TiLe napisao:Pa ne mora se baš brutalis natezat da bi bilo očito da je Brazil ipak protežiraniji kod sudaca od ostalih.
Na Hamesu je bilo jedno 5-6 žutih, a nijedan nije pokazao.

anton 1983 napisao:
Ja brijem da je to zbog toga kaj Brazil tak igra kak igra pa ih ljudi ne šmekaju. Ne znam morti sam ja nekog drugačijeg viđenja jednostavno.
anton 1983 napisao:Sve ove repke u 1/2 finalu su nekak na guzove prilazili bez fenomenalnih tekmi i lijepog nogometa. Reko bi das svi igraju neki kurčev kontrolirani nogomet...
panda napisao:Koliko sam ja skužio iz intevjua, Urs je ljut jer suci igračima previše dopuštaju. Ne daju se opomene, ne sude se prekršaji, ne sankcionira se pregovaranje sa sucem, naguravanja velika itd.

Lennon napisao:I sad pri 1-0 poništi čist gol Kolumbijcima, nije možda namjerno al su ga opet pogurali.
Lennon napisao:Ljudima je pun kurac tog Brazila, em se provlače, em nikako ne igraju, em imaju tog antipatičnog Neymara i em ih suci guraju.

Lennon napisao:Nama poništi čist gol

Murta napisao:Kaj sam ja jedini na forumu koji bi u finalu s Njemačkom navijao za van Gaala i Robbena?
Murta napisao:Kaj sam ja jedini na forumu koji bi u finalu s Njemačkom navijao za van Gaala i Robbena?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost