melodyne napisao:Miki napisao:Fudbalska reprezentacija Srbije - pojam za luzerski mentalitet. Od Advokata nam je ostalo samo njegovo prezime! Za par dana derbi protiv Albanije!
A koji normalan covek je ocekivao nesto?! Klemente nr. 2 Necu ni da gledam ostatak kvalifikacija pametnije mi je.

panda napisao:Proenca je bio katastrofa...

effe__sa napisao:On je uvijek katastrofa protiv njemačkih ekipa...Ja sam čak ubjeđen da on pokušava stalno da njemačke ekipe zajebe kada sudi...A šta ćeš Portugalci su iskompleksirani uglavnom i naravno da onda pokušavaju na jačima i sposobnijim da izgrade svoj neki ugled. A Proenca će završiti na kraju na smetljištu historije....![]()
effe__sa napisao:A ipak večeras nije sudija nešto posebno uticao na ishod.
effe__sa napisao:A na RTL-u prenosi jesu u najmanju ruku prosječni. Oni su prije znali raditi prijenose Lige prvaka, ali tada je voditelj bio Jauch, a komentator Reif (uz ostale). I to je za klasu bolje od ovog. Hageman je dobar komentator, ali on je suviše nekako neutralan. Iako se i o toj neutralnosti dosta diskutovalo u Njemačkoj, posebno nakon one prve utakmice protiv Portugala na SP gdje se u medijima zamjerilo Gottlobu da je bio previše navijački nastrojen. Pa je bila diskusija koliko zapravo sam komentator može ići daleko, pa makar se i o sopstvenoj reprezentaciji radilo. Iskreno tada je meni ta diskusija bila glupa i više su je kroz medije povukli neki diletanti.....

panda napisao:
Meni je ovo sranje na RTLu katastrofa. 190 minuta prijenosa od čega "samo" 100 otpada na reklame.
A duo König i Hagemann mi idu teško na jetru. Ovaj Hagemann ga sere u pizdu materinu, taj stvarno ne zna prestati pričati. Bilo bi čak dobro da priča o nećem vezanom za samu utakmicu, ali tip je u jednom trenutku odluto skroz.
Ne znam, makar su samo dvije utakmice, ne sviđa mi se...

effe__sa napisao:Ma Koenig bi se trebao držati samo Formule 1,
effe__sa napisao:a Hagemann je ipak više ekspert za internacionalni fudbal. Nekako za repku nema on taj pravi osjećaj....
effe__sa napisao:Fuss bi bio idealno rješenje, ali ipak neka ga na SKY-u tamo je više utakmica, pa se više i uživa u njegovim komentarima....

effe__sa napisao:Hageman je dobar komentator, ali on je suviše nekako neutralan. Iako se i o toj neutralnosti dosta diskutovalo u Njemačkoj, posebno nakon one prve utakmice protiv Portugala na SP gdje se u medijima zamjerilo Gottlobu da je bio previše navijački nastrojen. Pa je bila diskusija koliko zapravo sam komentator može ići daleko, pa makar se i o sopstvenoj reprezentaciji radilo. Iskreno tada je meni ta diskusija bila glupa i više su je kroz medije povukli neki diletanti.....

TiLe napisao:Ta rasprava me podsjeća na ovo:
Nijemci su preopterećeni političkom korektnošću. Valjda grižnja savjesti zbog nekih starih dana pa sada žele biti veći katolici od Pape.

TiLe napisao:effe__sa napisao:Hageman je dobar komentator, ali on je suviše nekako neutralan. Iako se i o toj neutralnosti dosta diskutovalo u Njemačkoj, posebno nakon one prve utakmice protiv Portugala na SP gdje se u medijima zamjerilo Gottlobu da je bio previše navijački nastrojen. Pa je bila diskusija koliko zapravo sam komentator može ići daleko, pa makar se i o sopstvenoj reprezentaciji radilo. Iskreno tada je meni ta diskusija bila glupa i više su je kroz medije povukli neki diletanti.....
Ta rasprava me podsjeća na ovo:
Nijemci su preopterećeni političkom korektnošću. Valjda grižnja savjesti zbog nekih starih dana pa sada žele biti veći katolici od Pape.
Pa ako poraz od 1:7 pred svojim navijačima nije poniženje za Brazil, onda ja nemam pojma šta taj termin znači.
Zato je bolje da ćute, jer takvim izjavama dodatno ponižavaju Brazilce.TiLe napisao:Nijemci su preopterećeni političkom korektnošću. Valjda grižnja savjesti zbog nekih starih dana pa sada žele biti veći katolici od Pape.

Miki napisao:Bez potrebe nasjedamo na provokacije ovih neadertalaca. Hajmo, Srbija do 3 boda. Ko je*e one idiote!

TiLe napisao:Miki napisao:Bez potrebe nasjedamo na provokacije ovih neadertalaca. Hajmo, Srbija do 3 boda. Ko je*e one idiote!
![]()
Koji kaos.
Ne bih se čudio da prekine utakmicu.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju