FC Bayern - Bayer 04 Leverkusen, 22.11.'09. 15:30

Re: FC Bayern - Bayer 04 Leverkusen, 22.11.'09. 15:30

PostPostao/la The Scarface » 22 stu 2009, 17:42

Baumjohan je u 10 min više napravia nego Svinjica cilu utkamicu.

Lahm se pomalo sramoti sa izjavama da je jednako dobar na obje strane, ovo stvarno više nema smisla.

Ekipa je u qurcu. Nema ni glavu ni rep. Onaj famozni slobodni. :roll:
Jel se ko sjeća kako smo prije znali izvodit te slobodne. Tri dodavanja sa kojim bi izigrali obranu i zabili gol. E di su ti dani ?

E da je Gomezova peta ušla... :twisted:

Van Gaal ostaje trener 100 %. Mada je sad jedan drugi Klompaš slobodan. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 22 stu 2009, 17:45

A ŠTA MORA PROĆI IGRAČU KROZ GLAVU PA DA U ZADNJIM MINUTAMA UTAKMICE 100% PRILIKU POKUŠAVA REALIZIRATI PETOM? I to prilika za pobjedu! Ja taj mentalni sklop ne mogu razumjeti.

Baumjohann je baš lijepo odigrao u ono malo vremena što je dobio šansu. A koji su uopće bili razlozi da on odjednom samo iščezne iz ekipe, vjerovatno do otkaza Van Gaalu nećemo ni saznati.

Jeste vi primjetili kako jebeno dobre i sexy oštre centaršuteve Badstuber sada izvodi iz kornera?
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TulE » 22 stu 2009, 18:11

Mi smo karina od tima... ovo je strasno kako smo igrali
Najjace je bila provala ona kada je se trebao izvesti slobodni udarac.
OMG pa lici na komediju.

Da dodje Ferguson ova ekipa bi bila u qrcu jer su nidje veze.
Prodati igrace koji ne znaju di gone. Dovesti 4-5 dobrih momaka koji imaju ime i da nisu promasaj ko Gomez.

I onda ce biti sve uredu.
Stid me sto se danas zbilo.
Sto se tice Kroos-a volio bi da nikada ne zaigra u Bayern-u

Dovedimo jednog Pata-a , Ronaldinha, Robinha, itd a ne neke glupsone.
Imamo pare ulozimo ih u dobre igrace
TulE

PostPostao/la Anto » 22 stu 2009, 18:33

TulE napisao:Dovedimo jednog Pata-a , Ronaldinha, Robinha, itd a ne neke glupsone.
Imamo pare ulozimo ih u dobre igrace

Nije sve u parama i dobrim igračima..Pogledaj Real...Imajo same WC igrače, ali igra nije tako dobra...
I pogledaj Sloveniju, nimajo neke velike zvezde ali sa dobrim trenerom, trdim radom uspjeli so pobijedit veliko bolju momčad sa boljim trenerom(Hiddink: Akinfeev, Arshavin, Pogrebnyak, Zhirkov, Pavlyucenko....same zvijezde)

I Bayern ima solidne igrače, ali trener jih ne zna pravo uporabit. Igra nije povezana, IGRE NEMA. Samo neko dodavanje, i možda kakav sretan gol. Trener mora motivirat igrače, trdo radit na treningih...Ali...I igrači so delno krivi, neki su stvarno slabi...
Ali svejedno mislim da je krivac VGaal jer nije uspostaviju nikakvo kemiju unutar ekipe, igrači so neorganizirani, izgubljeni...Nema neke prepoznavne igre..
Anto

PostPostao/la TulE » 22 stu 2009, 19:00

Daj jbt... otjes reci da je real sada losh tim sa Kakom, Ronaldom, Lassom .... OMG OMG

Kod nas je jedino odbrana dobra. Ostalo sve raus.
Sramota je sto se danas desilo.
Nidje veze ko muhe bez glave.
Kakve veze ima trener sa igrom kada Bayern igra lose 5 godina. Najlakse je reci trener je kriv.
Dabogda promijenili trenera pa da vidim koga ce te onda kriviti
TulE

PostPostao/la Anto » 22 stu 2009, 19:25

TulE napisao:Daj jbt... otjes reci da je real sada losh tim sa Kakom, Ronaldom, Lassom .... OMG OMG

Kod nas je jedino odbrana dobra. Ostalo sve raus.
Sramota je sto se danas desilo.
Nidje veze ko muhe bez glave.
Kakve veze ima trener sa igrom kada Bayern igra lose 5 godina. Najlakse je reci trener je kriv.
Dabogda promijenili trenera pa da vidim koga ce te onda kriviti

Rekao sam da igra nije tako dobra, a ne igrači Reala...Igrači so world class, ali njihova igra nije tako superiorna! Jer treba teško raditi, trenirati...I onda če doči rezultat i dobra igra....Nije samo to da nabaviš najbolje igrače i onda lako pobijediš sve. Treba trdo raditi na treningu in pustiti srce na igralištu. Ali igrači Bayerna to ne rade...Igrajo kako se jim da...Jedno utakmicu dobro, drugo slabo...I trener to samo promatra, umjesto da bi nešto učinio jer kako vidimo, to što sad radi nije uspješno. Stvarno da igrači niso neke dobre klase, ali mogli bi igrat bolje-i dao sam ti primjer-->Slovenia, koja nema neke zvijezde, ali igra organizirano i učinkovito!
Anto

