07.11.2009 15.30 FC Bayern - FC Schalke 04

Tko ce pobjedit?

Bayern
3
21%
neodluceno
6
43%
Shalke
5
36%

Ukupno glasova : 14

Re: 07.11.2009 15.30 FC Bayern - FC Schalke 04

PostPostao/la The Scarface » 08 stu 2009, 00:02

Taj isti Uli po kojem serete je za Bayern više napravio nego svi ovi igrači skupa. Na ovoj planeti nema čovjeka koji voli Bayern više od Ulia tako da imajte bar malo respekta kad ga kritizirate.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 08 stu 2009, 00:28

The Scarface napisao:Taj isti Uli po kojem serete je za Bayern više napravio nego svi ovi igrači skupa. Na ovoj planeti nema čovjeka koji voli Bayern više od Ulia tako da imajte bar malo respekta kad ga kritizirate.

i ja ga volim, mislim ulija :mrgreen: ali dajmo malo realnosti. zar bas mislis da on nema krivice u svemu ovome!?
mnogi su treneri prodefilovali kroz bayern, je li ijedan imao odrijesene ruku? uvijek je se petljao u ono gdje mu nije mjesto.
sto se tice politike vodjenja kluba i finansija...skidam mu kapu!
ali ima te neke vizije sa kojim lagano upropastava klub, prije svega mislim na kupovinu igraca gdje gleda strateski-citaj:uzmi nijemca i plati ga koliko god da kosta, stalno mijenjanje trenera, pravi veci cirkuz od reala i kupovina igraca pod svaku cijenu iz BL...da se konkurencija oslabi, a mi nismo vec odavno konkurenti europskim top-ekipama.
promasaja i promasaja, ko ce ih sve nabrajati a za ove finansijske uspjehe koji se vrte ovih dana na sve strane nije samo njegova zasluga...vec prije svega ime BAYERN koji privlaci mase, pa tako i sponzore koji se ne libe uloziti novac u pokretnu banku.
da mi je viditi ulija kako bi radio u frankfurtu ili nurnbergu, s time ne zelim zanemariti njegovu sposobnost, ali...

bayernu je idealno rijesenje trener-menadzer, kao sto se radi u engleskoj ili u manjem slucaju u BL-i.
Magath je carobnjak!
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Speedy » 08 stu 2009, 10:56

Slika

FC Bayern - Schalke 04 1:1

Kod: Označi sve
http://www.megaupload.com/?d=HXZSTT1R
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 08 stu 2009, 11:58

Ufff kolko ste se izarsali - da su od BVB-a Robben i Ribery bili spremni sad bi ovaj forum imo jedno 2000 postova manje jer niko nebi imo potrebu po ničem pljuvat a vaše cure bi se već zapitale dal gutate vijagru kolko bi vam kurac nonstop bio u zraku jer bi mljeli sve pred sobom - ta dva majmuna je Uli dopeljo u klub i nabit će vam ih na nos kad ćemo razarat po kvartu ;)

Zamjeram ja njemu dosta toga, al nema tog čovjeka koji će njega uspjet oblatit ako Uli ima mene kao odvjetnika! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 08 stu 2009, 12:08

anton 1983 napisao:Ufff kolko ste se izarsali - da su od BVB-a Robben i Ribery bili spremni sad bi ovaj forum imo jedno 2000 postova manje jer niko nebi imo potrebu po ničem pljuvat a vaše cure bi se već zapitale dal gutate vijagru kolko bi vam kurac nonstop bio u zraku jer bi mljeli sve pred sobom - ta dva majmuna je Uli dopeljo u klub i nabit će vam ih na nos kad ćemo razarat po kvartu ;)

Zamjeram ja njemu dosta toga, al nema tog čovjeka koji će njega uspjet oblatit ako Uli ima mene kao odvjetnika! 8-)

opao sam sa stolice.....inače ključne riječi u ovom postu su sljedeće....DA SU BILI SPREMNI i KAD ĆEMO RAZARAT

sve ostalo je kriv rad trenera....jer ako mi bez njih dvojice nemožemo dobit Koeln kući,Mainz u gostima i sl...onda stvarno....

Što se tiče same tekme...nema što previše za reći.....Robben je trebao popit crveni karton (u prvi mah sam sam pomislio da ga je roknuo glavom kao Zizu na SP_u),,,to su samo frustracije koje su se nakupile....Gaal ko Gaal u tekmi jednoj promjeni brdo pozicija igračima...i formacija....misli valjda na taj način zbunit protivnika....

Najžalosnije od svega je to da ćemo dobit Kusen kući u narednom kolu 1000% (nemaju poraza još) i kreten će ostat na klupi....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 08 stu 2009, 12:20

bavarac napisao:Najžalosnije od svega je to da ćemo dobit Kusen kući u narednom kolu 1000% (nemaju poraza još) i kreten će ostat na klupi....

Tog se i ja bojim, to sam čak i reko prije tekme jučer, ako uđe robben i mi pobjedimo to znači da ništa nije bolje. Kada će nam Robben i Ribery dobivat tekme onda su to pobjede od Ulija a ne od van gaala....

OVO JE TEMA ZA TEKMU - A ZA SVE DRUGE STVARI IMATE DRUGE TEME!!!!

Scar Murta trgnite se malo - usmjerite ljude!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 09 stu 2009, 08:39

Slika
van Buyten: Alarm je upaljen u Munchenu.
van Gaal: Ovo je frustirirajuće, bla bla bla, imali smo puno prilika u 2.pol., šteta što nismo zabili gol.
Uli: Uglavnom, nismo zadovoljni remijem kod kuće. Zgubili smo dva bodal. Ali ovo je napredak u odnosu na Bordeaux. Vjerujem da ćemo nastaviti do Božića, u miru će sjesti zajedno i reći: "Gdje stojimo?".
Hitzfeld-ukratko: Podržavam van Gaala.
Robben je sve pokazao na terenu, njegova "smirenost" je jasni pokazatelj situacije.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 10 stu 2009, 14:12

jeste li primjetili način na koji su primili gol???

sjetite se lanjske utakmice s Lyon-om, od koje je no pozicije Juninho Pernambucano pucao slobodnjak? ...
sjetite se prvog gola Bordeaux-a (Gourcuff) prije par dan, odakle je no stigao slobodnjak? ...
sad nam mali Matip zabio gol, a slobodnjak stigao s 'onog' mjesta....
:idea:
bilo je još nezgodnih situacija nakon nabačaja s te pozicije (i s Buttom i Rensingom)...

ima li uvježbati više jednom tu situaciju!?!?!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.