Postao/la ivan » 15 tra 2015, 21:54
Nema se šta puno pozitivno reć o igri, ali opet ni toliko negativno. Igra je bila neka mlitava u napadu, a koliko toliko solidna u obrani. Zapravo slično kao protiv Shaktara u gostima. Nekako baš liči na Pepova izadanja u gostima u knock out fazi LP. Onakve 2 greške su jednostavno nešto nedopustivo ovakvoj ekipi i ovakvim igračima u četvrtfinalu LP. Porto u 10 min dolazi do prednosti od 2-0 gotovo bez da su prešli centar s loptom. To im je omogućilo puno defanzivniju igru (nisam ih gledao ove godine, ljudi tvrde da vole loptu i napadat, a to baš i nisam vidio) što mi s ovim igračima nismo mogli probit. Dobro smo stajali tamo drugi dio prvog poluvremena, ali ostatak loše. Treći gol isto nevjerojatno loše postavljanje Boatenga. Ma baš za ne povjerovat. Previše netočnih dodavanja i to čak neforsiranih. Ne znam da li umor uzima svoje, ali znam da nam se ne piše dobro jer je uzvrat već za 6 dana, a još jedna tekma je u sredini.
Ribery ako se i vrati moći će igrat nešto skroz malo, Basti nadam se od prve. Pepu nemam šta posebno zamjerit, ovakva postava se poigravala sa Frankfurthom. Nije iskreno ni imao nekih drugih opcija. Jedino je mogao Badstubera od prve, ali mislim da nije jer je isto izostajo zbog ozljede zadnjih 2-3 tjedna. I mislim da je vrijeme da Alonso ode na klupu a nek da priliku Rodeu.
Naravno da je moguće buđenje ekipe u uzvratu i demontaža Porta jer se tamo valjda neće ovakve greške dogodit, ali zbilja zbog ozljeda je teško išta prognozirat.