The Scarface napisao:Baumjohan je u 10 min više napravia nego Svinjica cilu utkamicu
Ne sad pretejerivat, kod Schweinija je problem kaj je on bio dosta dugo na terenu da je imao vremena zasrati!

Al mene ovo kod Baumjohanna uopće nije iznenadilo i uopće mi nije jasTno zakaj on ne dobiva više prilika, al sad je možda i kasno. To kaj je on sada odigrao 10 minuta dobro ne znači da mora sledeću odmah igrat ispočetka...Al fakat tu meni LvG nije bio jasTan , pa sam znaš da ti je to neriješeno isto ko i poraz i ti vadiš Muller za njega umjesto da si zvadiš onog idiota Bommela i Schweinija staviš na Bommelovu poziciju - da ga jebeš Schweini, Baumjohann i Muller su sigrno bolji u ofenzivi nego Schweini, Bommel i Baumjohann!

Možda nebi dobil tekmu, možda bi čak i spušil al bi pokazo da imaš "EIER", a mi sada trebamo "EIER"!
Van Gaal ostaje trener 100 %. Mada je sad jedan drugi Klompaš slobodan.

Još jednog Nizozemca na klupi ne bi sigurno izdržo!
Haris napisao:A ŠTA MORA PROĆI IGRAČU KROZ GLAVU PA DA U ZADNJIM MINUTAMA UTAKMICE 100% PRILIKU POKUŠAVA REALIZIRATI PETOM? I to prilika za pobjedu! Ja taj mentalni sklop ne mogu razumjeti.
Iskreno niti ja sad tvoj nemogu razumjeti - pa Gomez je puco u tom trenutku na najbolji moguči način i super se snašo u toj šansi al jebiga kad je Adler skinuo nemoguće
Jeste vi primjetili kako jebeno dobre i sexy oštre centaršuteve Badstuber sada izvodi iz kornera?
Pa Badstuber za čudo Božje uvijek izvanredno izvodi te prekide al mene jebe kaj je on ŠTOPER i zato ja ne želim da on to radi - meni je to nekak bruka!
TulE napisao:.
Prodati igrace koji ne znaju di gone. Dovesti 4-5 dobrih momaka koji imaju ime i da nisu promasaj ko Gomez.
Nije da je frajer danas razaro po kvartu, ali kaj je Gomez vama dansa tak jako skrivio ja ne znam!