Murta napisao:Pazite ovaj ždrijeb, ako Kostarika bude prva i pod uvjetom da favoriti prođu:
Brazil - Italija četvrtfinale VS Francuska - Njemačka četvrtfinale
Četiri kandidata za prvaka se križaju međusobno. Zato se nemojte čuditi da Brazilci remiziraju pritv Kameruna i svi počnu pretjerano reagirati na takav rezultat i 2. mjesto u skupini. I onda cigani dođu do finala.

panda napisao:Ovo SP je raj!

melodyne napisao:Pandi je super zato sto su talijani i spanci ispali i sad Nemacka moze da uzme trofej.
anton 1983 napisao:Jel je? Recimo za vrijeme tekme Uruguay Costa Rica sam ošo u grad sa curom i pogledo najodvratniju komediju ikad. Bila jebena tekma, neka nova sila u nogometu se rađa, al me ne zanima baš preveč.
anton 1983 napisao:E sad jel privlačnije gledat:
Uruguay - Kolumbija ili Kolumbija Italija/Engleska? Ima takvih primjera zasad dosta pa da sve i ne nabrajam. Supač je kad velike ekipe odu doma, ali brate preveč ih ide a da nisu pokazali ništa...
melodyne napisao:Pandi je super zato sto su talijani i spanci ispali i sad Nemacka moze da uzme trofej.
anton 1983 napisao:Pa iz te perspektive da, ali to nije prosudba za prvenstvo. Taj dio i meni paše, sam ja još ne vjerujem da Njemci mogu do naslova, nisu me uopće u to uvjerili, ama niti malo...

anton 1983 napisao:Tada kad smo ispali od Ecuadora cijeli HNS i igrači bili su na nišanu i streljani, a sad ista stvar i ispadanje na isti način sa 6 puta jačom ekipom, s tim da smo tada pokrali Italiju i sisnuli od Mexica u prvoj umjesto u trečoj, no nema neke negativne euforije, sve je nekako letargično, pa se pitam koja je prava istina ovog SP-a.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju