Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Hrvatska nogometna reprezentacija

PostPostao/la HolgerBadstuber » 19 stu 2014, 14:09

TiLe napisao:
HolgerBadstuber napisao:Koliko ja znam, u civilizaciji, normalni ljudi borbu vode kaznenim prijavama i sudskim procesima.

Upravo ovo je problem svega jer Mamić prijavama briše guzicu.

Vidis, o tome se radi. Ne mozemo pricati o takvim stvarima na "kafanski nacin". Kojom kaznenom prijavom, a koja ima temelje u zakonu je obrisao guzicu? Koji su argumenti koristeni i koji su clanci zakona prekrseni?

Koliko ja znam podneseno je vise tuzbi protiv njega i ni jednom nije obrisao guzicu, svaka mu je izbila dobru kolicinu novaca iz dzepa, jedna i nedavno. Postoji i ona gdje je MZOS dalo svoje ocitovanje o svemu.

Eto, ako moze preciziraj jer smo inace na kafanskom nacinu rasprava koje se vode po svakoj birtiji a idu vise manje "Kuis kume, on krsi zakon, jebem ti ovu drzavu. Idemo do supersporta, imam zicer, Kruzeiro je prodal utakmicu"
Zadnja izmjena: HolgerBadstuber; 19 stu 2014, 14:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 19 stu 2014, 14:11

@Gerd, piši ti koliko hoćeš da kombinacija Mamić / Šuker sramoti Hrvatsku u inozemstvu, ali to jednostavno nije istina.

Mamić sa svojom igračkom još i sramoti ligu, to je neosporivo, ali Šukerova marioneta je više manje na nekoj neutralnoj razini.

Oni koji jesu osramotili državu su bili majmuni koji su se ponašali kao zadnji neandertalci u Milanu.

Živim sa 3 cimera, svaki je imao komentar na ponašanje na stadionu i Hrvate općenito, a njihovo mišljenje baš i nije bilo da je to krem de la krem stanovništva u europi
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Gerd Muller » 19 stu 2014, 14:51

http://www.hrhb.info/content.php?r=3635 ... icijo-moja
daleko najbolji text od svih postavljenih,preporuka svima
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 19 stu 2014, 14:52

HolgerBadstuber napisao:Vidis, o tome se radi. Ne mozemo pricati o takvim stvarima na "kafanski nacin". Kojom kaznenom prijavom, a koja ima temelje u zakonu je obrisao guzicu? Koji su argumenti koristeni i koji su clanci zakona prekrseni?

Koliko ja znam podneseno je vise tuzbi protiv njega i ni jednom nije obrisao guzicu, svaka mu je izbila dobru kolicinu novaca iz dzepa, jedna i nedavno. Postoji i ona gdje je MZOS dalo svoje ocitovanje o svemu.

Eto, ako moze preciziraj jer smo inace na kafanskom nacinu rasprava koje se vode po svakoj birtiji a idu vise manje "Kuis kume, on krsi zakon, jebem ti ovu drzavu. Idemo do supersporta, imam zicer, Kruzeiro je prodal utakmicu"

Koliko sam shvatio ti si pravnik, a nas na FESB-u nisu učili o kaznenim prijavama, člancima zakona itd, pa mislim da ti nisam baš mjerodavan za raspravu na takvoj razini.
Ono što hoću reći je da mu svako malo dolaze razne prijave koje ga ugrožavaju samo na način da mu izbiju pokoju pinku iz džepa, a nikako da ugroze njegovu diktaturu na čelu Dinama i HNS-a.
Iskoristio je sve rupe i rupice u hrvatskim zakonima da potpuno privatizira klub i jednostavno ne vidim načina da ga se pravnim putem makne. Da postoji način valjda više ne bi ni bio na pozicijama na kojima jest jer ga više nitko živ ne želi gledati.
Bandić je pao, pošli su češljati Cibonu, a Dinamo opet nitko ne dira.
Kako se onda boriti protiv toga?
Imaš li ti ikakvu ideju?
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 19 stu 2014, 15:11

TiLe napisao:
HolgerBadstuber napisao:Vidis, o tome se radi. Ne mozemo pricati o takvim stvarima na "kafanski nacin". Kojom kaznenom prijavom, a koja ima temelje u zakonu je obrisao guzicu? Koji su argumenti koristeni i koji su clanci zakona prekrseni?

Koliko sam shvatio ti si pravnik, a nas na FESB-u nisu učili o kaznenim prijavama, člancima zakona itd, pa mislim da ti nisam baš mjerodavan za raspravu na takvoj razini.
Ono što hoću reći je da mu svako malo dolaze razne prijave koje ga ugrožavaju samo na način da mu izbiju pokoju pinku iz džepa, a nikako da ugroze njegovu diktaturu na čelu Dinama i HNS-a.
Iskoristio je sve rupe i rupice u hrvatskim zakonima da potpuno privatizira klub i jednostavno ne vidim načina da ga se pravnim putem makne. Da postoji način valjda više ne bi ni bio na pozicijama na kojima jest jer ga više nitko živ ne želi gledati.
Bandić je pao, pošli su češljati Cibonu, a Dinamo opet nitko ne dira.
Kako se onda boriti protiv toga?
Imaš li ti ikakvu ideju?

Nemoj zamjeriti ali stvarno nije tako, nije on bas iskoristio sve rupe i rupice jer ako je on iskoristio sve rupe i rupice u zakonu onda ih i mi svakodnevno koristimo. Klub nije privatiziran i ne moze biti, ne bez suglasnosti clanova no vjerojatno si mislio na ovu "prisilnu" privatizaciju.

Povuci paralelu s Bandicem, protiv Bandica je podneseno vise od 300 kaznenih prijava tokom godina. Evo, dozivjeli smo 2014. godinu i od 300+ kaznenih prijava Bandica se tereti za 15 sitnica kao sto su koristenje sluzbenog automobila i slicno, uz sve 3 ozbiljnije tocke - 1) zamjena zemljista, 2) novac na racunu i 3) Pripuz. I sada imas kaj tocno? Kod zamjene zemljista ce se izvuci jer je DORH odobrio zamjenu zemljista, to im pada u vodu, po pitanju novaca na racunu ce se izvuci jer je porezna uprava imala zakonske mogucnosti reagirati a to nisu, znaci u slucaju 1) je radio pod blagoslovom DORH-a, u slucaju 2) je radio pod blagoslovom porezne uprave i ostaje ti slucaj 3) tesko dokazivi slucaj gdje je 80-20 da ce se izvuci jer opet ne postoji dovoljno konkretnih dokaza.

Ali hej, svi znaju da je Bandic kriv, svi, ne znaju ni gdje se na netu trazi opci porezni zakon, ne znaju gdje se na netu trazi zakon o sprjecavanju sukoba interesa ali znaju da je tu nepravda i da je on kriv. O tome ti se radi, ljudi su povodljivi, nemaju pojma krsi li se zakon ili ne, njima netko kaze da ovaj krsi zakon i to im je dosta.

Uzmi u obzir da je moj stav takav da za Bandica ne znam, mozda je kriv, mozda ne, ovo za sto ga se trenutno tereti je sitnica, hoce li se pojaviti kakve nove tocke - ne znam. Po pitanju Mamica sam misljenja da jedan takav prostak i divljak ne moze i ne smije obnasati nikakvu funkciju koja ima dodirne tocke sa javnoscu i zelim ga vidjeti izvan Dinama, isto tako izvan nogometa, uostalom na tome i sam radim, samo sto radim na tome pravnim putem. Problem je samo sto nam ovi imbecili bakljama uniste sav trud pa se onda i na nase prijave gleda kao "vi ste oni divljaci koji bi palili i razbijali".
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la HolgerBadstuber » 19 stu 2014, 15:23

No, mene je vise zanimalo da mi Gerd odgovori na to kako baklja u terenu pomaze borbi protiv nepravde, mafije ili korupcije?

Samo bez fejsbuk tekstova i slicno. Jednostavno, ima snimka iz Milana gdje je bacena baklja zavrsila na tribini medju ljudima, ima snimka gdje bacena baklja zavrsava na terenu, vjerujem da ce se svatko normalan sloziti da je to ugrozavanje necijeg zdravlja i sigurnosti. Evo, da je Bonucci dobio bakljom u glavu kako bi to pomoglo? Na koji nacin? Na kojoj razini? Dogodila bi se neka kolektivna promjena misljenja? Izbacio bi se neki clanak zakona o sprjecavanju nasilja na sportskim terenima? Uveo bi se neki novi clanak u zakon o udrugama? Provela bi se provjera ustavnosti? Doslo bi do promjene u ministarstvu uprave?

To mene zanima prvenstveno. Ja podrzavam borbu protiv Mamica, podrzavam isto tako borbu protiv ovim imbecila koji rade nerede. Isti su to ljudi, isti mentalni sklop, razlikuju se samo u broju nula na racunu.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la TiLe » 19 stu 2014, 16:18

HolgerBadstuber napisao:Problem je samo sto nam ovi imbecili bakljama uniste sav trud pa se onda i na nase prijave gleda kao "vi ste oni divljaci koji bi palili i razbijali".

Koga briga kako javnost gleda na vaše prijave? Ne vjerujem da je to neki faktor kod donošenja presuda osim ako ti osobno nisi bacao baklje, a znam da nisi :D
Distancirajte se od tih ljudi i gotovo.

Inače sretno u borbi (da ne kažem sa vjetrenjačama). :bravo:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 19 stu 2014, 16:41

Pricao sam sa talijanima koji su napali HNS na fejsu vrijedajuci sve sta je hrvatsko. Objasnio im radi cega se to dogodilo i da to nema veze sa njima. Ispricali su se, kako kazu, mislili su da je to njima u inat i zato je cijela Italija ljuta na hrvate.Dan poslije tekme talijani mi napali frenda kraj Verone koji je vozio sleper....
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 19 stu 2014, 16:49

vintage napisao:Pricao sam sa talijanima koji su napali HNS na fejsu vrijedajuci sve sta je hrvatsko. Objasnio im radi cega se to dogodilo i da to nema veze sa njima. Ispricali su se, kako kazu, mislili su da je to njima u inat i zato je cijela Italija ljuta na hrvate...

I te talijane nabijem na k. Općepoznat je njihov animozitet prema Hrvatima tako da im ne treba puno razloga da se "ljute". Vidjelo se to i prije utakmice kada su žestoko izviždali hr himnu. Danas pišu neke patetične članke o slavenskim barbarima, a kad njihovi navijači bodu noževima onda nikom ništa. Stoka nagelirana.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 19 stu 2014, 17:03

TiLe napisao:
HolgerBadstuber napisao:Problem je samo sto nam ovi imbecili bakljama uniste sav trud pa se onda i na nase prijave gleda kao "vi ste oni divljaci koji bi palili i razbijali".

Koga briga kako javnost gleda na vaše prijave? Ne vjerujem da je to neki faktor kod donošenja presuda osim ako ti osobno nisi bacao baklje, a znam da nisi :D
Distancirajte se od tih ljudi i gotovo.

Inače sretno u borbi (da ne kažem sa vjetrenjačama). :bravo:

A gleda se, naravno da se gleda. Pogledaj samo primjere sudske prakse. Svi su oni samo ljudi, svi su oni podlozni tekstovima iz medija, svi smo mi podlozni manipulaciji (pogledaj nam samo vlast u drzavi, pogledaj alternativu).

Onda te izjednacavaju s tim ljudima, a kada te izjednacavaju to ti onda izgleda ovako: "Je, niste u stanju pocistiti vlastito dvoriste a cistili bi tudje". S tim da ja nisam pripadnik nikakve navijacke skupine, ni slucajno.

Tako da se naprave odlicne stvari - skupe se potpisi, osniva se organizacija, ide se pokriti s pravne strane... I onda se par bedaka sjeti baciti baklju i eto ti 3 koraka unatrag. Problem je da ti ljudi ne shvacaju da upravo oni sami rade najvecu mogucu uslugu Mamicu jer gledaj, sutra Mamic moze sazvati presicu, uzeti tekstove iz Gazzete, uzeti slike i reci "Evo, ovakvi mene zele maknuti" a gledaju ti te stvari i ljudi iz DORH-a. Da ne pricamo da je vec krenulo lobiranje za strozi zakon o sprjecavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Trenutni primjer su ti crne liste, znaci to su liste koje nemaju cvrsto uporiste u zakonu (clanak 32) jer klub nema pravne ovlasti odluciti tko se protupravno ponasa a tko ne, te ovlasti ima iskljucivo sud. Samo vide ljudi pizdarije koje se dogadjaju pa onda idu logikom - ajmo pustit da se definicija protupravnog ponasanja maksimalno rastegne jer ovi koji rade pizdarije sigurno nisu olicenje pameti. Naravno, zbog par bedastih ispastaju kompletne grupe, kompletne inicijative i slicno.
Zadnja izmjena: HolgerBadstuber; 19 stu 2014, 17:08; ukupno mijenjano 2 put/a.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la The Scarface » 19 stu 2014, 17:03

Talijani našli srat o bengalkama :

:roll:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 19 stu 2014, 18:28

Gledam ovu raspravu, puno toga se priča ali i dalje se nude isprike i opravdanja kad smo mi sami u pitanju.

Neki ovdje očekuju rješavanje problema oko HNS-a... Kako možeš riješiti jedan HNS kada je sama država mrtvo slovo na papiru, trodioba vlasti ne postoji(već simbioza), institucije ne rade uopće svoj posao, sve je korumpirano i pod raznim pritiscima i utjecajima?

Kako bi se neke stvari mijenjale u nogometu, a i općenito u društvu, onda se stvari moraju korijenito mijenjati. Stvar se ne riješava kroz tribine, već kroz rad, volju, sposobnost, institucije i lovu.

Dakle, kako bi netko mogao rušiti čitavo ovo trulo društvo i državu kojom upravljaju udbaši i njihova djeca, ratni profiteri i razni mafijaši zaista moraš imati takvu mrežu ljudi koji će pomesti sav nered krenuvši od mjesnih odbora, općina preko državnih i javnih poduzeća sve do predsjednika države, vlade, Sabora i pravosuđa jer nema te vitalne pozicije i profesije u ovoj državi a da nije u sukobu interesa, pod istragama i čemu već ne.

Mi smo mrtva država i društvo već 6 godina u kontinuitetu i to ćemo narednih godina isto biti prema svemu onome što se na političko-medijskoj sceni trenutno događa, a pričamo o nekakvim idiotima sa San Sira kojima je u životu jedino bitno da u nogometu od kojeg nemaju nikakve materijalne koristi, sami se ne mogu pohvaliti kao uzorni i odgovorni građani i ljudi uopće. Takve zapravo boli qrac za sve ostalo u životu ili su možda upravo navedeni negativci koji od istog biznisa žive, "samo oni manje kradu".

Da sutra jednom rečenicom sve ukloniš loše iz hrvatskog nogometa od vrha do dna, ostaje tu abnormalna gomila smeća i problema u društvu koje ti biseri neće riješiti.
Hrvati se inače uvijek grizu i hvataju gluposti i sitnih, nebitnih stvari, a paralelno s time svakim danom su svemirski opljačkani i kopa im se jama od strane onih iz simbioze i lokalnih šerifa dok oni razmišljaju o problemima u nogometu.

Sutra makneš Mamića, Ježića, Sinovčića, Vučemilovića i ostale, u mrtvoj državi samo dolaze novi koji su ove terijere iskoristili za svoje potrebe.

U cijeloj priči su pravda i red na najzadnjem mjestu, samo se strukture mijenjaju, kao i u politici HDZ/SDP, a koaliciju uvijek sačinjava omraženi Pupovac, Stanimirović i SDSS. Vidi se tko su tu budale.

Koliko mogu vidjeti, tek u Metkoviću su se ljudi nedavno dozvali pameti pa maknuli 'autokrata' Jamba, gdje sad jedan 'balavac' u manje od godinu dana je uspio napraviti takvog reda tamo koliko nije grad imao od neovisnosti. :roll:

Samo da napomenem, trenutni kandidat za ustavnog suca Apsurdistana je Mladen Bajić - čistunac par excellance. Predložio ga Saboru predsjednik Yusipović. Šamaranje Hrvata vol. 20000000 :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la vintage » 19 stu 2014, 21:40

TiLe napisao:
vintage napisao:Pricao sam sa talijanima koji su napali HNS na fejsu vrijedajuci sve sta je hrvatsko. Objasnio im radi cega se to dogodilo i da to nema veze sa njima. Ispricali su se, kako kazu, mislili su da je to njima u inat i zato je cijela Italija ljuta na hrvate...

I te talijane nabijem na k. Općepoznat je njihov animozitet prema Hrvatima tako da im ne treba puno razloga da se "ljute". Vidjelo se to i prije utakmice kada su žestoko izviždali hr himnu. Danas pišu neke patetične članke o slavenskim barbarima, a kad njihovi navijači bodu noževima onda nikom ništa. Stoka nagelirana.

Nikad ih nisam volio i nikad necu, iako sam zivio tamo 6 god. jednostavno mi se gade...
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 19 stu 2014, 22:40

vintage napisao:Pricao sam sa talijanima koji su napali HNS na fejsu vrijedajuci sve sta je hrvatsko. Objasnio im radi cega se to dogodilo i da to nema veze sa njima. Ispricali su se, kako kazu, mislili su da je to njima u inat i zato je cijela Italija ljuta na hrvate.Dan poslije tekme talijani mi napali frenda kraj Verone koji je vozio sleper....

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L_Nu6HKVSmk[/youtube]

mislim ono.. oni pricaju o problemima
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la HolgerBadstuber » 19 stu 2014, 23:00

CroCHEF napisao:
vintage napisao:Pricao sam sa talijanima koji su napali HNS na fejsu vrijedajuci sve sta je hrvatsko. Objasnio im radi cega se to dogodilo i da to nema veze sa njima. Ispricali su se, kako kazu, mislili su da je to njima u inat i zato je cijela Italija ljuta na hrvate.Dan poslije tekme talijani mi napali frenda kraj Verone koji je vozio sleper....

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L_Nu6HKVSmk[/youtube]

mislim ono.. oni pricaju o problemima

Zbog toga oni ne bi trebali pricati o problemima i osuditi ih? Treba li po tvom misljenju Njemacka osuditi nacizam danas?
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja