Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)

Sve o svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu...

Re: Grupa G (Njemačka, Portugal, Gana, SAD)

PostPostao/la anton 1983 » 27 lip 2014, 12:50

Pa stavi onu Karleušu na TV pa ćeš da vidiš pošto pusa dere jarca, a da ne govorim o ljudim aiz naše zagore. Pa nisu samo ljudi koji završavaju faxeve oni koji žive kod nas. Odi kod nas u Konzum to ti je trgovinski lanac u HR i malo sprovedi anketu il neka pitanja koja se tiću opčeg znanja paš vidjet ko predstavlja većinu ovog naroda. Tak nije samo u HR neg je na celom balkanu, al svijet nema potrebu da nas radi glupima jer smo ne bitni...

Pa daj mi reci koliko neinteligentan ti moraš biti da ti tvoj vođa bude Karamarko? :?

Eto mi s epotukli u Brazilu, a za amere kojih je više to nisam čuo...

Uglavnom to je sve do nekog školskog sustava i te pizdarije. Njihov sustav proizvodi radnike, a mi smo u večini slučajeva debili nakon faxa koji se mole Bogu da nas neko zaposli....

Isto tak kretenizam oko nogometa će tam posotojati još dugo vremena, al takvi su ameri i protiv toga nemreš. Ovi su crni, ovi ljigavi, ovi prljavo igraju, ovi su žabari, a ameri mogu sve, kak se veli, dont tell me it cant be done! :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3yZ3SZJOcdE[/youtube]

Kolko god mi se gade, to me kod njih fascinira....
Zadnja izmjena: anton 1983; 27 lip 2014, 13:17; ukupno mijenjano 1 put/a.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TiLe » 27 lip 2014, 12:58

anton 1983 napisao:Pa stavi onu Karleušu na TV pa ćeš da vidiš pošto pusa dere jarca, a da ne govorim o ljudim aiz naše zagore...

A maloprije govoriš da ne treba generalizirati :lol:
Šta fali zagori?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 lip 2014, 13:16

TiLe napisao:A maloprije govoriš da ne treba generalizirati :lol:
Šta fali zagori?

Pa da Tile zato sam i dao kravu za primjer jer ak je ona primjer večine :lol:

Ne fali im ništa. Ti ljudi samo nisu u toku, a za ljude poput Mikija sada bi oni bili glupi i debili. Uglavnom htio bih da mogu živjet na način da me zaboli kurac za politiku, da neam komp i da neam nikakvog kontakta sa takvim svijetom jer brijem da je to idealan život, al jebiga., onda bu Miki reko da sam glup jer ne znam da se ije Krava operirala usne i da ga je Seve dobila pozadi....

Makar u zagori ima pacijenata. Inače Vas fake spličane nemrem smislit, ne pašete mi po karakteru, tako rečene vlaje. Niste vi loši ljudi sam meni ne pašete :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TiLe » 27 lip 2014, 13:33

anton 1983 napisao:Makar u zagori ima pacijenata. Inače Vas fake spličane nemrem smislit, ne pašete mi po karakteru, tako rečene vlaje. Niste vi loši ljudi sam meni ne pašete :mrgreen:

Čuj fake splićani :lol:

Ne zajebaji se Antone, zatuć ću te Thompsonovim CD-om :D
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 27 lip 2014, 13:48

čudi me da low nije probal groskonja det na lijevog beka jel ovo sa howedesom dosad nije bilo dobro al nije ni pogubno...desno vratit lahma a trojka u vezi schweini,khedira i kross...napred se može igrat i kombinirat..muller obavezan a ostala dvojica kombinacija..gotze,schurrle,ozil pa dao bi šansu i draxleru....podolski je česme i može bit sretan kaj je uopće u brazilu...da je tu reus nebi ga ni zval ja u repku...sad je na redu alžir to se mora proč pod mus a onda vjerojatno francuzi...tu se budemo morali pokazat...maknut howedesa i boatenga sa bekova i napred promjene napravit...ovaka nekaj....

..........schurlle.....
draxler..gotze....muller
..........kroos.........
....schweini..khedira...
groskonj...........lahm
....hummels..merte...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 27 lip 2014, 13:58

http://www.welt.de/sport/fussball/wm-20 ... eigen.html

zašto Schweini ignorira medije u Brazilu
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 27 lip 2014, 15:42

doro napisao:čudi me da low nije probal groskonja det na lijevog beka jel ovo sa howedesom dosad nije bilo dobro al nije ni pogubno...desno vratit lahma a trojka u vezi schweini,khedira i kross...napred se može igrat i kombinirat..muller obavezan a ostala dvojica kombinacija..gotze,schurrle,ozil pa dao bi šansu i draxleru....podolski je česme i može bit sretan kaj je uopće u brazilu...da je tu reus nebi ga ni zval ja u repku...sad je na redu alžir to se mora proč pod mus a onda vjerojatno francuzi...tu se budemo morali pokazat...maknut howedesa i boatenga sa bekova i napred promjene napravit...ovaka nekaj....

..........schurlle.....
draxler..gotze....muller
..........kroos.........
....schweini..khedira...
groskonj...........lahm
....hummels..merte...

11 igrača bez golmana? :mrgreen:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 30 lip 2014, 12:09

sjebo sam hehe draxler vanka
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: SP 2014. Brazil