PostPostao/la Haris » 22 stu 2009, 19:29

Da ga je mutavi Gomez zabio ono pred kraj utakmice, radovao bih se iz tri razloga: prvo zbog same pobjede koju bi nam donio, drugo jer bih pobjedio u našoj cro ligi i treće jer bi mi donio pravo dobre pare na kladionici. Ovako, ne znam šta je gore, što Van Gaal neće dobit otkaz a igramo katastrofalno, što u cro ligi tonem sve dublje i dublje ili što me kladionica po milioniti put zaredom sjebe na jednom paru.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 19:32

The Scarface napisao:Baumjohan je u 10 min više napravia nego Svinjica cilu utkamicu

Ne sad pretejerivat, kod Schweinija je problem kaj je on bio dosta dugo na terenu da je imao vremena zasrati! ;) Al mene ovo kod Baumjohanna uopće nije iznenadilo i uopće mi nije jasTno zakaj on ne dobiva više prilika, al sad je možda i kasno. To kaj je on sada odigrao 10 minuta dobro ne znači da mora sledeću odmah igrat ispočetka...Al fakat tu meni LvG nije bio jasTan , pa sam znaš da ti je to neriješeno isto ko i poraz i ti vadiš Muller za njega umjesto da si zvadiš onog idiota Bommela i Schweinija staviš na Bommelovu poziciju - da ga jebeš Schweini, Baumjohann i Muller su sigrno bolji u ofenzivi nego Schweini, Bommel i Baumjohann! :( Možda nebi dobil tekmu, možda bi čak i spušil al bi pokazo da imaš "EIER", a mi sada trebamo "EIER"!

Van Gaal ostaje trener 100 %. Mada je sad jedan drugi Klompaš slobodan. :D

Još jednog Nizozemca na klupi ne bi sigurno izdržo!

Haris napisao:A ŠTA MORA PROĆI IGRAČU KROZ GLAVU PA DA U ZADNJIM MINUTAMA UTAKMICE 100% PRILIKU POKUŠAVA REALIZIRATI PETOM? I to prilika za pobjedu! Ja taj mentalni sklop ne mogu razumjeti.

Iskreno niti ja sad tvoj nemogu razumjeti - pa Gomez je puco u tom trenutku na najbolji moguči način i super se snašo u toj šansi al jebiga kad je Adler skinuo nemoguće :evil:

Jeste vi primjetili kako jebeno dobre i sexy oštre centaršuteve Badstuber sada izvodi iz kornera?

Pa Badstuber za čudo Božje uvijek izvanredno izvodi te prekide al mene jebe kaj je on ŠTOPER i zato ja ne želim da on to radi - meni je to nekak bruka!

TulE napisao:.
Prodati igrace koji ne znaju di gone. Dovesti 4-5 dobrih momaka koji imaju ime i da nisu promasaj ko Gomez.

Nije da je frajer danas razaro po kvartu, ali kaj je Gomez vama dansa tak jako skrivio ja ne znam!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 22 stu 2009, 19:40

Bayerngnoj danas ne odustaje od tradicije da bude gnoj i samo gnoj.Panj do panja stoji, a Luig Gnjal za posao se boji.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 19:47

Francky boy napisao:Bayerngnoj danas ne odustaje od tradicije da bude gnoj i samo gnoj.Panj do panja stoji, a Luig Gnjal za posao se boji.

Kaj si ti sad reko da mi je znati!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 22 stu 2009, 19:58

anton 1983 napisao:
Francky boy napisao:Bayerngnoj danas ne odustaje od tradicije da bude gnoj i samo gnoj.Panj do panja stoji, a Luig Gnjal za posao se boji.

Kaj si ti sad reko da mi je znati!

To je samo metafora za groznu igru Bayerna ove godine i za sranje od igrača koje imamo u veznom redu i odbrani.A Gaal je bivši po svemu sudeći.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 20:03

Francky boy napisao:To je samo metafora za groznu igru Bayerna ove godine i za sranje od igrača koje imamo u veznom redu i odbrani.A Gaal je bivši po svemu sudeći.

nema to veze sa igračima ;) Sve do jednog reprezentatiivci - pardon samo Butt nije ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 22 stu 2009, 20:13

anton 1983 napisao:
Haris napisao:A ŠTA MORA PROĆI IGRAČU KROZ GLAVU PA DA U ZADNJIM MINUTAMA UTAKMICE 100% PRILIKU POKUŠAVA REALIZIRATI PETOM? I to prilika za pobjedu! Ja taj mentalni sklop ne mogu razumjeti.

Iskreno niti ja sad tvoj nemogu razumjeti - pa Gomez je puco u tom trenutku na najbolji moguči način i super se snašo u toj šansi al jebiga kad je Adler skinuo nemoguće :evil:

Molim!?
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 22 stu 2009, 20:14

Propali reprezentativci su to prijatelju.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 20:22

Haris napisao:Molim!?

Sam ti moli ;)

Francky boy napisao:Propali reprezentativci su to prijatelju.

Ne, nego to tebi paše da govoriš sada, to nema veze sa vezom 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.