(06/05/2015) FC Barcelona 3:0 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (06/05/2015) FC Barcelona 3:0 FC Bayern München

PostPostao/la panda » 09 svi 2015, 13:44

Miki napisao:Apsolutno svakome treba da bude dozvoljeno da iznese svoje mišljenje sve dok ne vrijeđa. Ako se ti ne slažeš sa mojim mišljenjem, možeš to napisati, naravno.

Točno.
A zašto ti onda dolaziš ovamo i svakome tko napiše da ima nade da prolazimo praktički pišeš da je budala ? :idk:

Kao što ti imaš pravo biti pesimista i misliti da ćemo ispasti, tako i drugi imaju pravo biti optimisti i pisati da ćemo proći - bez da ti svaki puta dolaziš i govoriš da nade nema, da smo ispali, da ovo da ono.

Napisao su ovoj temi valjda već 4561432 puta da smo ispali, da nade nema, da je pep kreten, da hoćeš schmidta, da je ovo sramota, da je sramota što nismo uputili nijedan udarac (dodaj ako sam nešto zaboravio).

Nemoraš još i dalje naglašavati.

Miki napisao:Čestitam ti na primjerenom rječniku. I ti si jedan od admina? :doh:

Hvala. Već neko vrijeme ne koristim taj vokabular pa nisam ni mislio da ću dobro napisati :a045:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 09 svi 2015, 13:46

panda napisao:
Miki napisao:Apsolutno svakome treba da bude dozvoljeno da iznese svoje mišljenje sve dok ne vrijeđa. Ako se ti ne slažeš sa mojim mišljenjem, možeš to napisati, naravno.

Točno.
A zašto ti onda dolaziš ovamo i svakome tko napiše da ima nade da prolazimo praktički pišeš da je budala ? :idk:

Kao što ti imaš pravo biti pesimista i misliti da ćemo ispasti, tako i drugi imaju pravo biti optimisti i pisati da ćemo proći - bez da ti svaki puta dolaziš i govoriš da nade nema, da smo ispali, da ovo da ono.

Napisao su ovoj temi valjda već 4561432 puta da smo ispali, da nade nema, da je pep kreten, da hoćeš schmidta, da je ovo sramota, da je sramota što nismo uputili nijedan udarac (dodaj ako sam nešto zaboravio).

Nemoraš još i dalje naglašavati.

U pravu si za ovo protiv Barselone, priznajem. :bravo: Ostajem pri svom mišljenju da ispadamo i da želim Šmita umjesto Pepa. Naravno, svako drugi može da bude ubijeđen u prolaz, ako želi.

Baš sada sam prelistavao svoje postove sa teme za prvu utakmicu protiv Porta. Nigdje nisam napisao da ispadamo od Porta, ali apsolutno nigdje. Čestitam i na toj "istini", admine! :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la UltrasMentalita » 09 svi 2015, 14:01

Ja vjerujem u nase momke i prolaz protiv Barce
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la cruz » 09 svi 2015, 14:49

Miki napisao:
cruz napisao:uvijek postoji nada, ali... :roll: ali.

nisam baš uvjeren u prolaz, dao dragi Bog da napravimo čudo.

stvarno šteta za ovu generaciju što nas ozljede tako nemilosrdno prate.. :|

Hajde, sad je stvarno dosta. Kakva nada, o čemu vi pričate, ljudi? Pa i u Minhenu ima da bude 0:3. Mi nismo stvorili šansu vrijednu pomena u Barseloni, ljudi su nam dali 3 gola i ima da nas iskontriraju na Alijanc Areni i kraj priče.

Ova godina je propuštena što se tiče LŠ. Moramo se dobro pojačati za narednu sezonu kako ne bismo dozvoljavali da nam 4 skoro najvažnija igrača budu povrijeđena u najvažnijem dijelu sezone.

Miki ćaća najveći :)

Ma ne, nije baš da se puno nadam da prolazimo, to sam i napisao, da bi nam trebalo čudo. Barca je jednostavno pre dobra, i izbacila bi sva tri preostala kluba na sličan način.

Što se tiče pojačanja, naravno da se teži svake godine pojačati, tako i ove. Spomenih ozljede, one su jedan od glavnih razloga zašto bi se trebalo razmišljati o krilnom igraču.

Protiv Barce su nam brutalno nedostajali killeri poput Rib & Rob. Nismo bili baš opasni po gol njihov. Da je samo jedan bio fit, mislim da bi tekma drugačije završila i da bi tada optimističnije gledali na uzvrat.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 09 svi 2015, 16:23

Bit će dosta ispadanje uz pobjedu ili remi s postignutim golom uz konačno par stvorenih ozbiljnih prilika nakon 3 polufinalna susreta. Samo to će biti dovoljno jer s 4 utakmice bez postignutog gola i konkretnih šuteva s Realom i Barcelonom bi stvarno bilo preloše za klub poput Bayerna.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.