Speedy napisao:I koja je bit ove teme? Sto cemo s njom?![]()
![]()
Molio bih vas da se ubuduce malo skoncentrirate prilikom otvaranja temi!
anton 1983 napisao:Francky boy napisao:Ja sam rekao fala Bogu što i ćorava koka nabode zrno.Ako napraviš 10 promašeni transfera onda i Boga te jednom pogleda pa ti pošalje Riberya.
E moj FranckyNeš ti još jako dugo znat što je to Bayern. Jebiga to se ne uči iz knjiga, to se živi
![]()
Vidiš, ti Francky "učiš" Bayern, dok ja "živim" Bayern.
A sad ću ti reći zašto,Francky boy napisao:A kad sam ja napadao Ulija neki su ovdje govorili da je bez osnova.Evo sad.Došla cica na kolica.Uli je dobar kao bankarski savjetnik, ali kao čovjek koji treba da sastavlja ekipu užas božiji.Pa mi smo zbog politike da trebamo kupiti domaćeg golmana sve vozove propustili.Nek se okani domaćeg shita i nek dovodi igrače koji će unaprijediti klub.
Ti sine moj nikada ništa nisi sam reko, nego si ti sam bio "kud svi tud i mali mujo". Šta znači tebi i nama to da se ti javljaš sada kada se zna da su određene stvari u banani? Što se nisi javio na dan kada smo kupili Robbena i jebo uliju sve po spisku, na način , kretenu pa što kupuješ Robbena, pa šta ti ne znaš da će nas to uništit, pa on samo zna igrati u 4-3-3 taktici, ULI KRETENU! Ne onda se nisi javio, onda si došo na forum, dobio avatar, ispričo se Uliju i kleknuo pred njega i reko fala ti Bože na ovakvom menađeru.
A ja, ja sam na dan kad je Uli dao otkaz Klinsmannu, prokleo mu mamu jer sam znao da je to greška iako sam bio jedini među stotinama koji su tvrdili da je dobra stvar što je Klinsi dobio otkaz i danas , danas mi ljudi govore, jest antone, Klinisi je trebao ostati, bio si u pravi! Al ja od toga neman ništa, imam samo ovo smeće koje je LvG napravio!
E sad vidiš zašto ti "učiš" Bayern, dok ja "živim" Bayern
PS: prodaja Lucia, samo si zamislite da mi njega sad imamo u ekipi! Pa on bi Bommela sa palicom lovio po terenu i jebo mu sve po spisku " SAMO JOŠ JEDNU KRIVU DODAJ TORPEDIRAT ĆU TE NATRAG U NIGDJEZEMSKU PIČKA TI MATERINA KOCKASTO-GLAVASTA", i uz sve to još bi dva napadača držal u kravati.
sch0ll7 napisao:ali on mora znat da u zadnjih 6-7 godina pravi greske.
anton 1983 napisao:sch0ll7 napisao:ali on mora znat da u zadnjih 6-7 godina pravi greske.
Zna on to, to svi znamo i svi to kritiziramo. Dapače i on je reko da je bila greška što nakon odlaska Ballacka nisu više uložili pa onda one godine nebi išli u Kup Uefa to je on javno rekao.
No problem je ljudi da vi Ulija optužujete za nešto drugo, a niste niti sami toga svjestni. Uli je "kriv" što mi neamo možda bolji kadar, makar je to jako teško imati jer imamo neke prekvalitetene igrače u Bayernu za koje sam ja smatrao da nikad neće htjet u bayern doč, te on je možda kriv što ne radi savršen posao pa mi nemožemo ući u 1/2 finale LP, ali niko nemre Uliju nabit na nos da je on složio preloš kadar koji nemože osvojiti Bundesligu niti je složio tolko loš kadar da mi nemremo proči skupinu LP. Za ove trenutačne rezultate U OVOJ SEZONI je sve kriv LvG, dok recimo Uli snosi krivicu što nas je Barca prošle sezone onako nabila jer su nam zamjene bile jako loše te su čak neke pozicije kad i igramo sa najačih 11 bile loše pokrivene.
jel sad žikiš? Uli nije krivo planiro kadar niti loše kupovo da se nemože proč skupina Lp i da se ne može osvojiti prvenstvo!
anton 1983 napisao:Za neke stvari ovdje se mogu složiti sa tobom i slažem se. Ja dapače tvrdim nešto jako slično, ali moje kritike Uliju nisu upućene zbog ovih rezultata, a ti si sada ogorčen Ulijem zbog toga kaj što je LvG zajebao. Za dugoročne staze mi moramo nešto poboljšati ali je nedopustivo da imamo ovako slabe rezultate, za to je kriv trener.
Da ponovim, greške koje ti nabrajaš ne mogu biti izgovor da LvG nemre izvuč maximum od ovih igrača koje ima na raspolaganju, te se ne može na Ulija svaliti krivnja da se nemože sa ovim kadrom osvojiti prvenstvo te da se ne može proči skupina LP.
Effenberg23 napisao: jeli tebi možda nekad sjevnulo da nije uvijek baš trener za sve kriv, nego da su i igrači ponekad krivi
anton 1983 napisao:Za neke stvari ovdje se mogu složiti sa tobom i slažem se. Ja dapače tvrdim nešto jako slično, ali moje kritike Uliju nisu upućene zbog ovih rezultata, a ti si sada ogorčen Ulijem zbog toga kaj što je LvG zajebao. Za dugoročne staze mi moramo nešto poboljšati ali je nedopustivo da imamo ovako slabe rezultate, za to je kriv trener.
Da ponovim, greške koje ti nabrajaš ne mogu biti izgovor da LvG nemre izvuč maximum od ovih igrača koje ima na raspolaganju, te se ne može na Ulija svaliti krivnja da se nemože sa ovim kadrom osvojiti prvenstvo te da se ne može proči skupina LP.
sch0ll7 napisao:Gledaj vako cu ja sad probat objasniti neke stvari...
Dobiva ekipu koja po imenima nije slaba ali nije ekipa
Igraci na novo se upoznavaju...nikakvog morala...nista ne stima...od kapetana, golmana, veze pa do konflikta u napadu, ozljede glavnih igraca...itd
Ja se slazem da smo mi mogli biti sad u boljoj poziciji u LP i boljoj poziciji u Bundesligi.
Ali nazalost to nije tako...I meni se to ne svidja ali to samo pokazuje da nesto ne stima kod nas vec godinama.
Npr. da je Ribery zabio gol protiv juveta i da je sudija sviro penal za igru sa rukom na golovoj crti protiv Bordeouxa i da nam je sviro penal za faul nad Mullerom mi bi bili sad u boljoj poziciji u LP
Da su Toni i Gomez iskoristili pola prilika u BL mi bi bili vise na tabeli
Da nismo pogodili tih 7-8 stativa i da nam sudije nisu srale sa offsidima i da nam nisu svake utakmice izbijali sa golove crte mi bi bili 1. ili 2 na tabeli u BL
Ali to je sve kad bi...
Ali tu vidimo da bi mogli pobjediti barem pola utakmica sa malo srece
I tu nije Van Gaal krivac.
Samo sam htio nakazat na to da mi moramo poceti polako gradit ekipu pa makar ove sezone nista ne osvojili da bi narednih par sezona mogli konkurirati u LP i u BL opet postali onaj Bayern koji osvaja BL vise sezona za redom 3-4 kola prije kraja sezone.
sch0ll7 napisao:Od kuda sada to? Pa jer su pripreme protekle dobbro? Jel su svi bili zadovoljni kako su pripreme protekle, zašto LvG nije prije išao kod naše uprave po pojačanja ako već nije zadovoljan sa kadrom. Njemu je uprava dala slobodne ruke da radi kaj hoće. Zašto je sranje tek nastalo poslije mainza?
Sad to mi nije jasTno kak bi ti sad meni ovo mogo argumentirat?
Evo ja ću sad tebi reč u 3 tekme KARDINALNE greške samo našeg trenera:
1.) Juve doma - U 2. poluvremenu naš genijalac od trenera dobije ideju da IVICA OLIĆ zvan profesionalac, zna igrati na desnom krilu i to ljudi moji samo zato što je ljevak - čovjek čiji se dribling svodi na to , zabi glavu u pod i šibaj ravno, bez obzira što ti stoji na putu
2.) BordoX gosti - Uff tu mi se tolko bljuje od Gaalovih pogrešaka da ti ja to nemrem opisati..Ko vadi Klosea za Pranjića da bi mu napadač izašo van te da bi se Pranjić povuklo na lijevog beka, a da ne govorim da zaostaješ 2:1 i da vadiš van zadnjeg veznog, za zadnjeg veznog - ćemu sad to u 3 PM
3.) Ma u biti 3. tekmu niti neću pisati jer mi se bljuje od retardiranodsti ovog našeg genilaca. Znate kaj, tanka je linija između genijalnosti i ludosti a ja mislim da je LvG majke mi poludio!
[/b]
Sta je Klose uradio u toj utakmici da bi ga drzo u igri?...zasto ne bi probao sa Olicem koji je brzi i mozda probati pretrcat izmucenu odbranu na kontru? Olic je sve utakmice dok se nije povrijedio odigrao bolje od Klose-a.
Sta ti znas sta je taktika...ti pojma nemas o tome.
Ti kao forumas ces govoriti da Van Gaal nema pojma o taktiki i igracima koje gleda svaki dan na treninzima.
[b]Kad ti sve njegove idiotarije staviš na kup nije niti čudo što ti nemaš "ekipu", pa kako bi ju mogao imati? Problem je što je on imao "ekipu" al ju je on sa svojim retardiranim potezima razjebo!
Juve-A da je LvG promijenio u 2. poluvremenu taktiku u 4-4-2, stavio Olića u napad te Mullera na desno krilo, možda bi mi došli do tog željenog gola. Bordo- a da Bommel tu tekmu nije igro pa da nismo primili onaj šugavi gol, pa da nije napravio sprdačinu sa taktikama u 2. poluvremenu? Gomez - a da ga LvG nije vadio protiv BVB i da ga je forsiro kako forsira neke druge konje, koji bi mi sad bili na tablici i koliko bi Gomez imao golova na kontu?
A sad ću ja tebi postavit slijedeće pitanje:
Kakva će to biti ekipa koja će ove i slijedeće godine igrati u Ligi Uefe?
sch0ll7 napisao:Od kuda sada to? Pa jer su pripreme protekle dobbro? Jel su svi bili zadovoljni kako su pripreme protekle, zašto LvG nije prije išao kod naše uprave po pojačanja ako već nije zadovoljan sa kadrom. Njemu je uprava dala slobodne ruke da radi kaj hoće. Zašto je sranje tek nastalo poslije mainza?
Kao svakom treneru sto je dala slobodne ruke...
Covjece jel ti citas sta pises?...pa da lupas take gluposti
Sad to mi nije jasTno kak bi ti sad meni ovo mogo argumentirat?
Evo ja ću sad tebi reč u 3 tekme KARDINALNE greške samo našeg trenera:
1.) Juve doma - U 2. poluvremenu naš genijalac od trenera dobije ideju da IVICA OLIĆ zvan profesionalac, zna igrati na desnom krilu i to ljudi moji samo zato što je ljevak - čovjek čiji se dribling svodi na to , zabi glavu u pod i šibaj ravno, bez obzira što ti stoji na putu
2.) BordoX gosti - Uff tu mi se tolko bljuje od Gaalovih pogrešaka da ti ja to nemrem opisati..Ko vadi Klosea za Pranjića da bi mu napadač izašo van te da bi se Pranjić povuklo na lijevog beka, a da ne govorim da zaostaješ 2:1 i da vadiš van zadnjeg veznog, za zadnjeg veznog - ćemu sad to u 3 PM
3.) Ma u biti 3. tekmu niti neću pisati jer mi se bljuje od retardiranodsti ovog našeg genilaca. Znate kaj, tanka je linija između genijalnosti i ludosti a ja mislim da je LvG majke mi poludio!
Sta je Klose uradio u toj utakmici da bi ga drzo u igri?...zasto ne bi probao sa Olicem koji je brzi i mozda probati pretrcat izmucenu odbranu na kontru? Olic je sve utakmice dok se nije povrijedio odigrao bolje od Klose-a.
Sta ti znas sta je taktika...ti pojma nemas o tome.
Ti kao forumas ces govoriti da Van Gaal nema pojma o taktiki i igracima koje gleda svaki dan na treninzima.
Kad ti sve njegove idiotarije staviš na kup nije niti čudo što ti nemaš "ekipu", pa kako bi ju mogao imati? Problem je što je on imao "ekipu" al ju je on sa svojim retardiranim potezima razjebo!
On imao ekipu?..Mi nemamo ekipe vec 5-6 godina covjece!
Jel ti pratis Bayern u zadnjih par godina....Jel ti znas sta je ekipa?..
Cibalia ima bolje slozenu ekipu od nas.
Juve-A da je LvG promijenio u 2. poluvremenu taktiku u 4-4-2, stavio Olića u napad te Mullera na desno krilo, možda bi mi došli do tog željenog gola. Bordo- a da Bommel tu tekmu nije igro pa da nismo primili onaj šugavi gol, pa da nije napravio sprdačinu sa taktikama u 2. poluvremenu? Gomez - a da ga LvG nije vadio protiv BVB i da ga je forsiro kako forsira neke druge konje, koji bi mi sad bili na tablici i koliko bi Gomez imao golova na kontu?
Pa ti bi trebao trenirati Man Utd kad Ferguson ode u penziju...toliko rasturas o taktiki...ja neznam zasto ti nisi trener Bayerna...pa mi bi pobjedjivali 5:0 svaku utakmicu...kakav Van Gaal.
Trebao si poslati e-mail Ulli-u i napisati mu da bi trebali tako i tako igrati jer ti si pametniji od jednog trenera koji trenira vise od 20 godina i kojeg pozna citav svijet...
I reci mu da si bolji ali da si jos mlad i da na forumima ucist taktiku iz dana u dan i kad budu spremni da te zaposle u klubu kao trenera da ces pustiti posao u McDONALDSU i vratiti Bayern na stari put slave.
A sad ću ja tebi postavit slijedeće pitanje:
Kakva će to biti ekipa koja će ove i slijedeće godine igrati u Ligi Uefe?
Ko kaze da cemo slijedece godine igrati u Ligi Uefa?
Ja znam da bih ti to volio...pa da daju otkaz van gaalu pa da tebe postave na celo trenera..ma kakvog trenera...da te zamjene za UH.
sch0ll7 napisao:sch0ll7 napisao:Od kuda sada to? Pa jer su pripreme protekle dobbro? Jel su svi bili zadovoljni kako su pripreme protekle, zašto LvG nije prije išao kod naše uprave po pojačanja ako već nije zadovoljan sa kadrom. Njemu je uprava dala slobodne ruke da radi kaj hoće. Zašto je sranje tek nastalo poslije mainza?
Kao svakom treneru sto je dala slobodne ruke...
Covjece jel ti citas sta pises?...pa da lupas take gluposti

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju