Bayer Leverkusen - Bayern München

Ishod utakmice?

Pobjeda Leverkusena
0
Nema glasova
Nerijeseno
0
Nema glasova
Pobjeda Bayerna
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 0

Bayer Leverkusen - Bayern München

PostPostao/la Speedy » 29 stu 2008, 09:08

Slika

Moguci sastavi:

Bayer Leverkusen: R. Adler - Castro, M. Friedrich, Henrique, Kadlec - Rolfes - Renato Augusto, Vidal, Barnetta - Kießling, Helmes

Bayern München: Rensing - Oddo, Lucio, van Buyten, Lahm - Schweinsteiger, Borowski, Zé Roberto, Ribery - Klose, Toni
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: Bayer Leverkusen - Bayern München

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2008, 09:12

Danas ujutro sam se zbudil samo radi 2 razloga - ove tekme i odlaska u piranju :D

Mislim da će tekma bit prejebena, ja se nesječam kad me tekma sa leverkusenom razočarala!

Znate da neigra demichelis al to bumo već nekak pokrpali tj. imamo kakvu takvu zamjenu, ali Bommela zamjenit bu jako, jako teško, neznam kak će to Ottl ili Timbo odradit - možda nas iznenadne pa bar ovu tekmu bljesnu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2008, 14:53

jedna jako lijepa vijest - vraća se hamit altintop - bitće na klupi za pričuve! bananko

R. Adler - Castro, M. Friedrich, Henrique, Kadlec - Rolfes - Renato Augusto, Vidal, Barnetta - Kießling, Helmes

Rensing - Oddo, Lucio, van Buyten, Lahm - Ottl, Zé Roberto - Schweinsteiger, Ribery - Toni, Klose
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2008, 17:31

http://www.youtube.com/watch?v=0Tj9pdgwMhE :cool: :cool: :zivio:

Iskreno ova pjesma me već nervira - prečesto ju slušam! :fcb: :fcb:

jel uopće vrijedno spomenut Ribery, Ze Robija, Tonija i Klosea???!!! Ja brijem da njih više nikada nemoramo komentirat! kaj je najsmešnije Ribery je igro na 70 %! :D

Nemrem vjerovat kako smo ih poništili! Mi smo danas dominirali nad Kusenom. Čoeće na svom stadionu oni nisu mogli prdnut - očaran sam! Čak je i obrana bila genijalna - Luciju kunu dat - pa taj bi valjda s pol noge.

Bog je čuo moje riječi i danas je ottl bljesnuo - uopće se nije dalo naslutiti da Bommel fali - pretrčo je i oduzo PK lopti.

DRKING DRJING DRKING!!!!! :cool:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 29 stu 2008, 17:38

Ja baš nisam bio toliko očaran našom igrom i dominacijom, pogotovo uzimajući u obzir da je Leverkusen imao par jako dobrih prilika, ali sveukupno gledano sam veoma zadovoljan rezultatom i stanjem na tabeli. :)
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2008, 17:41

Haris napisao:Ja baš nisam bio toliko očaran našom igrom i dominacijom, pogotovo uzimajući u obzir da je Leverkusen imao par jako dobrih prilika, ali sveukupno gledano sam veoma zadovoljan rezultatom i stanjem na tabeli. :)

Znam da nisi jer po prvi puta nismo igrali ko debili nego prebrutalno pametno - ti nemreš u tome nać genijalnost :D Tako ti se osvaja LP - Kusen nije imo prilike nego neke kerefeke iz dugačkih lopti i slučajnih odbijanaca - Mi smo Kusen koji je ove godine strašan u njihovom domu pojeli - da smo igrali na Allianz Areni danas bi bilo 4-5:0 :mig:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 29 stu 2008, 19:37

Rekao je Klinsmann nakon Monchenglladbach nema više poklona i on rekao a ekipa to doslovno shvatila i ono kaj mene osobito veseli danas je što nismo primili gol,ili još bolje što im nismo dali priliku za gol (zicer)... :prvi:

Pojeli smo ih taktikom i pametnom igrom...zatvorili bokove i natjerali ih da idu kroz sredinu gdje je najgušće i gdje se nama otvara mogućnost za kontre i polukontre... :yeee: ...

Kahnsing bez pravog posla...

Lucio ostavio srce na terenu i jednu nogu... :legendo:
Buyten...odlično odigrao danas... :bravo:
Lahm....puno trke,dosta je imao obrambeni zadataka tako da se malo vidjelo od njega u napadu..
Oddo...dosta je nepotrebno forsirao centaršuteve kad za to nije bilo potrebe,pao je malo u drugom poluvremenu...

Ottl...par krivih dodavanja ,ali ga je zato bilo svugdje na terenu... :cool:
zeRobi...kako će mi on nedostajati....a mislim i Ribery-u iduće sezone... :doh:
Bastian...sasvim solidno je odigrao...imao par dobrih pokušaja...
FRANK RIBERY- dosta je forsirao (1na2,1-3 i 1-4 ali na koji način ih je izvozao kod korner zastavice i umalo zabio...play of the day... :navijac:

Toni - e to se traži od njega da zabije kad ima prvi zicer a ne da mu treba 5pokušaja... :yes: :yes:

MIRO KLOSE - može i bit će još bolji... :fcb:

Klinsmann - za 10-ku je ovo odradio :bravo: :bravo: :bravo: ...isto to napravit Hoffenhaimu kući u narednom kolu...
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Kobass » 30 stu 2008, 23:59

nisam gledao jer se trebam još malo pozabaviti onim linkovima za online gledanje ali navodno je rezultat 2:0. Odličan rezultat budući da Leverkusen nije baš za šalu...oće li biti isječaka uskoro?
Kobass

PostPostao/la The Scarface » 01 pro 2008, 00:40

Kobass napisao:nisam gledao jer se trebam još malo pozabaviti onim linkovima za online gledanje ali navodno je rezultat 2:0. Odličan rezultat budući da Leverkusen nije baš za šalu...oće li biti isječaka uskoro?

Evo FCB.tv highlights :
http://www.4shared.com/file/73693788/60 ... frcom.html
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.