Murta napisao:https://twitter.com/cfbayern/status/484032296572698624
Sutra u Sport Bildu: Bayern hoće Godina.
NEIN, NEIN, NEIN!!!!!
Plus: netko od naših želi Cuadrada.
Murta napisao:https://twitter.com/cfbayern/status/484032296572698624
Sutra u Sport Bildu: Bayern hoće Godina.
NEIN, NEIN, NEIN!!!!!
Plus: netko od naših želi Cuadrada.

cruz napisao:Ne znam za vas ali ja sam malo zbunjen sto se tice ovog prijelaznog roka u Bayernu.
Do sad sam vjerovao upravi i Pepu, idalje vjerujem ali ne volim ovu neku neizvjesnost.
Kao prvo - ako misle da nije vrijedno povecati Kroosu placu vec ga je bolje prodati - onda nisu bas cisti!
Kao drugo - ako Pep misli Lahma ostavljati u sredini a Martineza seliti tamo vamo onda nije bas cist.
Kao trece - ako Pep nije naucio lekciju protiv real madrida onda ne znam zasto mu sammer ili kalle ne daju Machtwort i da mu pokazu kakvom smo igrom osvojili LP. Sa tika takom vise nema LP!
Kao cetvrto - nama mozda treba stoper, vidjeli smo kako momci plivaju ako ekipa igra tika taku. Dok je Jupp bio tu ekipa je bila uravnotezena i obrana je bila punim rasterecena. Slazem se s antonom da mozda i ne treba pojacavati - ali samo ako cemo igrati s Lahmom na beku i Martinezom & Schweinijem na 6icama. A Martinez na stoperu je isto super opcija. Samo ne libero...
Kao peto - doveli smo Pepa da unaprijedi Bayern a ne da ga unazadi. Citam dosta po navijackim forumima i komentarima, mnogima nedostaje njemacki Bayern. Nemojmo se zavaravati s tim sto je Pep osvojio double, s ovakvom ekipom bi ga vjerojatno i drugi trener osvojio.
Mozda sam sada prekritican ali zaista nisam ocekivao ovakvu cudnu situaciju. Ovaj prijelazni rok ima potencijal da ispane dosta los.
S druge strane, nadu mi daju pozitivne tocke poput robbena, zdravih thiaga i badstubera, riberya koji ce opet bit TOP, lewandowskog od kojeg ocekujem da ce postat druga zvijezda Bayerna, odmah iz adaptiranog Götzea..
Ovakav bi volio sastav vidjeti i uvjeren sam da mozemo opet "do kraja":
Neuer
Lahm - Martinez, Dante - Alaba
Schweini, Thiago
Robben, Götze, Ribery
Lewandowski
Ali najvise me zanima sta ce biti s Müllerom....
Lennon napisao:Murta napisao:Sutra u Sport Bildu: Bayern hoće Godina.
NEIN, NEIN, NEIN!!!!!
Warum nicht?
Zabit će frajer u finalu LP-a, on samo važne zabija

anton 1983 napisao:Priviknite se od sada na to, jedna tekma godišnje...

FCB_general napisao:Hoćeš reći svake 4 godine ili promijeniti ligu i klub koji ću pratiti? Ako ne gledam nacionalne lige, ne gledam ni nogomet uopće.
anton 1983 napisao:cruz napisao:Ne znam za vas ali ja sam malo zbunjen sto se tice ovog prijelaznog roka u Bayernu.
Do sad sam vjerovao upravi i Pepu, idalje vjerujem ali ne volim ovu neku neizvjesnost.
Kao prvo - ako misle da nije vrijedno povecati Kroosu placu vec ga je bolje prodati - onda nisu bas cisti!
Kao drugo - ako Pep misli Lahma ostavljati u sredini a Martineza seliti tamo vamo onda nije bas cist.
Kao trece - ako Pep nije naucio lekciju protiv real madrida onda ne znam zasto mu sammer ili kalle ne daju Machtwort i da mu pokazu kakvom smo igrom osvojili LP. Sa tika takom vise nema LP!
Kao cetvrto - nama mozda treba stoper, vidjeli smo kako momci plivaju ako ekipa igra tika taku. Dok je Jupp bio tu ekipa je bila uravnotezena i obrana je bila punim rasterecena. Slazem se s antonom da mozda i ne treba pojacavati - ali samo ako cemo igrati s Lahmom na beku i Martinezom & Schweinijem na 6icama. A Martinez na stoperu je isto super opcija. Samo ne libero...
Kao peto - doveli smo Pepa da unaprijedi Bayern a ne da ga unazadi. Citam dosta po navijackim forumima i komentarima, mnogima nedostaje njemacki Bayern. Nemojmo se zavaravati s tim sto je Pep osvojio double, s ovakvom ekipom bi ga vjerojatno i drugi trener osvojio.
Mozda sam sada prekritican ali zaista nisam ocekivao ovakvu cudnu situaciju. Ovaj prijelazni rok ima potencijal da ispane dosta los.
S druge strane, nadu mi daju pozitivne tocke poput robbena, zdravih thiaga i badstubera, riberya koji ce opet bit TOP, lewandowskog od kojeg ocekujem da ce postat druga zvijezda Bayerna, odmah iz adaptiranog Götzea..
Ovakav bi volio sastav vidjeti i uvjeren sam da mozemo opet "do kraja":
Neuer
Lahm - Martinez, Dante - Alaba
Schweini, Thiago
Robben, Götze, Ribery
Lewandowski
Ali najvise me zanima sta ce biti s Müllerom....
E tak. Kad sam otvaro temu razmislio sam si kako i vidite da sam to napravio opširno i jako objektivno bez da previše namećem ONO KAJ JA oću (govorim o uvodnom postu). Tak sam se odlučio čisto iz cruzovih razloga a to je neznanje i nepredvidljivost koja je sa pepom stupila na snagu.
No razmišljo sam si koliko je PEP u tome svemu kriv. Ima on tu svoje prste no mene nekaj drugo muči, da li je to prirodan slijed događaja? Do 2012 točno smo znali kaj u ekipi ne valja tj. kaj novo treba kupiti, od štopera, veznog do napadača itd. I onda smo došli do razine na kojoj nismo nikad bili. Sada više nište NE TREBA kupit, već bi se MOGLO kupiti, ak me razmete. Brijem da je sad bilo ko trener da bi si mi identična pitanja postavili.
Isto tako izdvojio sam jako ključne riječi koje je cruz napiso. E sad sve je bilo pisano u negativnom kontekstu i predpoostavimo da ama baš svaki taj AKO ili MOŽDA bude suprotan i pozitivan. Znači Kroos je pička koja ne želi produžiti ili Kroos na kraju produži, Lahm igra ne beku, Martinez u vezi itd. znači sve bude pozitivno, kaj onda? Mislite da vam ne bude i dalje zlo?
Oće bit će Vam zlo, a tome svemu kraljevo je proklet JUPP koji nikad nije smio osvojiti LP. Za nogometne uspjehe taj uspjeh će nam biti najveća prepreka. Da se LP nije osvojila bilo bi očito puno lakše za Bayern. zbog toga mi moramo promijeniti terminologiju razgovora.
Od sad bayern smije biti 5. u ligi i nakon kaj se od Mainza spuši 7:0 to je sve ok, jer Bayern to natjecanje ne iggra, ono je tek tu da bi služilo kao prijateljske tekem. Ako osvajanje BUNDESLIGE i kupa nije NIKAKAV uspjeh, ali je neki uspjeh da se nesmiješ pohvaliti, onda nije niti neuspjeh biti 4. 5. 8.
Poanta je da od sad pa nadalje moramo prestati biti kurve i samo MORAMO pričati o osvajanju LP-a, jer ako se LP osvoji onda je sve ok, a ako ne, razapinjanje. Znači poanta je da od sad i slijedečih 10 godina, Bayernov navijač godišnje eventualno gleda samo jednu utakmicu. Eventualno kažem jer morti ne budemo u finalu LP-a, a ako nismo, ćemu gledati...
Priviknite se od sada na to, jedna tekma godišnje...
anton 1983 napisao:FCB_general napisao:Hoćeš reći svake 4 godine ili promijeniti ligu i klub koji ću pratiti? Ako ne gledam nacionalne lige, ne gledam ni nogomet uopće.
Je da, a kaj bi ti. Nama je samo jedna tekma bitna i samo jedna tekma postoji. Sav ostali gušt je nebitan, jer gloryhunting rules this days...

UltrasMentalita napisao:[
Ako sam ja dobro proučio Vaše akedemsko razmišljanje Vi mislite da Jupp nije smio osvojiti LP-a samo zato da pojedini navijači ne bi mislili da mi svake godine ne bi trebali realno težiti tome trofeju ??? WTF
Normalno da će se liga i kup smatrati uspjesima ali to nije realan odnos i pokazatelj stvarne moći našeg kluba jer smo puno puno kvalitetniji od ostalih klubova jedino nam je Borussia kakva takva konkurencija ....
Lp-a je ipak nivo više i stvarni pokazatelj naše snage i zrelosti jer tu igraju najjači i najkvalitetniji klubovi ....
Normalno da će se liga pratiti kao i do sad i kup naravno ali Bundesu treba još kvalitete u drugim klubovima poput Schalkea i Wolfsburga da bi ona još bila zanimljivija i s tim bi i Bayern profitirao još više jer bi onda skoro konstantno igrao s jakim klubovima .....
Drugo što sam želio reći jeste to da imam osjećaj da pojedinci ovdje bi željeli da Bayern nije bio onako uspješan i moderan kod osvajanja triplea samo zato da bi mogli kenjati kako je Pep genijalac i kako će on još više unaprijediti ekipu što se naravno nikad neće desiti .....
Treća stvar je to što ovdje neki pričaju o nekakvom visokom posjedu i visoko postavljenoj obrani pa ja ne znam kakve su to gluposti pa jesmo radi toga stalno imali probleme zbog visoko postavljene obrane pogotovo protiv Reala to može možda proći protiv slabih ekipa ali jače i kvalitetnije ekipe će to uvijek znati iskoristiti s brzim i okomitim kontrama kao što je bio slučaj s Realom ......ako se to bude ponavljalo i ove godine a hoće 99% jer imamo debila tvrdoglavog na klupi ova sezona će nam biti dosta lošija od prošle u to sam uvjeren .....

UltrasMentalita napisao:Ako sam ja dobro proučio Vaše akedemsko razmišljanje Vi mislite da Jupp nije smio osvojiti LP-a samo zato da pojedini navijači ne bi mislili da mi svake godine ne bi trebali realno težiti tome trofeju ??? WTF
.UltrasMentalita napisao:Normalno da će se liga i kup smatrati uspjesima ali to nije realan odnos i pokazatelj stvarne moći našeg kluba jer smo puno puno kvalitetniji od ostalih klubova jedino nam je Borussia kakva takva konkurencija ...
UltrasMentalita napisao:Znači Juppov triple ljudi je najviše splet okolnosti i davanje igrača iznad svojih mogućnosti .....
UltrasMentalita napisao:Pa ako imamo vrhunske igrače zašto ne bi težio svake godine da igramo do kraja LP-a i da osvojimo skoro sve ???
to nije arogantnost nego je to realna slika i omjer kvalitete mi jesmo jaki i trebamo težiti najvećim ciljevima ....
UltrasMentalita napisao:"Znači realno je da mi spušimo kući 4 amaterska gola jedan u gostima i da pritom od te bajne tika take nismo uspjeli stvoriti priliku znači to je sve naša realnost ....pa bolan to je najveća sramota od utakmice koju sam pogledao od pristupa do taktike i de majke ti nemoj mi kenjati više o toj tika taki kao savršenstvu .....velika svjetla točka u slijedećoj sezoni bi mogao biti Lewandovski a mogao bih se kladiti da ćemo igrati gore nego prošle sezone u to sam uvjeren

Lennon napisao:Dvostruka kruna je velik uspjeh. Slažem se. Al dvostruku krunu je ne tak davno osvajo Magath s puno slabijim Bayernom. Tad sam double slavio ko da mi je zadnje, no moram priznat da s ovim sex-Bayernom apetiti rastu. Vama ne?![]()
Dosta vas je pisalo da ćete mandat smatrat uspješnim od Guardiole ako u tri godine osvoji LP i tu bih se složio, a sad nakon prve godine ko da ste skužili da bu to jako teško s takvim načinom i pokušavate se odmotat od te tvrdnje i činjenice.
Bayern ima najjaču i najbolju ekipu na svijetu, čemu bježanje od tvrdnje da napadnemo sve moguće trofeje? Pa to je naša realnost postala, da, postali smo takva sila da je to realno da idemo napast sve i ljudi nas vide prvim pickom. Jasno da se treba puno toga poklopit da se to osvoji, a ja vas samo molim da nemojte podcjenivat ovu momčad zbog jednog Pepa ili ti ga njegovog načina vođenja, jer ova ekipa je kao što sam reko - najbolja ekipa na svijetu!

anton 1983 napisao:Ne znam kad će ljudi shvaiti da nije problem u tika taki, nego u izvedbi nje same. Ak ti igraš defence onda to moraš napraviti kak Bog zapovijeda! I ne kenjam ti ja da je tika taka savršenstvo, to je povijest potvrdila.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju