panda napisao:Mislio sam na tripl sezonu.
Naša igra onda se zasnivala večinom na individualnoj kvaliteti jednog Riberya koji je igrao sezonu života i dosta sreće pri zabijanju prvog gola (npr. protiv Juvea). Ali dok nismo zabili rani gol, ili uopće zabili prvi gol već protivnik (jer npr. Ribery nije igrao ili nije imao dobar dan), naša igra je bila jednostavno loša.
Znam na što si točno mislio. Što se toga tiče, meni je skroz isto. Dizali smo se i onda, a u 2013. smo počeli uništavati s iznimkom onog pada protiv Arsenala u Münchenu i to je to.
Pod Guardiolom funkcioniramo ove sezone drugačije od prošle sezone - igramo, reći ću, 'jednostavnije', večeras smo se opet vratili na 4-2-3-1 pa smo opet malo previše drkali loptu prema "prvome otraga" što je Murta rekao. No prije ove utakmice ne mogu zamjeriti ekipi jer je jednostavno imala jako dobru igru, a učinak u golovima i prilikama je to redovito potvrdio.
panda napisao:Usporedi to sad igrom u zadnje vrijeme. Čak i dok ne zabijemo rani prvi gol, a i dok primimo gol, svejedno se ne gubimo totalno (izuzevši današnje drugo poluvrijeme). Protiv Dortmunda smo usprkos zaostaku odigrali dobro i na kraju preokrenuli. Nešto što mislim da se u onoj sezoni ne bi nikad desilo.
Bilo je par utakmica koje smo okrenuli tada, a što nismo kod Juppove prve sezone baš nikako mogli. Ove sezone mi se ne gubimo dok MI to ne odlučimo na terenu raditi, a to radimo uglavnom kad imamo pristojno vodstvo. Sjećaš se kad sam srao 2013. kako igramo 2. poluvrijeme kao drlog, opustimo se i ne bude dobro dok konačno ne zabijemo par golova ili nas protivnik svojim pogotkom ne natjera s 2:0 na 2:1.
Ista stvar se večeras događa i prošle sezone se znalo događati. Jednostavno ne želimo dodati gasa kad vodimo s 2-3 gola razlike. Bila je Fortuna ili netko kod Juppa, pa smo s 3:0 došli na 3:2 i umalo se sjebali - sve isključivo zbog nošalancije.
Večeras je nešto drugačija situacija i kud i kamo gore od ovog što si spomenuo.
Trener je jasno izašao sa stavom dobiti ovu tekmu i dati težinu. Benatia je pocrvenio i stvari se zakompliciraju, a onda sve izvučemo na naš mlin i onda s igračem manje pad. Pa jebemu čemu to momci...
Danas je to grupna faza, ali kad bude K.O. faza na dvije tekme, to neće biti dobro(vidi: 1/8 finala Arsenal 2013.). Ne možeš mi imati zaostatak, trgnuti se odlično, okrenuti rezultat u sjebanim okolnostima i onda se za kraj ponašati neodgovorno. Kojeg vraga smo taj rezultat okretali da bi ga doslovno poklonili Cityju. Večeras smo napravili goru stvar od prošle sezone u Münchenu kad smo poveli pa popušili.