Pa ja ne mogu vjerovat

Ovo je najbolji podjeb ikad.

panda napisao:Sada fino prekinuti utakmicu i zapisat 0-3 za Albaniju

Miki napisao:Jesi mi pametan, ljubi te majka. Oni provociraju, tako da je realno jedino 3:0 za Srbiju.

panda napisao:Miki napisao:Jesi mi pametan, ljubi te majka. Oni provociraju, tako da je realno jedino 3:0 za Srbiju.
je, oni provociraju. Mo'š mislit.
Tko je započeo sa tučnjavama ? Tko je organizator utakmice, a pobjegli su mu navijači na teren?
Da se ovo desilo u Albaniji, napisao bih isto da bi se trebalo biti 0-3 za Srbiju
ali ovo je samo sramota od ponašanja do organizacije.

TiLe napisao:http://i.4cdn.org/sp/1413315109944.webm
Pa ja ne mogu vjerovat![]()
Ovo je najbolji podjeb ikad.
Miki napisao:Hajde ti meni objasni kako 5-6 hiljada policajaca može kontrolisati masu od 30 000 navijača?
Miki napisao:Albanci provociraju, a to ne smiju da rade, kratko i jasno!![]()

Npr. kad Dinamo igra evropske utakmice, uvijek budu neka sranja. Pogotovo kada su gosti.
Miki napisao:Objasni kako bi ti to organizovao, eksperte za sva moguća pitanja na ovom svijetu!
Miki napisao:Eto, nek' su Hrvati civilizovani u p.m.Npr. kad Dinamo igra evropske utakmice, uvijek budu neka sranja. Pogotovo kada su gosti.

Murta napisao:Nije mi jasno zašto sad ne nastavljaju utakmicu. Koliko vidim uvjeti su tu. A onda kazniš novčano nakon utakmice.

panda napisao:E jebiga, dok te počnu tuči i protivnički igrači, i domaći navijači (kojih je 30 hiljada) i mene bi bila trta opet izaći na teren
Piši kući propalo.
Null - Drei für Albanien i finito

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju