Postao/la Titan » 15 tra 2015, 20:37
Ne pamtim kada sam gledao gori i slabiji Bayern u prvih 45 minuta.
Da pogriješi ili pogriješe neki mladi igrači okej, desi se, ali najiskusniji igrači da tako amaterski pogriješe ne dolikuje Bayern Munchenu.
Pojedinci igraju očajan fudbal, srećom Thiago zabi. Neuer treba strave salijevati, prepao se kao da je uzvratni meč i da moraju postići 10 golova.
Gotzea pogađa redovno sindrom Podolskog, ima ga, nema ga, više nema, nego što ima. Nije ti ovo kralju Eintracht, Bremen i takve ekipe (respekt i njima, ali ne mogu se oni nositi sa Portom).
Sudija očajan, čista namjera dijelenja žutih kartona da se olakša pojedincima kasnije. Neuer je trebao dobiti crveni karton i tu nema dileme, zadnji igrač, penal i crveni je pravilo.
@Haris
Šta je Harise bilo? Šta koji komentar? Treba njemu još mnogo utakmica da bi bio onaj pravi. Ovo što gledalo nije ni pola Thiaga, i pored toga je zabio i sada sam kao ja pogriješio sa tim komentarom.
Isto stojim iza toga da Dante nije više vrhunski stoper i da je svakako Badstuber trebao biti u prvih jedanaest (jedino ako je Holger imao neku povredu, onda pardon Pepu).