Postao/la Miki » 06 svi 2015, 21:43
Hoću da, koliko večeras, vidim leđa Gvardioli. Nikakvi izgovori u vidu povrijeđenih igrača ne pomažu. Gdje je nestao onaj Hajnkesov ratnički mentalitet? Doveo nam je grupu jebenih Španaca koji nemaju u svom genu tu srčanost i borbenost (Bernat, Alkantara zvani prevara), uništio sve što je valjalo u Bajernu. Jesu li i sada doktori krivi, jebem te ćelavog? Sramoti naš klub, pa ljudi su večeras mogli da nam daju 7 golova, halo!!! Šta je ovo, zaboga? Ispao je od Dortmunda, izgubili smo Kup, ponovo se sramotimo u Ligi šampiona. Ko će za ovo da odgovara? Ne želim više Španca u Bajernu, hoću nekog njemačkog stručnjaka koji će da vrati ratobornost u naše redove. Bajern nikada nije posustajao poslije 1:0, već je uzdignutog čela išao do kraja i redovno uspijevao da izbori pozitivan rezultat. Od kako je Gvardiola došao, kada se primi gol, sve lađe potonu. Tako je bilo protiv Porta, tako je bilo prošlo kolo protiv Leverkuzena, tako je bilo i večeras. Pa mi smo sa jebenim Jeremisom, Kufurom i Linkeom drali Real u kome su tada igrali Zidan, Raul, Ronaldo, Karlos, Bekam, Figo!!! Pitam ja vas, ko će za ovo jebeno da odgovara?????????
Bajern više nije Bajern, ukoliko me razumijete. Prvo nas je Real pomeo prošle godine, sada nam i drugi španski tim udara šamarčinu. Ovo boli, baš boli!
Zadnja izmjena:
Miki; 06 svi 2015, 21:44; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere.