Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)

PostPostao/la Lennon » 24 lip 2014, 09:14

anton 1983 napisao:Howedes je šlapa a ne ljevak!

Kaj je Boa ljevak? Nisam baš ziher...

nema opcije na bekovima izuzev Durma i Grosskreutza.

Pa Boa je igro u Cityu cijelo vrijeme lijevog beka.

Pa nek stavi radije Dortmundovca nekog koji bu išel naprijed, jebote, pa ofenzivni vezi red im je totalno odsječen tamo na boku prema naprijed.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 lip 2014, 09:17

Ha gle u ovoj 3. tekmi bu neš mjenjal e sad je pitanje kaj i kolko bu to dobro i kolko bu to navijačima prije tekme šmekalo...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 24 lip 2014, 10:13

Ne znam otkud to da je Boa ljevak, on bolje igra desnom. U najboljem je slučaju on je kao Lahm ili Perišić koji igraju s dvije noge, ali draža im je desna.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lennon » 24 lip 2014, 10:41

Neznam iskreno dal je lijevak. Zaključio sam po tome da je u Cityu igro lijevog beka.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 24 lip 2014, 10:57

Murta napisao:Ne znam otkud to da je Boa ljevak, on bolje igra desnom. U najboljem je slučaju on je kao Lahm ili Perišić koji igraju s dvije noge, ali draža im je desna.

Gdje si baš Lahma našao za primjer? :D

On kad je igrao na lijevoj strani je isključivo koristio desnu nogu, većinom bi išao na prodor unutra i centaršut desnom, uporaba lijeve vrlo rijetko.

Kroos je npr. igrač koji vrlo dobro barata s obje noge.

Boateng također igra s obje noge dobro, ali mu je desna jača.

@Lennon
U Cityju je većinom desnog beka igrao. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 24 lip 2014, 18:54

:goood: :goood: :goood:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 24 lip 2014, 19:28

I talijani da ispadnu. :yes: Koliko bitnih golova je Godin dao ove sezone. Svaka mu cast. Mozda je ipak pravi igrac za Bayern. E ako sad Nemacka ne osvoji nece nikad.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 lip 2014, 19:30

Njemačka si treba dobro razmisliti kak da sutra odigra! Ne bi im zamjerio da namjerno spuše kako bi bili drugi u skupini jer bi se to morti isplatilo, pošto je jedna strana ždrijeba zasad po imenima puno puno jača. Druga strana sa Nizozemskom, Argentinom i Belgijom izgleda dosta smiješno i pojačat ju sa Njemačkom ne bi bilo loše. No takve kalkulacije zbog ciganizma i planiranja protivnika bi te mogle koštati glave pa ne znam iz te perspektive kolko bi to bilo pametno...

Prvenstvo 2002 smo popljuvali, a na ovo se drka. S vremenom se sve mjenja.

Prije su pederi bili pederčine a sad su ljudi :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 24 lip 2014, 20:07

anton 1983 napisao:Njemačka si treba dobro razmisliti kak da sutra odigra! Ne bi im zamjerio da namjerno spuše kako bi bili drugi u skupini jer bi se to morti isplatilo, pošto je jedna strana ždrijeba zasad po imenima puno puno jača. Druga strana sa Nizozemskom, Argentinom i Belgijom izgleda dosta smiješno i pojačat ju sa Njemačkom ne bi bilo loše. No takve kalkulacije zbog ciganizma i planiranja protivnika bi te mogle koštati glave pa ne znam iz te perspektive kolko bi to bilo pametno...

Prvenstvo 2002 smo popljuvali, a na ovo se drka. S vremenom se sve mjenja.

Prije su pederi bili pederčine a sad su ljudi :D

Ako su prvi imaju Alžir/Rusiju, Francuze i eventualno Brazil.

Ako su drugi bi imali Belgiju,Argentinu pa Nizozemce.

Ne vidim kako je ova prva strana puno jača od ove druge pa da bi im se isplatilo tankiranje.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 lip 2014, 20:36

The Scarface napisao:Ako su prvi imaju Alžir/Rusiju, Francuze i eventualno Brazil.

Ne vidim kako je ova prva strana puno jača od ove druge pa da bi im se isplatilo tankiranje.

Gledamo samo ono prikazano u kombinaciji sa potencijalom?

Morti to niko nije skužio ali francuzi zgledaju kao pravi favoriti, dok su nizozemci uz sav SEX jako limitirani. Argentina igra za kurac a Belgiju ne znam, još ne igraju prema imenima koje imaju u ekipi. Uglevnom ti si izdvojio 3 bitne ekipe, ali sagledaj svih 8 pa ćeš skužit. Ok Costa Rica je bila prva u skupini al je za mene Uruguay jači zbog imena igrača.

Uglavnom

Brazil - domačin s druge strane Nizozemska - tu dajem prednost Brazilcima, ne zato kaj oču niti ih smatram boljima toliko neg su domačini, igraju sličnu igru, jedi imaju Robbena, drugi Neymara i opet bolje igrače s tim da ponavljam domačini su.

Onda Francuze koji su po meni zasad brutalni i užastno trule Argentince

I sad ovaj šit kaj si napiso il Beligija i to je jedini razlog zakaj treba razmisliti jer je odma jebena repka u 1/8 finalu tj. s te strane mogle bi biti 3 jake tekme iako me sad ne čudi da neko govno izbaci Argentince il Nizozemce, dok će se sa Francuzima i Brazilcima to teško ( ne nemoguće) dogoditi.

Usporedio po redoslijedu susreta....

Velim trebalo bi razmisliti, a ne se za to odlučiti.

Ukratko trenutačno tu su 5 favorita s imenima preostala, Francuzi, Njemci, Argentinci, Brazil i Nizozemci, al ovo SP ne buju kraljevali favoriti i pitanje je ko će biti "ono iznenađenje polufinala".
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 24 lip 2014, 20:54

anton 1983 napisao:
The Scarface napisao:Ako su prvi imaju Alžir/Rusiju, Francuze i eventualno Brazil.

Gledamo samo ono prikazano u kombinaciji sa potencijalom?

Morti to niko nije skužio ali francuzi zgledaju kao pravi favoriti, dok su nizozemci uz sav SEX jako limitirani. Argentina igra za kurac a Belgiju ne znam, još ne igraju prema imenima koje imaju u ekipi. Uglevnom ti si izdvojio 3 bitne ekipe, ali sagledaj svih 8 pa ćeš skužit. Ok Costa Rica je bila prva u skupini al je za mene Uruguay jači zbog imena igrača.

Uglavnom

Brazil - domačin s druge strane Nizozemska - tu dajem prednost Brazilcima, ne zato kaj oču niti ih smatram boljima toliko neg su domačini, igraju sličnu igru, jedi imaju Robbena, drugi Neymara i opet bolje igrače s tim da ponavljam domačini su.

Onda Francuze koji su po meni zasad brutalni i užastno trule Argentince

I sad ovaj šit kaj si napiso il Beligija i to je jedini razlog zakaj treba razmisliti jer je odma jebena repka u 1/8 finalu tj. s te strane mogle bi biti 3 jake tekme iako me sad ne čudi da neko govno izbaci Argentince il Nizozemce, dok će se sa Francuzima i Brazilcima to teško ( ne nemoguće) dogoditi.

Usporedio po redoslijedu susreta....

Velim trebalo bi razmisliti, a ne se za to odlučiti.

Ukratko trenutačno tu su 5 favorita s imenima preostala, Francuzi, Njemci, Argentinci, Brazil i Nizozemci, al ovo SP ne buju kraljevali favoriti i pitanje je ko će biti "ono iznenađenje polufinala".

Izdvojio sam samo ove 3 repke jer su to jedini bitni protivnici za Švabe. Nije uopće bitno što su na ovoj strani još Kostarika, Obala Bjelokosti ili Mehiko kad svakako računamo da će ispast od ovih favorita pa Švabe protiv njih uopće ne bi trebali igrati.

Francuzi su dosad najviše pokazali, ali isto tako treba naglasiti da još nisu igrali protiv pravog protivnika. Niskozemci su s druge strane dobili prvake Španjolce i Čile koji je po meni puno jači od jedne Švicarske.

Argentina igra čisto sranje i tu ne postoje dva mišljena, ali ipak imaju tu individualnu kvalitetu koja može odlučiti. Također smatram da im više odgovara igra protiv malo jačih protivnika, kontre i to.

Belgija u usporedbi s Alžirom ili Rusijom je teži ždrijeb.

U najbolju ruku su obe strane jednako teške (gledamo eventualne Njemačke protivnike), tako da se tankiranje i ne isplati.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 lip 2014, 21:00

Mogu se složiti da sam pod dojmom zbog kombinacije svih 8 i da se na prvu čovjek zaleti. Pošto sam se usro, a švabi su zasad šit, dobro da si me utješio jer će biti prvi u skupini :D

Sam bi htio dodati da je Falcao u Kolumbiji, nekak bi ih se plašio ko Belgijanaca...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 24 lip 2014, 23:07

Njemačka će jako morati zasukati rukave, neće to uopće ići lagano unatoč ispadanju Italije i Španjolske zbog kojih su ostali bez zlata u zadnjih 6 godina.

Latinosi i Francuska su tu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 26 lip 2014, 10:36

"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 26 lip 2014, 11:35

Današnja postava švaba mogla bi biti ona koja ide po zlato. Kad bi Schweini bio fit i da se Reus nije ozlijedio skoro pa bi švabi napravili postavu od 11 švaba u prvih 11.

Lahm na beka umjesto Boe, Schweini u sredinu umjesto khedire, Reus umjesto Ozila i Schurrle na špicu umjesto jedan DMC :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil