Momčad , sve vezano uz ekipu

Arhivirane teme...

Re: Momčad , sve vezano uz ekipu

PostPostao/la FCB m@niac » 08 stu 2009, 22:07

anton 1983 napisao:
FCB m@niac napisao:..jebiga, ti ne igraš za Bayern! :lol: Pitanje kakvo bi ti bilo mišljenje da si upoznat sa apsolutno cjelom situaciom.. ;)

Mislim da ja već neke stvari mogu i sam zaključiti ;)

Možeš, da, ali ja mislim da je on sve rekel kak treba, čak i kaj se trenera tiče...jer pazi ipak je on tam i zna kak ko diše... ;)
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 08 stu 2009, 22:10

FCB m@niac napisao:Možeš, da, ali ja mislim da je on sve rekel kak treba, čak i kaj se trenera tiče...jer pazi ipak je on tam i zna kak ko diše... ;)

Dobro al ja se sa njim oko trenera ne slažem jer LvG samo u teoriji radi kako treba ali praksa mu je zakurac u tom je problem! ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 08 stu 2009, 22:18

anton 1983 napisao:
FCB m@niac napisao:Možeš, da, ali ja mislim da je on sve rekel kak treba, čak i kaj se trenera tiče...jer pazi ipak je on tam i zna kak ko diše... ;)

Dobro al ja se sa njim oko trenera ne slažem jer LvG samo u teoriji radi kako treba ali praksa mu je zakurac u tom je problem! ;)

Da, neke stvari si je sam zakuhal...... vidjet ćemo daljnji razvoj situacije.. :ugeek:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Murta » 09 stu 2009, 07:49

Projekt: Fanbrief 2.0 - Lahms Kritik und die Reaktion des Vorstandes
Pismo navijača zbog Lahma, da je kazna nepravedna i da mu daju podršku.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 09 stu 2009, 14:25

Murta napisao:Projekt: Fanbrief 2.0 - Lahms Kritik und die Reaktion des Vorstandes
Pismo navijača zbog Lahma, da je kazna nepravedna i da mu daju podršku.

Nije još ništa pokrenuto. Dogovaraju se dali da pišu pismo ili ne. :D

Po mom mišljenju to pismo nema smisla, Lahm je reka istinu ali je zaslužija i kaznu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la I_Love_Bayern » 09 stu 2009, 17:39

>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 09 stu 2009, 19:31

Isuse kolko se ovaj vikend + danas izasralo o Bayernu, Lahmu, LvG itd... Tolko se sere da se ovaj ispad Tonija uopće ne smatra nečim posebnim, a ja brijem da je taj njegov ispad veći pokazatelj stanja u klubu i svlačionici nego ovaj intervju Lahma...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la sch0ll7 » 09 stu 2009, 20:34

anton 1983 napisao:Isuse kolko se ovaj vikend + danas izasralo o Bayernu, Lahmu, LvG itd... Tolko se sere da se ovaj ispad Tonija uopće ne smatra nečim posebnim, a ja brijem da je taj njegov ispad veći pokazatelj stanja u klubu i svlačionici nego ovaj intervju Lahma...

I ja tako mislim.

Lahm je u intervju-u htio pokazati da mu nije svejedno za njegov klub i da tolko o njemu razmislja da je cak spreman "odsluziti" kaznu, da bi se stvari u klubu pocele odvijati na bolje.

A Toni je pokazao da je tipicni Italiano i dokazao meni da je neki serator i da nisam uzalud mislio da je sebican [kad ne zna dodat vec uvijek puca...i odvratan kao i kad pred golom mase rukama ako mu neko ne doda direktno na glavu ili u noge]
Lahm nikad nebi napustio stadiona pa i kad bi mu zena u bolnici radjala prvo dijete.

Lahm +
Toni - [veliki]
sch0ll7

PostPostao/la cruz » 10 stu 2009, 14:42

tako je! Lahmov potez može pokrenuti neke stvari i otvoriti managementu oči....
a što se Toni-ja tiče, takvi su napadači kad uđu u godine, al mu je danas sigurno žao.... ošini im kaznetine, i ajmo zaboravit ove slučajeve!!

6 bodova je do Leverkusena - po meni to nije ništa pre-strašno....
u kupu -> još tri utakmice/pobjede do naslova...
kad ne ide u LP onda ajmo pokušati štogod pokrenuti u Europa League! šta je tu je.. ;)

mislim da smo došli do rezultatskog minimuma! dolaskom Ribery-a, Robben-a i Olića valjda će i bodovi brže dolaziti!!!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 10 stu 2009, 21:08

cruz napisao:tako je! Lahmov potez može pokrenuti neke stvari i otvoriti managementu oči....

ne može, Lahm oće da Lvg ostane trener :(

Ja nemrem vjerovat kolko ste vi ljudi podložni nekim stvarima. Lahm je dao intervju i on je govorio riječi koje ste vi željeli čuti i ništa više, on je sam formirao vaše MIŠLJENJE. Sve što je Lahm rekao je bilo mišljenje, a ne činjenica. Dal ste vi svjestni da mi u našem kadru imamo 25 igrača? Od tih 25 samo je jedan progovorio - ajde da svih njih 25 kaže kaj ima za reč, pa me baš onda zanima kolko bi vas reklo, zna Lell kaj se događa u ekipi! Bi malo morgen!

Ja vam preporučam, sakupljajte informcije, slušajte mišljenja, sagledajte činjenice i na kraju svega formirajte SVOJE mišljenje!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 11 stu 2009, 02:39

ufff iskreno mnogo pisete ovih dana , ali niko nista konkretno !
nije cilj doci ispuhati se popljuvati po cemu stignes i na kraju reci ono sto u svakoj kolumni pise a koju oblikuju "neutralni" novinari koji zapapre stvar zeljni tiraza !!

poenta je da bayernov kadar izgleda cist ok , da ga gaal ne koristi kak spada ali da ima faktor robbery na svojoj strani koji je direktno povezan sa tim neuspjesima (jer su precesto ozlijedjeni) !!
strpite se malo , LP je otpala da granici sa katastrofom itekako ali sve ostalo je u igri !!!
MORTI vam se vrati magath :mrgreen:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la cruz » 11 stu 2009, 13:42

anton 1983 napisao:
cruz napisao:tako je! Lahmov potez može pokrenuti neke stvari i otvoriti managementu oči....

ne može, Lahm oće da Lvg ostane trener :(

Ja nemrem vjerovat kolko ste vi ljudi podložni nekim stvarima. Lahm je dao intervju i on je govorio riječi koje ste vi željeli čuti i ništa više, on je sam formirao vaše MIŠLJENJE. Sve što je Lahm rekao je bilo mišljenje, a ne činjenica.

može! kak ne može čovječe???? ne smije nitko izaći van i reći što misli osim - Lahma! njega će poslušati i hoeness i nerlinger i rumeni... dobio je nekakvu kaznicu i zauzvrat se rumennigge i hoeness i beckenbauer raspričali kako on mora biti kapetan i kako je on super tip i sl. Lahm je u odnosu na druge igrače nedodirljiv!

rekoh da može otvoriti oči managementu, e pa to je i učinio! nek se zna da seru prečesto i da (indirektno) zbog njih neke stvari ne štimaju!

ovo što je on rekao ja identično mislim, ne može nitko formirati moje mišljenje, ni glupi mediji ni bilo koji utjecajni igrač itd itd!! slažem se s njim, pa čak i u vezi van Gaala!!!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 stu 2009, 10:04

cruz napisao:može! kak ne može čovječe???? ne smije nitko izaći van i reći što misli osim - Lahma! njega će poslušati i hoeness i nerlinger i rumeni... dobio je nekakvu kaznicu i zauzvrat se rumennigge i hoeness i beckenbauer raspričali kako on mora biti kapetan i kako je on super tip i sl. Lahm je u odnosu na druge igrače nedodirljiv!

rekoh da može otvoriti oči managementu, e pa to je i učinio! nek se zna da seru prečesto i da (indirektno) zbog njih neke stvari ne štimaju!

ovo što je on rekao ja identično mislim, ne može nitko formirati moje mišljenje, ni glupi mediji ni bilo koji utjecajni igrač itd itd!! slažem se s njim, pa čak i u vezi van Gaala!!!

Kako to Lahm smije? Pa nesmije niti Lahm! Lahm je možda prema tebi dao dobar intervju, sa dosta toga mogu se i ja sa njim složiti, ali to ne znači ništa ako od toga neće biti ništa. Ti veliš da će to otvoriti oči "nekome" - to ćemo još vidjeti. Nisu KHR i LvG ti kojima se trebaju otvoriti oči nego je LvG taj koji mora shvatiti da radi krivo i da se treba BAYERNU PRILAGODITI. Ak on misli i dalje forsirati po svome vidjet ćeš da na kraju iz toga neće ispasti ništa dobroga...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 17 stu 2009, 18:40

Deutsche Telekom produžio ugovor s Bayernom

Slika

FC Bayern i njemački Telekom će i u narednim godinama surađivati. Objavljeno je to danas službeno iz minhenske Allianz Arene i vodeće europske telekomunikacijske tvrtke "Deutsche Telekom AG". Novopotpisani ugovor s Telekomom traje do 2013. godine. Time će Telekom ujedno i dalje ostati glavni sponzor Bayerna i glavno ime na dresovima bavarskog giganta.

"Ponosan sam i sretan da smo jednog takvog partnera obezbijedili i za naredne godine." , riječi su generalnog menadžera Ulija Hoenessa. "Mi razmišljamo na način da jedno ovako sponzorstvo mora imati prednosti za obje strane i to činimo zajedno veoma uspješno."

Iako službene informacije o financijskim detaljima nisu objavljene, javna je tajna da će ugovor u svojoj osnovi na račun Bayerna donositi oko 25 milijuna eura godišnje, što je 5 milijuna eura više nego do sada. Uz to, skori počasni predsjednik Bayerna, Uli Hoeness, dao je naslutiti da je ugovor sa Telekomom veoma ovisan o sportskim uspjesima i učešćima na međunarodnim natjecanjima, pri čemu se ponajprije naravno misli na Ligu prvaka iz koje će Bayern ove sezone poprilično uvjerljivo ispasti. No, u slučajima eventualnog uspjeha dodatni profit naravno neće izostati.

Ovim ugovorom Bayern je još jednom potvrdio ne samo enormnu financijsku moć u odnosu na njemačke klubove nego i veliki respekt po tom pitanju od strane vodećih evropskih klubova. Ne treba zaboraviti da će najvjerovatnije idućeg tjedna službeno biti potvrđen i mega-ugovor sa automobilskim gigantom Audijem. Ugovor koji bi Bayernu trebao donijeti novčanu "injekciju" od preko 100 milijuna eura, prema nekim nagađanjima i čitavih 200. Jedno je sigurno, FC Bayern financijski u svojoj povijesti nikada nije bio jači. No, da li je to dovoljno da zadovolji i navijače željne sportskog uspjeha?
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 17 stu 2009, 18:46

I sad mi u piku financijske moči ispadnemo iz LP-a i sve te pare si možemo o rep objesit jer nemremo nikog dopelat em će nas Ribery napustit!!! Za ubit se! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva