP 2014. Brazil

PostPostao/la CroCHEF » 22 lip 2014, 01:24

Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 22 lip 2014, 10:46

Slika
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 22 lip 2014, 17:41

Murta napisao:Pazite ovaj ždrijeb, ako Kostarika bude prva i pod uvjetom da favoriti prođu:

Brazil - Italija četvrtfinale VS Francuska - Njemačka četvrtfinale

Četiri kandidata za prvaka se križaju međusobno. Zato se nemojte čuditi da Brazilci remiziraju pritv Kameruna i svi počnu pretjerano reagirati na takav rezultat i 2. mjesto u skupini. I onda cigani dođu do finala.

Kao prvo, nadam se da će Italija ispasti. Ako oni prođu grupu, vrlo lako mogu doći do samog kraja. Ne bi im bio prvi put. Koje grupe se ukrštaju? Brazil ima dobru odbranu, ali neuigran tim. Međutim, oni MORAJU biti makar u 1/2 finalu. Jednostavno se FIFI ne isplati da bude drugačije. Ko bi onda dolazio na utakmice i donosio profit?!
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Murta » 22 lip 2014, 18:33

[ (1A vs 2B) VS (1C vs 2D) ] vs [ (1E vs 2F) VS (1G vs 2H) ]

ovo je jedno polufinale, a drugo je isto to samo s obrnutim 1 i 2. Znači, momčadi koje se sretnu u grupi se ne sreću do finala.

U tom paru imaš 1A - Brazil, 2D - Italiju, 1E - Francusku i 1G - Njemačku.

A u drugom Kolumbiju/Kostariku, Argentinu/Belgiju/ko god prođe iz grupe G.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 23 lip 2014, 08:57

Makar to niko ne spominje, a u podsvjesti se to događa, ovo SP počinje ličiti na ono iz 2002, za koje se govorilo jedno od najlošijih ikad. razlog tome bilo je ispadanje favorita.

Ovaj puta favoriti ispadaju kao i onda, ako ne i gore od toga, ali to niko ne pokušava istaknuti na način da SP ne valja već se uživa u podhvatima underdogova. Danas se baš ono brutalno navij aza male, a niko se ne pita zašto većina favorita igra jako loše i zašto neki već doma idu pogotovo Španjolska. Sada kada Španija ispada nekako je sve OK, dok se SP 2002 "nije priznalo" kao pravo SP jer su francuzi odigrali za kurac i otišli doma...

Moj zaključak je da je razlog tome fenomenalan nogomet kojeg vidimo na ovo SP u kombinaciji sa jako zanimljivim i napetim tekmama, punim preokreta i uzbuđenja. Sa tim se zato niko ne zamara, no onda počinje ono što svi na kraju krajeva mrze, a vi ste to počeli spominjati - lagan put do finala.

Svi vole vidjeti kada Čile izbaci Španjolsku ili Costa Rica prođe skupinu, no niko ne želi 1/8 finale Čile Brazil ili Costa Rica Obala Bjelokosti već bi htjeli uživati u poslasticama tipa Engleska - Kolumbija i Španjolska Brazil, ak me razmete...

Najgora stvar kada mali izbaci velikoga je ta što mali ide dalje... :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 24 lip 2014, 08:26

Odma piči kvotr fajnl dro tekam!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 24 lip 2014, 09:50

Jeste čuli onog mamlaza Čosića jučer?

Pa on je bil više uzbuđen i napet nego igrači dolje. Pa cijelu smo tekmu po njegovom igrali z Brazilom a ne Mexicom, a Kovačić nam je posto i izbornik... :roll:

Nemrem ga smislit nakon onog navijanja ove sezone u LP za Real, zapravo ne navijanja nek svršavanja...
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 24 lip 2014, 14:41

Ja njih razumijem, ljudi su se pogubili jer jednostavno ne rade nikakve prijenose više, nemaju nikakve nogometne i sportske emisije na HTV-u. Plaćaju cijenu te apstinencije. No ne doživljavam toliko nijednog kometatora na planetu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 24 lip 2014, 19:02

Ovo SP je raj!

pada puno golova, ispali digići, španjole, englezi, portugalci su na rubu

Još samo fali da Francuzići pofafaju i bit će raj na zemlji :kul:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 24 lip 2014, 19:33

panda napisao:Ovo SP je raj!

Jel je? Recimo za vrijeme tekme Uruguay Costa Rica sam ošo u grad sa curom i pogledo najodvratniju komediju ikad. Bila jebena tekma, neka nova sila u nogometu se rađa, al me ne zanima baš preveč.

E sad jel privlačnije gledat:

Uruguay - Kolumbija ili Kolumbija Italija/Engleska? Ima takvih primjera zasad dosta pa da sve i ne nabrajam. Supač je kad velike ekipe odu doma, ali brate preveč ih ide a da nisu pokazali ništa...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 24 lip 2014, 19:46

Pandi je super zato sto su talijani i spanci ispali i sad Nemacka moze da uzme trofej. :kul:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 lip 2014, 20:01

melodyne napisao:Pandi je super zato sto su talijani i spanci ispali i sad Nemacka moze da uzme trofej. :kul:

Pa iz te perspektive da, ali to nije prosudba za prvenstvo. Taj dio i meni paše, sam ja još ne vjerujem da Njemci mogu do naslova, nisu me uopće u to uvjerili, ama niti malo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 24 lip 2014, 20:13

anton 1983 napisao:Jel je? Recimo za vrijeme tekme Uruguay Costa Rica sam ošo u grad sa curom i pogledo najodvratniju komediju ikad. Bila jebena tekma, neka nova sila u nogometu se rađa, al me ne zanima baš preveč.

Meni je čak i to bilo super. Igra se jednostavno dobar nogomet. To što underdogovi sad rokaju po favoritima može biti samo veliki plus, što se mene tiče.

Nisam propustil niti jednu utakmicu do sad (sad dok su u isto vrijeme po streamovima uglavnom gledam dvije odjednom) i moram priznat da osim one dvije utakmice sa Grčkom i Nigerija - Iran (0:0 X 3) meni je ovo bilo vrhunsko prvenstvo do sad.

anton 1983 napisao:E sad jel privlačnije gledat:

Uruguay - Kolumbija ili Kolumbija Italija/Engleska? Ima takvih primjera zasad dosta pa da sve i ne nabrajam. Supač je kad velike ekipe odu doma, ali brate preveč ih ide a da nisu pokazali ništa...

E sad je tu veće pitanje - jel' tebe više privlači gledati nogomet dok igraju veća imena, ili te jednostavno privlači nogomet.

Meni osobno se živo jebe dal' igraju Messi i Aguero ili Ayovi i Caicedo iz Ekvadora, bitno je samo da bude dobre fuce na tekmi.

melodyne napisao:Pandi je super zato sto su talijani i spanci ispali i sad Nemacka moze da uzme trofej. :kul:

Zlagal' bi se kad bi ti rekel da nisi u pravu, ali nisi skroz u pravu. To je jedan od razloga. Ali opet s druge strane, moraš i ti priznati da se igra strašno dobra fuca trenutno :bravo:

Ak ništ drugo po broju golova :goood:

anton 1983 napisao:Pa iz te perspektive da, ali to nije prosudba za prvenstvo. Taj dio i meni paše, sam ja još ne vjerujem da Njemci mogu do naslova, nisu me uopće u to uvjerili, ama niti malo...

Također :idk:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 24 lip 2014, 20:40

Ne mogu poreč dobra nogomet. Panda ti tak dobro prvenstvo 2002 i da oćeš nemreš pamtiti, a ja sam još bio mlad. Sad si razmišljam dal sam tada bio preveč blesav što sam neke finte pušio. Zbog jako sličnih stvari po onom SP se pljuvalo u Božju mater. Favoriti loši, suci banana ( a to je i ovdje također tako) i sad se drka. E sad je morti stvar u tome što to mediji sve drugačije prenose pa ljudi to drugačije shvačaju.

Tada kad smo ispali od Ecuadora cijeli HNS i igrači bili su na nišanu i streljani, a sad ista stvar i ispadanje na isti način sa 6 puta jačom ekipom, s tim da smo tada pokrali Italiju i sisnuli od Mexica u prvoj umjesto u trečoj, no nema neke negativne euforije, sve je nekako letargično, pa se pitam koja je prava istina ovog SP-a.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 24 lip 2014, 20:51

anton 1983 napisao:Tada kad smo ispali od Ecuadora cijeli HNS i igrači bili su na nišanu i streljani, a sad ista stvar i ispadanje na isti način sa 6 puta jačom ekipom, s tim da smo tada pokrali Italiju i sisnuli od Mexica u prvoj umjesto u trečoj, no nema neke negativne euforije, sve je nekako letargično, pa se pitam koja je prava istina ovog SP-a.

O sjećam se ja toga :D

Utakmice su taman bile dok sam ja bio u školi ili taman dolazio doma iz škole. Onaj dan kad se igralo protiv Mehika sam ostao doma "bolestan" :D

Kreten Živković ruši Blanca, a ovaj mrtav 'ladan zakucava iz penala.
Italiju se pokralo onak brutalno. (to sam došao taman na 20. minutu iz škole), a u trećoj protiv Ekvadora se puknulo bezveze.

Njemačka je skoro puknula protiv SADa u četvrtfinalu, nula od igre, dođe jedan slobodnjak, i eto ti jedan nula za švabe. A trebali su popljugat uz onakvu igru :lol:
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil