EURO 2016. France

Sve vezano uz EURO 2016.

Ko bu Europski prvak?

Albania
0
Nema glasova
Austria
0
Nema glasova
Belgium
0
Nema glasova
Croatia
3
17%
Czech Republic
0
Nema glasova
England
0
Nema glasova
France
3
17%
Germany
6
33%
Hungary
0
Nema glasova
Iceland
0
Nema glasova
Italy
2
11%
Northern Ireland
0
Nema glasova
Poland
1
6%
Portugal
1
6%
Republic of Ireland
0
Nema glasova
Romania
0
Nema glasova
Russia
1
6%
Slovakia
0
Nema glasova
Spain
1
6%
Sweden
0
Nema glasova
Switzerland
0
Nema glasova
Turkey
0
Nema glasova
Ukraine
0
Nema glasova
Wales
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 18

Re: EURO 2016. France

PostPostao/la Lahm » 11 lis 2014, 19:42

Njemacka himna u samom srcu Poljske. :oops:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la panda » 11 lis 2014, 20:36

Ovaj prijenos utakmica na RTLu je sranje!
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 11 lis 2014, 21:50

melodyne napisao:
Miki napisao:Fudbalska reprezentacija Srbije - pojam za luzerski mentalitet. Od Advokata nam je ostalo samo njegovo prezime! Za par dana derbi protiv Albanije! :doh:

A koji normalan covek je ocekivao nesto?! Klemente nr. 2 Necu ni da gledam ostatak kvalifikacija pametnije mi je.

A koji bi normalan čovjek doveo ovog lika za selektora?! Najveći krivac je je*eni Tole. Lakše je smijeniti predsjednika SAD-a nego onog kriminalca. Za vrijeme njegove diktature smo otišli samo u JAR, a propustili 2 EP i jedno SP. Liga nam je svake godine sve lošija, a reprezentaciju ne treba ni komentarisati. Vi, Grobari, ga branite i kao znate zašto Delije potenciraju njegovu smjenu. Pa valjda je i budali jasno da Tole i njegova svita moraju momentalno da odu, jer su nas urnisali maksimalno...

p.s. Pukoše Nijemci od Poljaka. :roll:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 11 lis 2014, 22:15

Proenca je bio katastrofa...
panda
Admin
Admin

PostPostao/la effe__sa » 11 lis 2014, 22:59

panda napisao:Proenca je bio katastrofa...

On je uvijek katastrofa protiv njemačkih ekipa...Ja sam čak ubjeđen da on pokušava stalno da njemačke ekipe zajebe kada sudi...A šta ćeš Portugalci su iskompleksirani uglavnom i naravno da onda pokušavaju na jačima i sposobnijim da izgrade svoj neki ugled. A Proenca će završiti na kraju na smetljištu historije.... ;)

A ipak večeras nije sudija nešto posebno uticao na ishod. Nijemci su imali više šansi, bili faktički bolji, ali na kraju pobjeđuje onaj koji da golove. Poljaci su ga 2 x čisto zabili i zaslužili pobjedu. A pokazali su i požrtvovanost i borbenost. A eto ako su Nijemci već od nekog izgubili, onda neka su od Poljaka....Bar zbog mnogo poljskih prijatelja, poznanstava mi nije žao..... :D

A na RTL-u prenosi jesu u najmanju ruku prosječni. Oni su prije znali raditi prijenose Lige prvaka, ali tada je voditelj bio Jauch, a komentator Reif (uz ostale). I to je za klasu bolje od ovog. Hageman je dobar komentator, ali on je suviše nekako neutralan. Iako se i o toj neutralnosti dosta diskutovalo u Njemačkoj, posebno nakon one prve utakmice protiv Portugala na SP gdje se u medijima zamjerilo Gottlobu da je bio previše navijački nastrojen. Pa je bila diskusija koliko zapravo sam komentator može ići daleko, pa makar se i o sopstvenoj reprezentaciji radilo. Iskreno tada je meni ta diskusija bila glupa i više su je kroz medije povukli neki diletanti.....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la panda » 11 lis 2014, 23:12

effe__sa napisao:On je uvijek katastrofa protiv njemačkih ekipa...Ja sam čak ubjeđen da on pokušava stalno da njemačke ekipe zajebe kada sudi...A šta ćeš Portugalci su iskompleksirani uglavnom i naravno da onda pokušavaju na jačima i sposobnijim da izgrade svoj neki ugled. A Proenca će završiti na kraju na smetljištu historije.... ;)

Imao je on na mene i prijer fear factor, ali od finala dahoam se userem dok on sudi :? :?

effe__sa napisao:A ipak večeras nije sudija nešto posebno uticao na ishod.

Da, to što je kod prvog gola bio prekršaj na Götzeu, a kod drugog Lewyev prekršaj na Durmu nije nikakav utjecaj na ishod :D :D

Ne kažem da pobjeda nije zaslužena, jer na kraju krajeva je. Obrana je danas bila blago rečeno klimava (što me ne čudi, ali svejedno bi to trebalo bolje izgledati), a napad iako je bilo dobrih prilika previše opušten i te prilike se nisu zabijale.
Ne sumnjam da će to još sve sjest na svoje mjesto, ali danas to nije bilo to. (možda ima veze i sa stadionom :D )

effe__sa napisao:A na RTL-u prenosi jesu u najmanju ruku prosječni. Oni su prije znali raditi prijenose Lige prvaka, ali tada je voditelj bio Jauch, a komentator Reif (uz ostale). I to je za klasu bolje od ovog. Hageman je dobar komentator, ali on je suviše nekako neutralan. Iako se i o toj neutralnosti dosta diskutovalo u Njemačkoj, posebno nakon one prve utakmice protiv Portugala na SP gdje se u medijima zamjerilo Gottlobu da je bio previše navijački nastrojen. Pa je bila diskusija koliko zapravo sam komentator može ići daleko, pa makar se i o sopstvenoj reprezentaciji radilo. Iskreno tada je meni ta diskusija bila glupa i više su je kroz medije povukli neki diletanti.....

Meni je ovo sranje na RTLu katastrofa. 190 minuta prijenosa od čega "samo" 100 otpada na reklame.
A duo König i Hagemann mi idu teško na jetru. Ovaj Hagemann ga sere u pizdu materinu, taj stvarno ne zna prestati pričati. Bilo bi čak dobro da priča o nećem vezanom za samu utakmicu, ali tip je u jednom trenutku odluto skroz.

Ne znam, makar su samo dvije utakmice, ne sviđa mi se...
panda
Admin
Admin

PostPostao/la effe__sa » 11 lis 2014, 23:18

panda napisao:
Meni je ovo sranje na RTLu katastrofa. 190 minuta prijenosa od čega "samo" 100 otpada na reklame.
A duo König i Hagemann mi idu teško na jetru. Ovaj Hagemann ga sere u pizdu materinu, taj stvarno ne zna prestati pričati. Bilo bi čak dobro da priča o nećem vezanom za samu utakmicu, ali tip je u jednom trenutku odluto skroz.

Ne znam, makar su samo dvije utakmice, ne sviđa mi se...

Ma Koenig bi se trebao držati samo Formule 1, a Hagemann je ipak više ekspert za internacionalni fudbal. Nekako za repku nema on taj pravi osjećaj....
Fuss bi bio idealno rješenje, ali ipak neka ga na SKY-u tamo je više utakmica, pa se više i uživa u njegovim komentarima.... :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la panda » 11 lis 2014, 23:22

effe__sa napisao:Ma Koenig bi se trebao držati samo Formule 1,

To mi je prvo palo na pamet :D :D

effe__sa napisao:a Hagemann je ipak više ekspert za internacionalni fudbal. Nekako za repku nema on taj pravi osjećaj....

Mene do sad stvarno nije oduševio svojim komentiranjem. Njegov drug Buschi, s druge strane me je oduševio do sada :bravo:

effe__sa napisao:Fuss bi bio idealno rješenje, ali ipak neka ga na SKY-u tamo je više utakmica, pa se više i uživa u njegovim komentarima.... :)

Fuss bi bio dream come true :bravo:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la TiLe » 11 lis 2014, 23:44

effe__sa napisao:Hageman je dobar komentator, ali on je suviše nekako neutralan. Iako se i o toj neutralnosti dosta diskutovalo u Njemačkoj, posebno nakon one prve utakmice protiv Portugala na SP gdje se u medijima zamjerilo Gottlobu da je bio previše navijački nastrojen. Pa je bila diskusija koliko zapravo sam komentator može ići daleko, pa makar se i o sopstvenoj reprezentaciji radilo. Iskreno tada je meni ta diskusija bila glupa i više su je kroz medije povukli neki diletanti.....

Ta rasprava me podsjeća na ovo:

Nijemci su preopterećeni političkom korektnošću. Valjda grižnja savjesti zbog nekih starih dana pa sada žele biti veći katolici od Pape.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 12 lis 2014, 16:29

TiLe napisao:Ta rasprava me podsjeća na ovo:

Nijemci su preopterećeni političkom korektnošću. Valjda grižnja savjesti zbog nekih starih dana pa sada žele biti veći katolici od Pape.

Takav scenarij se i desio nakon finala SPa dok su ih pojedini Argentisnki novinari proglasili nacistima...

@ effe :roll:

panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 12 lis 2014, 19:01

TiLe napisao:
effe__sa napisao:Hageman je dobar komentator, ali on je suviše nekako neutralan. Iako se i o toj neutralnosti dosta diskutovalo u Njemačkoj, posebno nakon one prve utakmice protiv Portugala na SP gdje se u medijima zamjerilo Gottlobu da je bio previše navijački nastrojen. Pa je bila diskusija koliko zapravo sam komentator može ići daleko, pa makar se i o sopstvenoj reprezentaciji radilo. Iskreno tada je meni ta diskusija bila glupa i više su je kroz medije povukli neki diletanti.....

Ta rasprava me podsjeća na ovo:

Nijemci previše seru. Zamisli da si njemački komentator i da prenosiš finale SP Njemačka-Argentina. Njemačka postigne gol za titulu, ti se normalno dereš iskazujući radost zbog toga, a u medijima ti kenjaju da si otišao predaleko. Pa to može samo debil da ti zamjeri. Njima npr. vjerovatno ne smetaju nazadni pederbalovi, ali im smeta kada njihov komentator otvoreno navija za njihovu reprezentaciju. Kolika količina idiotizma, Isuse Bože! :doh:

Malo ću skrenuti sa teme. Više puta sam pročitao izjave njemačkih igrača kako su u polufinalu SP pokazali poštovanje prema Brazilu jer nisu htjeli da ih ponize. :hehe: Pa ako poraz od 1:7 pred svojim navijačima nije poniženje za Brazil, onda ja nemam pojma šta taj termin znači. :haha: Zato je bolje da ćute, jer takvim izjavama dodatno ponižavaju Brazilce.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 12 lis 2014, 19:47

TiLe napisao:Nijemci su preopterećeni političkom korektnošću. Valjda grižnja savjesti zbog nekih starih dana pa sada žele biti veći katolici od Pape.

Opet će biti rasprava i opet kako smo do toga došli. Zato nemojte. :D

Jebiga, Nijemci su pičke iz par strašno glupih razloga a zapravo nikome nisu ništa dužni(osim preostale ratne reparacije) više objašnjavati. Kraj priče. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 14 lis 2014, 20:41

Bez potrebe nasjedamo na provokacije ovih neadertalaca. Hajmo, Srbija do 3 boda. Ko je*e one idiote!
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 14 lis 2014, 20:43

Miki napisao:Bez potrebe nasjedamo na provokacije ovih neadertalaca. Hajmo, Srbija do 3 boda. Ko je*e one idiote!

:lol:
Koji kaos.
Ne bih se čudio da prekine utakmicu.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 14 lis 2014, 20:46

TiLe napisao:
Miki napisao:Bez potrebe nasjedamo na provokacije ovih neadertalaca. Hajmo, Srbija do 3 boda. Ko je*e one idiote!

:lol:
Koji kaos.
Ne bih se čudio da prekine utakmicu.

Ma ono je bila svjesna provokacija od strane Šiptara. Uvijek ima lakih "paljevina" među navijačima sa ovih prostora. Dovoljno je da prstom mrdneš i spremni su za obračun. :lol:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: EURO 2016.