panda napisao:Da, najbolje da dovedemo Murinja.

Speedy napisao:Misljenja sam dok god je Guardiola trener da Bayern nece otici do kraja u LP!

ivan napisao:Speedy napisao:Misljenja sam dok god je Guardiola trener da Bayern nece otici do kraja u LP!
S obzirom da je puno lakše ne osvojit nego osvojit, kvota ti i nije baš velika na to po mom mišljenju

Lahm napisao:
ak ima imalo istine u ovome, neka kao sto tile veli povede svog jebaca bernata, kada ga vidim, teski proljev dobijem, uvijek gledam utakmice od 15minute.

Lennon napisao:
Svi se mogu rotirat al ne i on, on je bolje zacementiran od Robbena ili Neuera u ekipi![]()
A ti se Alaba jebi, buš odigral stopera il zadnjeg veznog

Lahm napisao:ispada po onim vijestima ako su istinite, da je pep zesci troler, da obozava trolati njemacke medije, a oni olako puse istu.
za pizzara veli kako mu je od velike pomoci - zeli ga se rjesit ( po navodima koje je murta postao )
za lewandowskog veli kako je super ovo ono, kad ono kifla
za schweinsteigera imao samo rijeci hvale..
ok za dantea mi je jasno, on je svoje dao klubu, ali benatia ? cija je to zelja bila ? meni se ne svidja jer je dizelas i zesca sirovina...
ak ima imalo istine u ovome, neka kao sto tile veli povede svog jebaca bernata, kada ga vidim, teski proljev dobijem, uvijek gledam utakmice od 15minute.

Murta napisao:Odabir Goetzea umjesto Neymara kojeg je želio Pep je zasad kolosalan promašaj.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju