(21/04/2015) FC Bayern München 6:1 FC Porto

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (21/04/2015) FC Bayern München 6:1 FC Porto

PostPostao/la The Scarface » 22 tra 2015, 09:35

Miki napisao:
The Scarface napisao:Ja samo čekam dežurne pljuvače koji će krenuti u akciju kad sljedeći put ne bude išlo. :a045:

Ja ću biti među prvima. Apsolutno zaslužuju kritike za prvi meč, jer onakvo izdanje je ispod svakog nivoa. 3 amaterske greške na ovom nivou fudbala su sramota. Ono sinoć je bila neka sasvim druga dimenzija. Zato sam pohvalio i igrače i trenera, jer su to zaslužili. :bravo:

Postoji ogromna razlika između smislene kritike i običnog pljuvanja.

Nakon prve utakmice bilo je svega. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 22 tra 2015, 09:40

The Scarface napisao:
Miki napisao:
The Scarface napisao:Ja samo čekam dežurne pljuvače koji će krenuti u akciju kad sljedeći put ne bude išlo. :a045:

Ja ću biti među prvima. Apsolutno zaslužuju kritike za prvi meč, jer onakvo izdanje je ispod svakog nivoa. 3 amaterske greške na ovom nivou fudbala su sramota. Ono sinoć je bila neka sasvim druga dimenzija. Zato sam pohvalio i igrače i trenera, jer su to zaslužili. :bravo:

Postoji ogromna razlika između smislene kritike i običnog pljuvanja.

Nakon prve utakmice bilo je svega. ;)

Ja i dalje stojim pri tome da Dante nema šta više da traži u Bajernu jer je obična rupetina, dok Alonso igra iz nužde pošto je Švajni nespreman. Pepa sam kritikovao zbog taktike, iz razloga što smo kao mutavi krenuli da držimo visok posjed lopte, a ovi se nadavali golova nakon naših gluposti. Jednostavno je trebalo primijeniti taktiku protiuv Dortmunda i Kuzena, ali važno je da se sve dobro završilo. Sinoć smo imali posjed lopte 53%, a dali smo 6 golova. Dakle, to što držiš loptu u nogama nije garancija da ćeš ostvariti željeni rezultat. Sinoć smo bili konkretni prema protivničkom golu, preorali teren i rezultat jednostavno nije mogao da izostane. Ovakav pristup igri treba da bude protiv bilo kog protivnika u LŠ!
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 22 tra 2015, 10:03

Pogledaj posjed u prvom poluvremenu kad smo još i igrali nogomet. ;)
Tipičan primjer visokog posjeda, visokog presinga i stiskanja protivnika u njihovu polovicu.
Ono što neki zovu rukometnom igrom, samo što se ovaj put otvorilo pa smo ih ubili.

Pep tradicionalno u gostima "čuva" rezultat, samo što ovaj put nije uspjelo jer smo doslovno poklonili 3 gola.
Ni meni se ta taktika ne sviđa previše, ali čovjek sa tim stilom ima 6/6 polufinala tako da donekle i funkcionira.

Isti taj Dante je protiv BVB-a i Levera odigrao bez greške, ali očito je Badstuber sad top fit pa Dante ni neće igrati u ovim važnijim utakmicama.

Javi,Robben i Ribery bi se također trebali vratiti.

Akcija kod trećeg gola je :smile10: :
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 22 tra 2015, 10:27

Svaka cast deckima. Stvarno rapsodija.

Na stranu sto je ovdje bilo htijenje, energija i zelja do neba za pobjedom i prolazom, moj je dojam da smo igrali okomitije i brze nego ikad do sada.

Ok, nalet je morao (zbog zelje i energije) postojati, ali nisam ovako nesto ocekivao. I zato skidam Pepu kapu.

Ocekivalo se da cemo protiv bunkera igrati, ali obicno kad igramo protiv bunkera - nije to toliko okomito, nije to toliko po krilima i ubacajima nego vise kroz sredinu. Jucer je bilo, po mojem dojmu, bas drugacije i zato sam sretan.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 22 tra 2015, 10:47

Samo da ostane fit.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (21/04/2015) FC Bayern München -:- FC Porto

PostPostao/la Gerd Muller » 22 tra 2015, 11:17

Gerd Muller napisao:slavlje posle tekme

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xkEjQTaY1YQ[/youtube]
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (21/04/2015) FC Bayern München -:- FC Porto

PostPostao/la Red passion » 22 tra 2015, 11:45

Gerd Muller napisao:
FCB_general napisao:Stadion na fantastičnoj razini. Zanimljivo kako su večeras nakon god. dana vikali "Bayern!!! Bayern!!!"

Kad sam bio na HSV-u isto se pjevalo ali se opcenito manje pjeva nego zadnjih godina.Vise se "prakticira" Auf geht' s ihr Roten.

Atmosfera je bila prejebena.Sudkurve grmila 90.minuta. :bravo:

Koreografija,igra,rezultat,slavlje posle tekme(s obzirom da ne znam postavit klip neka postavi netko umjesto mene-imate na fejsu na stranici-Pro Neuer).. sve u svemu jedna od boljih Bayernovih tekmi :logo:

Ponosan sam sto sam navijac najveceg kluba na svijetu :navijac:

Da, samozadovoljili se nakon Triple sezone, umjesto da s time tjeraju ekipu na domaćem terenu igrati nogomet, a ne drkati loptu. Izgleda kako treba vikati i žviždati im kad loše igraju da malo tog života unesu u igru. Otkako znam za sebe i gledam Bayerna, uvijek su navijači tako dizali našu ekipu u najboljim i najtežim trenutcima. Čak i ovi što većinom sjede su sinoć isto bili na nogama i glasniji nego inače. Ipak se sve može, a onda u prijenosu shvatiš kako nije do akustike stadiona, već energije koja zapravo izostaje spram prošlog desetljeća.
Sinoć je ta ozljedama masakrirana ekipa odigrala utakmicu kakvu nije odigrala kad su joj tek 2 igrača bila van stroja, naglasak na 1. poluvrijeme. Ja kažem kako mi ovako možemo igrati i jednostavno moramo!

Sinoć smo to i dokazali. Naša igra koju smo ostavili nakon proljeća 2013., okomita igra, juriš s tolikom trkom, lopte i ubačaji. Tako smo i zabijali, a u prvoj utakmici sve suprotno. Sve je jasno iz toga.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 22 tra 2015, 12:00

Okomita igra.

Juriš.

Krila.

2013.

Floskule se i dalje prosipaju. :?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 22 tra 2015, 12:08

Prosuo se trener nakon prve i druge utakmice. Zauvijek u sjeni njemačkog uništavanja njegovog remek-djela. Golovi glavom su zapravo najveća šamarčina tome. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 22 tra 2015, 12:29

Jel se to meni samo čini ili Bernat (značajno) bolje igra otkad nema Alabe?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la panda » 22 tra 2015, 12:30

Mene još uvijek fascinira da smo mi zabili nakon kornera.
Ne direkt, ali svejedno.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 22 tra 2015, 12:33

U poređenju sa navijačima Zvezde, ovi Bajernovi navijači su kamilica po bučnosti. :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 22 tra 2015, 13:02

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vtcvn656cqI[/youtube]

Assi-Musik :D
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 22 tra 2015, 13:06

FCB_general napisao:Prosuo se trener nakon prve i druge utakmice. Zauvijek u sjeni njemačkog uništavanja njegovog remek-djela. Golovi glavom su zapravo najveća šamarčina tome. 8-)

Huh?

Murta napisao:Jel se to meni samo čini ili Bernat (značajno) bolje igra otkad nema Alabe?

Imao je Bernat i dobrih utakmica kad je Alaba igrao u zadnjoj liniji s 3 igrača.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Gerd Muller » 22 tra 2015, 13:28

Miki napisao:U poređenju sa navijačima Zvezde, ovi Bajernovi navijači su kamilica po bučnosti. :D

Jebes grupu kojoj su gostovanja puno losija od domacih tekmi,kojih je u Novi Pazar jedne sezone otislo tocno 0 i kojoj mafijasi drze veci dio grupe.
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.