Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Hrvatska nogometna reprezentacija

PostPostao/la panda » 17 stu 2014, 00:28

A onda kad smo pričali kakva su bagra navijači sa ovih prostora (iako ima iznimaka), onda je bila frka panika da to nije istina i da su navijači drugih zemalja isti / gori.

Koliko ja vidim probleme na utakmicama rade više manje jedni te isti.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la HolgerBadstuber » 17 stu 2014, 00:39

Gerd Muller napisao:Hrvatski navijaci pokazali pravi mentalitet i borbu protiv korupcije i modernog nogometa! :bravo:

P.s. Nekoliko stotina njih danas nije moglo kupiti ulaznice za utakmicu.

Nisu Gerde. Prvo, osobe koje su danas izvele taj show nisu navijaci vec neobrazovani majmuni, drugo osobe koje su izvele taj show se ni na koji nacin ne bore protiv korupcije vec ih njihov mentalni sklop tjera na to, kao sto zivotenje krecu na parenje jer ih tjera na to tako ova neobrazova imbecilna bagra jednostavno mora krsiti zakone i ugrozavati neciju sigurnost, trece osramotili su drzavu.

Protiv korupcije nisu napravili nista, pokazali su samo da su gori od onih koji se bave korupcijom.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Red passion » 17 stu 2014, 01:30

Mi smo zbog određenih osoba(ne ljudi) došli praktički u poziciju da ostanemo na nijednom bodu!

Ekipa je igrala, 15 minuta nastavka doslovno brisala pod s Italijom koja nije mogla dalje od svojih 40-45 metara, a onda kaos gdje sam mislio kako će nam Nizozemac doslovno prekinuti utakmicu i naknadno je registrirati rezultatom 3:0 za Italiju.

Dobit ćemo pristojnu kaznu za ovo, a stalno sam razmišljao o Livornu iz 2006., samo nije to južnije gdje su komunisti već sjevernije gdje su desno orijentirani. No ako nisu ljevičari/desničari, tj. komunisti/fašisti u Italiji, e onda je dokazivanje bakljadom i raketama.

Jebeš mi sve... Doslovno toj stoki što su to radili treba poslati Uefin račun. Na taj način ostaju praktički beskućnici.

panda napisao:Koliko ja vidim probleme na utakmicama rade više manje jedni te isti.

Kakve to sad opet veze ima? Potpuno bespotrebno skrećeš temu.

Rade svi, samo pitanje je medijske zastupljenosti, učestalosti ponavljanja i razine intenziteta. Već dugo Hrvati nisu napravili neki show, a eto jedan od ljutih rivala Italija je došla kao naručena.

Zbog toga smo skoro ispušili utakmicu nakon te stanke koja je Talijane spasila potencijalnog poraza.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gerd Muller » 17 stu 2014, 01:35

Bernard Jurišić: I sad ćemo se opet, po starom hrvatskom običaju, na dugo i široko zgražati nad posljedicama umjesto bavljenja uzrocima...
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 17 stu 2014, 02:01

Gerd Muller napisao:Bernard Jurišić: I sad ćemo se opet, po starom hrvatskom običaju, na dugo i široko zgražati nad posljedicama umjesto bavljenja uzrocima...

Primjeni Jurisicevo relativiziranje na slucaj nedavno propucanih navijaca pa ce ti biti jasno kakvu je mega glupost lupio. Njegovom logikom je dobri stari hrvatski obicaj baviti se propucavanjem navijaca jer su eto dublji razlozi pa se posljedica moze zanemariti, a treba se okrenuti uzroku.

Majstore, ne moze se i ne moze ovo nikako opravdati. Nema opravdanja za ugrozavanje necije sigurnosti. Nema i nema i tu ne pomazu svi Jurisici ovoga svijeta.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 17 stu 2014, 02:46

FCB_general napisao:Kakve to sad opet veze ima? Potpuno bespotrebno skrećeš temu.

Rade svi, samo pitanje je medijske zastupljenosti, učestalosti ponavljanja i razine intenziteta. Već dugo Hrvati nisu napravili neki show, a eto jedan od ljutih rivala Italija je došla kao naručena.

Zbog toga smo skoro ispušili utakmicu nakon te stanke koja je Talijane spasila potencijalnog poraza.

Ne skrećem temu bespotrebno i ima to velike veze. Kad smo prije kojih par mjeseci raspravljali o (ne)kulturi navijača sa ovih prostora nastao je shitstorm i ispalo kao da se zeli prikazati da su navijači na balkanu zadnji ološ, a svi ostali su dobričine.
To naravno nije istina. Svugdje ima problema sa navijačima. Meni se recimo pred stanom organizirala neka sitna povorka huligana koji su neki kurac protestirali. Poanta je da je to na balkanu čeće nego drugdje i u većem omjeru.

Da odeš ovdje na cestu pitati ljude o navijačkim izgredima u zadnjih godinu dana, čut ćeš - srbija, Albanija i eto sada Hrvatska.

HolgerBadstuber napisao:
Gerd Muller napisao:Bernard Jurišić: I sad ćemo se opet, po starom hrvatskom običaju, na dugo i široko zgražati nad posljedicama umjesto bavljenja uzrocima...

Primjeni Jurisicevo relativiziranje na slucaj nedavno propucanih navijaca pa ce ti biti jasno kakvu je mega glupost lupio. Njegovom logikom je dobri stari hrvatski obicaj baviti se propucavanjem navijaca jer su eto dublji razlozi pa se posljedica moze zanemariti, a treba se okrenuti uzroku.

Majstore, ne moze se i ne moze ovo nikako opravdati. Nema opravdanja za ugrozavanje necije sigurnosti. Nema i nema i tu ne pomazu svi Jurisici ovoga svijeta.

Nije ni da je Jurišić skroz u krivu. Navijači u hrvatskoj imaju mali milijun razloga za protestom, ali ponavljam, ovo nije način na koji se to radi.

Mogli su organizirat kolektivno kašnjenje na prvih pola sata utakmice ili da svi u gostujućem sektoru šute prvih 20ak minuta, ali ova akcija je bila potpuno glupa .
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Gerd Muller » 17 stu 2014, 02:52

HolgerBadstuber napisao:Majstore, ne moze se i ne moze ovo nikako opravdati.

Kad nepravda postane zakon,otpor postaje duznost
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 17 stu 2014, 03:02

Gerd Muller napisao:
HolgerBadstuber napisao:Majstore, ne moze se i ne moze ovo nikako opravdati.

Kad nepravda postane zakon,otpor postaje duznost

Otpor da, ugrozavanje sigurnosti ne.

Uostalom shvacas sto se danas dogodilo? Krsenje zakona i ugrozavanje ljudskih zivota. Ako sutra osoba A siluje neku zenu osoba B ga ne moze ubiti jer time krsi zakon. Ti se ljudi izjednacavaju sa ovima protiv kojih se bore, oni su isti, osobe koje krse zakon i tu sva prica staje. Netko krsi zakon o udrugama, netko krsi zakon o sprijecavanju nereda na sportskim natjecanjima. Zajednicko im je krsenje zakona. Relativizira ovaj koji krsi zakon o udrugama, relativiziraju ovi koji krse zakon o sprijecavanju nereda na sporskim natjecanjima.

A i kada pricamo o nepravdi ne mozemo samo kazati nepravda i to je to. Ako zelimo o nepravdi moramo konkretizirati, moramo poznavati zakone, moramo razumjeti njihovu primjenu i tumacenje.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la HolgerBadstuber » 17 stu 2014, 03:11

panda napisao:To naravno nije istina. Svugdje ima problema sa navijačima. Meni se recimo pred stanom organizirala neka sitna povorka huligana koji su neki kurac protestirali. Poanta je da je to na balkanu čeće nego drugdje i u većem omjeru.

Da odeš ovdje na cestu pitati ljude o navijačkim izgredima u zadnjih godinu dana, čut ćeš - srbija, Albanija i eto sada Hrvatska.

Miki i Ultras? :mrgreen:

panda napisao:Nije ni da je Jurišić skroz u krivu. Navijači u hrvatskoj imaju mali milijun razloga za protestom, ali ponavljam, ovo nije način na koji se to radi.

Mogli su organizirat kolektivno kašnjenje na prvih pola sata utakmice ili da svi u gostujućem sektoru šute prvih 20ak minuta, ali ova akcija je bila potpuno glupa .

Nije skroz u krivu ali ovo mu nije bas primjenjivo tu jer ispada da se ne treba baviti time, da se to pomete pod tepih. Ima naravno drugih nacina - pravnim putem, radio sam i ja osobno na jednoj tuzbi, samo je problem sto ovakvi sav pravni trud uniste. Jednostavno bace mrlju na sve to.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 17 stu 2014, 05:49

HolgerBadstuber napisao:Miki i Ultras? :mrgreen:

Vidiš, moguće, makar, siguran sam da Miki ne zna beknuti riječi njemačkog, a od ovih dečaka njemački je bio tečan. Iako, nikad ne reci nikad

HolgerBadstuber napisao:Nije skroz u krivu ali ovo mu nije bas primjenjivo tu jer ispada da se ne treba baviti time, da se to pomete pod tepih. Ima naravno drugih nacina - pravnim putem, radio sam i ja osobno na jednoj tuzbi, samo je problem sto ovakvi sav pravni trud uniste. Jednostavno bace mrlju na sve to.

Jasno je to meni. Velim, ne podrzavam ovakav način protesta, to su mogli napraviti na desetke drugih i boljih načina, ali s druge strane se netreba zavaravati, nije se desilo bez razloga. Iako u ovom slučaju razlog ne opravdava što je počinjeno.

Na ovaj način su osramotili sebe (bar kod većine, jer postoje i oni kojima je ovo bio super zakon navijački potez - moj komentar na takve ljude je bio 15ogodišnji internet huligani), osramotili su savez, osramotili su drzavu (komentar cimera je bio - drzava puna neandertalaca) i najbitnije, sjebali su igru repke u trenutku kad su stisnuli talijane u svoju polovicu i diktirali tempo
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Murta » 17 stu 2014, 09:40

Problem je što Rakitić, Modrić, Mandžukić ili Perišić ne žele istupiti i reći da takvi idioti ne trebaju pratiti hrvatsku reprezentaciju i da HNS mora poduzeti ozbiljne korake da riješi taj problem. Još jedino njihova riječ ima dovoljnu težinu da uspije nešto promijeniti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 17 stu 2014, 10:30

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 17 stu 2014, 11:37

Gerd Muller napisao:Kad nepravda postane zakon,otpor postaje duznost

Apsolutno! Ali kakav je ovo otpor i da li će se zbilja nešto promjeniti sa ovakvim akcijama?
Zašto se ne okupi 10, 20, 50 tisuća navijača pa odu prosvjedovat pred Mamićevu kuću, pred HNS, na Markov trg...
Zašto ne zamole navijačke skupine širom Europe da im transparentima pomognu u borbi, da se za glavatog pročuje i izvan granica države? Siguran sam da bi im velika većina izašla u susret.
Ovo što se trenutno radi nije borba protiv Mamića nego udovoljavanje nekim vlastitim divljačkim nagonima. Ovo ne vodi ničemu.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 17 stu 2014, 12:59

CroCHEF napisao:http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/video-razocarani-hrvatski-nogometasi-to-su-divljaci-sramote-nas-i-nista-im-nije-sveto---361162.html

To je OK, te majmuncine treba i osuditi. Po mogucnosti dati policiji sve moguce ovlasti, neka provedu maksimalnu represiju i sve pozatvarati na par godina. Naravno, uzeti poslove, poslati socijalnu sluzbu doma...

To su jednostavno najgore zivotinje.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 17 stu 2014, 13:07

Najgore u svemu tome je kaj smo imali cigane na koljenima i nismo bili u mogučnosti iskoristiti priliku. Da ga je Ivan zabio doppelpack, puco bi mi kurac za idiote na tribina, a ovak slina.

Nemreš mi sjebat pobjedu nad Italijom! Izaberi neke druge kurce palce tipa Norvežane ili Azerbejdžan, ali ne i Italiju koju smo mogli dobiti! :neee:

I fokus je ovdje najvažniji. Nema ovdje ovo je manje ovo je više bitno, nego odreda riješiti sve probleme, kako od Mamića, tako do Bandića i debosa na stadionu.

Samo mi nije jastno kako takvi fajteri koji su potrebni na drugim frontovima rade pizdarije kod tako nebitne stvari za egzistenciju čovjeka. Npr da ih se skupilo 200 i hitilo baklju u sabor, hrvatska javnost bi ih debelo podržala! Dapače, brijem da bi se održali prosjedi kada bi ih se htjelo zatvoriti i također bi bili održani skupovi podrške! :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja