ivan napisao:Pa nije dečko kriv što je Low kreten

panda napisao:ivan napisao:Pa nije dečko kriv što je Low kreten
Iako mislim da je glup k'o kurac jer već nije ubacio dobrog levog beka (Großkonj) koji bi mogel praviti haos po strani.
Veći su kreteni ipak Mertesucker, Boateng, Höwedes i Kroos koji su našli najgori mogući dan za odigrati ovak loše kak oni igraju.
Pogotovo mi nejde u glavu jebeni Kroos. Koji je njemu mrtvi fuckin jebeni kurac zapravo. Kužim da ova situacija sa novim ugovorom / Klubom nije lagana, ali ovo kak on danas igra je jebeni kriminal.
Neuer je danas bolji štoper nego ova 4 kretena zajedno.
Najbolji igrač Basti, a iza njega Müller i Neuer. Oni se jedini trude

panda napisao:Pogotovo mi nejde u glavu jebeni Kroos. Koji je njemu mrtvi fuckin jebeni kurac zapravo. Kužim da ova situacija sa novim ugovorom / Klubom nije lagana, ali ovo kak on danas igra je jebeni kriminal.

ivan napisao:Njemačku igra ovo poluvrijeme neku najsporiju i najneefikasniju tika taku ikad. Strašno. Evo Kroos se malo popravio, zapuco 2 puta. A Gotze je trebo zabit gol iz one situacije. Slabo, baš slabo. Trebaju primit gol da bi krenuli, kao Nizozemci

panda napisao:Čovjek je uz zadnju četvorku daleko najgori igrač na terenu jebote.

Speedy napisao:panda napisao:Čovjek je uz zadnju četvorku daleko najgori igrač na terenu jebote.
Po cemo je on losiji bio od ostali veznih? I ti ga panda pretjerujes!

Speedy napisao:Po cemo je on losiji bio od ostali veznih? I ti ga panda pretjerujes!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju