1/8 finala: Kolumbija - Urugvaj

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

1/8 finala: Kolumbija - Urugvaj

PostPostao/la The Scarface » 27 lip 2014, 09:25

Slika - Slika
Slika - Slika

Vrijeme : 28.6.2014. 22:00

Mjesto : Rio de Janeiro
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: 1/8 finala: Kolumbija - Urugvaj

PostPostao/la The Scarface » 28 lip 2014, 22:08

Đejms ubija.

Teško će bit našem Tomici obranit titulu najboljeg strijelca. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 28 lip 2014, 22:17

http://fat.gfycat.com/YearlyFabulousCaiman.webm

biće ga fino vidjet u LP iduće sezone :D
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Red passion » 28 lip 2014, 23:13

Urugvaj bez Suareza nije imao što tražiti danas. Da tu glupost nije napravio, utakmica bi potpuno drugačija bila.

Od Forlana ništa nije ostalo nego ime, godine su svoje stvarno napravile.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 28 lip 2014, 23:33

ke golaso :legendo:
konkurent za zlatnu loptu turnira
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la panda » 28 lip 2014, 23:41

Još dok se čovjek sjeti da im fali Falcao :legendo:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 29 lip 2014, 13:18

Za razliku od prošlog SP-a na kojem se Uruguay svijetu zgadio, ova JA repka, postala je omiljena. Mislim da bi išao tako daleko da bi rekao da se niko ne bi bunio kada bi postali prvaci. Uvijek smo imali sam dve repke iz JA i nikad nismo mogli prihvatiti činjenicu da postoji i treća kvalitetna repka u JA koja bi mogla nauditi čak i europskim favoritima. Sad smo ju u obliku Kolumbije dobili. Pojma nisam imo prije SP-a da je Kolumbija tako jaka. Prokleti TM DE ti sjebe mišljenje kada imaš cijene igrač akoje odskaču. Recimo uruguay je po TM de puno jači jer im igrač igraju u prepoznatljivijim klubovima i nekako imaju svi ok cijene dok se kod kolumbije puno njih isticialo i bilo nepoznanica kad ono pogleč sad. nemrem vjerovat da ona TEPSIJA Yepes njima razara u obrani...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 29 lip 2014, 13:26

Brutalno su jaki, usudio bih se reći da mogu pomrsit račune najvećima.... :bravo: Baš su momčad i po!

Pa ak je Grčka s onim antinogometom mogla osvojit EP 2004. zaš nebi Kolumbija s totalnim nogometom ovaj SP?

A da, totalni nogomet nije u modi.... :(
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 29 lip 2014, 13:35

Tko je gledao Kolumbiju zadnje 2 i pol godine u kvalifikacijama, ovo ga ne iznenađuje.

Gledao sam baš tu utakmicu uživo između Kolumbije i Urugvaja krajem 2012. koja je završila 4:0. Uruguay je bio neprepoznatljiv, Falcao je nakon onog razaranje Chelseaja bio u mega formi i zabio je u 2. minuti gol i samo na njemu ostao, a rezultat je mogao biti 7:0 uz 3-4 gola Falcaa. Svaki dodir s loptom Radamela je bio drama za obranu Uruguaya jer bi se lik samo sjurio s loptom i ne moš' mu ništa.
Gutierrez je isto zabio 2 komada na toj utakmici, a tu sam upoznao Armera u strašnoj formi zajedno sa Zunigom koji je zabio taj preostali gol. Igrali su brutalan nogomet.

Izvrsna generacija se tu pojavila nakon 1998. i 14 godina frustracija. Dakle, Kolumbije nije bilo do 2011-2012., a sad doslovno razaraju. Reći kako nije veliki uspjeh ići na natjecanja je glupost.

Jürgen Klopp je uvijek u trendu, sad ostaje mu to dokazati. Doveo je Lucasa Barriosa prije SP-a 2010., sada je doveo Adriana Ramosa prije SP-a iako je u Herthi se pokazao jako dobrim i još mu ostaje vidjeti hoće li skupi Immobile biti pojačanje.

Isto tako je i Lewandowskog jako dobro nanjušio, ali ostao bez ikakve zarade.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la UltrasMentalita » 29 lip 2014, 13:49

Po meni Kolumbija prvi kandidat za naslov .......uz Francuze......Njemci igraju previše mlitavo , Nizozemci su potajni favoriti kao i njemci i može im se poklopiti da osvoje ....Brazil ima tu neku karmu za naslov a i domaći teren i sreća ih može gurati do naslova .....

Navijao sma za Njemačku ali me sad boli kurac za njih i hoće li osvojiti i moram s eovdje osvrnuti na igre toga najvećeg njemačkog talenta Maria Gotzea koji je puno puno razvikan igrač igra za kurac nema u njemu žara a o tromosti da ne govorimo totalno razočarenje za njemačku .....plus onda dolazim do Lowa koji igra s 4 stopera u obrani promašeno totalno jer se Howedes i Boa ne snalaze na tim pozicijama naročito prema naprijed .....a Lahma držiš u vezi i na klupi Durma i Goroskoutza koji nisu vrhunski igrači ali su sigurno bolji na bekovima od ove dvojice ....
Zatim opet se vraćam do Gotze i naravno Ozila koji bi mjesto trebali prepustiti Schurleu i Draxleru ....
I da spomenem još Mertesackera kakav je to balvan kad sam vidio kako je kiksao protiv Gane čovjek ima 2 metra i igrasč mu daje gol glavom pored njega i :neee: :neee: :neee:
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 29 lip 2014, 14:06

Ima tu nekih stvari oko kojih se mogu složit. Njemačka će definitivno morat popraviti igru od sad pa nadalje. Što se tiće Gotze on će definitvno morat nekaj napraviti il je nama prodan mud pod bubreg. Ja brijo da će on biti James ovog prvenstva :D

Al da zato neću navijat za Njemce, nema šanse. Pa dosta mi je da ta repka mora osvajat neš da se na njih drka, došo je red da se i oni zgnoje...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 29 lip 2014, 14:11

Pogrešno sam se izrazio navijat ću za Njemačku i volio bi da osvoje ali ne s onim žarom kao prije ....jer u ovome trenutku ima reprezentacija koje puno bolje i kvalitetnije igraju kao Kolumbija i Francuska tu se može pridodati Brazil i Nizozemska prvi zbog domaćeg terena drugi što znaju igrati nogomet ali i m treba i dosta sreće ....Argentina po meni nema šanse jer ne možeš ti s enadati naslovu i čekati kad će bljesnuti čarolija Messia da dadne gol tako su prošli skupinu i mislim da oni ako ne ispadnu sad da će u slijedećem krugu 100 %
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 29 lip 2014, 14:15

UltrasMentalita napisao:Pogrešno sam se izrazio navijat ću za Njemačku i volio bi da osvoje ali ne s onim žarom kao prije ....jer u ovome trenutku ima reprezentacija koje puno bolje i kvalitetnije

Ne kužim, ti navijaš za Njemce manje jer ne igraju najbolje? Znači tvoj žar navijača ovisi o tome kako oni za koje ti navijaš igraju? :roll:

Ako Njemci sad razbe Alžir i Francusku npr, tiš reč, oooooo pa ja udaro drkicu na Gotze, cijeli zid pošprico! A ako dođu u 1/2 finale recimo na jedvite jade protiv Alžira 1:0 i protiv Francuza na penale s tim da su recimo Franuczi prema prikazanom trebali dobiti, ti buš reko, marš smeća jedna švapska il neš slično tipa pljuvanje po Lowu? :roll: :roll:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 29 lip 2014, 14:28

anton 1983 napisao:Za razliku od prošlog SP-a na kojem se Uruguay svijetu zgadio

Zašto? Kome? Meni su uz Nijemce bili daleko najzanimljivija reprezentacija. Bilo mi je prilično fantastično kako Cavani, Forlan i Suarez rade obrambeni posao.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 29 lip 2014, 14:39

Murta napisao:
anton 1983 napisao:Za razliku od prošlog SP-a na kojem se Uruguay svijetu zgadio

Zašto? Kome? Meni su uz Nijemce bili daleko najzanimljivija reprezentacija. Bilo mi je prilično fantastično kako Cavani, Forlan i Suarez rade obrambeni posao.

Pa kaj je napravio na prošlom SP? :haha:
anton 1983
Uli Hoeneß

Sljedeće

Vrati se na: SP 2014. Brazil