panda napisao:Miki drži se EURO-a
panda napisao:e moj eksperte za sve gluposti ovog svjeta. Ja nisam stručnjak za organizaciju utakmica, ali sam siguran da bi se takvo nešto moglo / trebalo i bolje organizirati, pogotovo dok igraju Srbija i Albanija

Miki napisao:Najnovija informacija - utakmica neće biti nastavljena.![]()
Ne znam zašto onda ne opomeneš i TiLa. On je prvi skrenuo sa teme, a samo meni znaš da sereš, pametnjakoviću!

Murta napisao:panda napisao:e moj eksperte za sve gluposti ovog svjeta. Ja nisam stručnjak za organizaciju utakmica, ali sam siguran da bi se takvo nešto moglo / trebalo i bolje organizirati, pogotovo dok igraju Srbija i Albanija
Ko bi računao na bespiljotne ljetljeljice.

Miki napisao:Ma panda je ekspert za sve. Svaka moguća situacija na svijetu se može riješiti po njemu!![]()
Miki napisao:Važno je da snimak nije skretanje sa teme nikako. Ne provaljuj se više, molim te!

panda napisao:Miki napisao:Ma panda je ekspert za sve. Svaka moguća situacija na svijetu se može riješiti po njemu!![]()
Situacija uletavanja navijača na teren i njihovo udaranje po gostujućim igračima se itekako mogla riješiti, tak da ne seri bezveze.
panda napisao:Miki napisao:Važno je da snimak nije skretanje sa teme nikako. Ne provaljuj se više, molim te!
Mah, ne znam zašto se uopće više trudim.
Idući puta ne opominjem nego automatski palim bančugu na mjesec dana

TiLe napisao:Video nisam stavio ni zbog Vučića ni zbog srpskih pedera nego zato što mi je smiješan. Ne mogu vjerovat kakav kaos je izazvala jedna zastava.
Još ako se ovo na kraju registirira 3-0 za Šiptare onda će Srbi ispast totalni debili.

panda napisao:Incident su napravili domaćini...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju