TiLe napisao:Nema nikakvog selektivnog pamćenja.
Jednostavno nam se ponavlja prošla sezone gdje nam ekipa u drugom djelu sezone izgleda očajno.
Porto je dobar, ali nije Real ili Barca pa da blamaže opravdavamo povredama.
Ipak pričekajmo utorak. Još se sve da spasiti.
Titan napisao:Porto neporažen u duelima sa Atletico Bilbao, Bate Borisovom, Basela te Shakhtarom. Protiv Shakhtara su igrali kući 1:1, u gostima 2:2, tog istog Shakhtara kojeg je Bayern uništio. Ako su te četiri ekipe mjerodavne za tvoje "ako se ne varam", onda ti je argument jedno veliko ništa.
Kada neko kaže da je neka ekipa favorit, misli se na igrački sastav te iste ekipe, ne trener. Ja nisam nikad čuo da je neko rekao Ancelotti je favorit, Mourinho je favorit, samo Real je favorit, Chelsea je favorit.
Bayern je igrački najjača ekipa na svijetu, to što trener ne može izvući potencijal iz ekipe pokazuje njegovu slabost, a ne ekipe. Nekada dobijemo 5-6 razlike, drugi put izgubimo od potpunog autsajdera. I sam Pep je rekao da je poraz isključivo njegova krivica, baš kao i lani u polufinalu. A moglo je biti i drugačije, treba se sjetiti očajne igre protiv Uniteda.
Drugu sezonu zaredom u Ligi prvaka, u najpotrebnijim trenucima sezone igramo očajno, slučajnost? Pitajmo ĐOSEPA

Titan napisao:Bayern je igrački najjača ekipa na svijetu, to što trener ne može izvući potencijal iz ekipe pokazuje njegovu slabost, a ne ekipe.

ivan napisao:Titan napisao:Bayern je igrački najjača ekipa na svijetu, to što trener ne može izvući potencijal iz ekipe pokazuje njegovu slabost, a ne ekipe.
Dobro, a de sad pogledaj tko sve fali pa reci jesmo u tom sastavu igrački najjači na svijetu? Nikako ne mogu skužit da ljudi toliko podcjenjuju te ozljede. Pa jebote da s ovom ekipom mi možemo osvojit LP onda bi se to natjecanje zvalo HNL. Sigurno Bayernu nitko nije dao titulu favorita zbog Bernata, Rafinhe, Rodea, Dantea...
Ne kužim kako može pola prve postave falit, a očekivanja ostat ista?

Titan napisao:Ekipa koja je počela utakmicu U Portugalu je igrački jača od Porta, to je činjenica. Nećemo valjda sada uspoređivati igrače? Ako je i to potrebno, onda okej.

Titan napisao:ali priznaj i sam da si previše blag prema sadašnjem treneru.
Titan napisao:Kritika uvijek mora postojati, bez obzira da li gazimo sve ili ne.
Titan napisao:Ja vjerujem da Bayern ima potencijal da izbaci Porta, da ih pobjedi recimo 3:1, no ja trenutno u ekipi vidim katastrofalnu atmosferu što je uz povrede i najveći problem Bayerna.

Titan napisao:Vidi drug jednu stvar. Povrede su sastavni dio fudbala, dešavaju se kada se najmanje očekuju. Bayern je imao velikih problema sa povredama, to stoji, ali prvih jedanaest je imenima jako kvalitetno. To što smo primili tri gola, a u napadu bez prilike osim gola je problem cijele priče. Igrali smo katastrofalno, black out 8-9 igrača. Sam Kaiser je izjavio da je sramota za igrače Bayerna da je Thiago bio najbolji u Bayernu, kada se zna da nije igrao godinu dana i da se tek vratio ranije dvije sedmice. Očigledno neko nije motivirao igrače ili je ipak sve do taktike

doro napisao:effe__sa napisao:1. Ako bi ispao od Porta onda tendiram prema - DA, jer prolaz protiv Porta je pod muss, a ekipa se previše amaterski pokazala u Portu, mnogo grešaka su napravili koje se ne smiju dešavati, a Portugalci su bili čak i u duelima jači. To su strašne činjenice, zato želim iskupljenje u utorak. I vjerujem da će se ipak ekipa iskupiti, pa i ne želim o crnom scenariju razmišljat.
2. Eto dadoh odgovor pod 1.
3. Teško sada dati odgovor, ali npr nekako za Kloppa nisam, dobar je trener, ali slab taktičar. Tuchel i Weinzierl bi bili interesantna rješenja. Da je stekao trenersko iskustvo, onda bi mi tu prvi na listi bio Effenberg. Ipak trenutno nam treba bar malo iskusniji trener.
4. Tuchel je dobar taktičar, zna poraditi i na defanzivnoj postaci ekipe, imali bi dobar balans između defanzive i ofanzive. A Tuchel definitivno ima petlju. Za Weinzierla bi se moglo slično reći, on ima definitivno potencijala, interesantan trener.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost