doro napisao:i ja..Elf ide ako prodje žabare..imaju teži raspored...jebeš argentinu il belgiju
Žabari su ispali. Osvijesti se, Dorate.

Kolumbija je do sada pokazala najviše, ali i dalje ostajem pri utisku da ovako ili onako Brazil MORA makar do 1/2 finala. Švabe su prijateljski odrađivale posljednji meč u grupi, jer je i blesav čovjek mogao da primijeti priličnu rezervu sa njihove strane. Da je SAD-u trebalo, X bi pao kao kuća.
Osluškivao se rezultat sa druge utakmice i kad se vidjelo da nema opasnosti od ispadanja za SAD, Njemačka je pobijedila da se poslije ne bi pričalo kako je to već bila gotova stvar. U suštini, jeste bila gotova stvar, ali zbog spleta drugih okolnosti dogovor nije ni bio potreban. Mrtva Grčka me morala u 91' uskratiti za 3 boda na prognozi, dok su me Snajder i Huntelar zeznuli za 3 boda zbog dvojke na Meksiko.
Holandija ima otvroren put do 1/2 finala i mislim da ne bi trebala imati velikih problema da to ostvari. Moraće i ta Kostarika da odigra jedan loš meč. Argentina neće lako na kraj sa Švajcarcima, ali mislim da će ipak proći dalje, a Belgija i SAD će biti povuci-potegni. Francuzi bi trebali proći dalje, mada Nigerija može da iznenadi. Ako Njemačka ne da bar 3 gola Alžiru, bolje da odmah ispadne.