Nova zvijezda u Bayernu!

Arhivirane teme...

Koga dovesti?

Zvjezdan Misimović
6
29%
Mesut Ozil
11
52%
Carlos Eduardo
1
5%
Gojko Kacar
2
10%
Reanto Augusto
1
5%

Ukupno glasova : 21

Re: Nova zvijezda u Bayernu!

PostPostao/la Francky boy » 12 stu 2009, 23:37

cruz napisao:
anton 1983 napisao:Ček malo, kak je Diego "greška"? :?

greška je nedovođenje diega, čudno mi objašnjavati, mislio sam da se to zna...

što se tiče dal bi on odabrao bayern prije juve-a... o tome su i švabi raspravljali i čak su došli do toga da je diego rekao preko oca da bi prije došao u fcb, al je na kraju ipak financijski bila bolja ponuda juve-a.... zato ja smatram greškom to što nismo za ovakog juvela mogli ponuditi koliko traži... ajde, ako je juve mogao zadovoljiti kako onda bayern ne bi mogao...

stvar je bila kao i uvijek -> škrtost idiota hoenessa! kao i kod aguerra i gourcuffa i srne a siguran sam i kod bosingwe, i kod ko zna koliko top igrača... čista, ona, švapska škrtost... :evil: živio sam tamo 8 godina i znam šta je to!!

Dobro je Anton rekao.Mi smo bili hladni oko Diega.Juventus u ovom trenutku finansijski ne može parirati Bayernu i da je Bayern imao ikakavu namjeru da ga dovede i da je zapeo oko njegovog dolaska Diego bi danas bio član Bayerna.Mi to nismo smatrali prioritetom jer se znalo da Ribery ostaje.Bayernu ni jedan klub ne može oteti igrača iz BL-a ako on na njega ima pika.To treba da bude jasno.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 13 stu 2009, 09:44

Francky boy napisao:Bayernu ni jedan klub ne može oteti igrača iz BL-a ako on na njega ima pika.To treba da bude jasno.

Dobro to sad baš i nije totalna istina, jer Juve je sigurno Bayernu konkurent kada se dovode igrači. Juve ima tzv. playere iz sjene koji trpaju lovu u klub - pa pogledajte kolko je taj klub skuco novaca u ekipu (ODKUD)...

A kaj se tiće Diega, druga bi stvari bila da smo mi htjeli njega pa da nismo šteli dat nekakve pare pa je pobego, ali isto tako sad je tu Robben, zato molim lepo.

I nemojte se bojati sa Hoenessovu škrtoču, jer on kako je sve te noFce Bayernu zaradio tako ih i troši i brojke to govore...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 22 stu 2009, 22:53

anton 1983 napisao:
Francky boy napisao:Bayernu ni jedan klub ne može oteti igrača iz BL-a ako on na njega ima pika.To treba da bude jasno.

Dobro to sad baš i nije totalna istina, jer Juve je sigurno Bayernu konkurent kada se dovode igrači. Juve ima tzv. playere iz sjene koji trpaju lovu u klub - pa pogledajte kolko je taj klub skuco novaca u ekipu (ODKUD)...

A kaj se tiće Diega, druga bi stvari bila da smo mi htjeli njega pa da nismo šteli dat nekakve pare pa je pobego, ali isto tako sad je tu Robben, zato molim lepo.

I nemojte se bojati sa Hoenessovu škrtoču, jer on kako je sve te noFce Bayernu zaradio tako ih i troši i brojke to govore...

Evo pročitao sam nekoliko postova tvojih i mislim da ti misi nikakav navijač Bayerna dapače ti si "šupkolizac" Honessa i ostalih taraba iz onako nesposobne uprave nemoj se ljutit ali moram ti ovo napisat .......Bayern se blamira po Europi i Bl već 2 godine klub se unazaduje , nemamo nikakvu igru tj.ono nije igra nego lakrdija kakvu nisam nikad vidio kod Bayerna škrtost ljudi uprave nas je i dovela ovdje i do ovakvoga stanja da nas sramote neki prosječni klubovi .......I za ovo da je uli pribavio sam novac Bayernu nemoj biti smiješan molim te.....
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Effenberg23 » 22 stu 2009, 23:44

UltrasMentalita napisao:
anton 1983 napisao:

Evo pročitao sam nekoliko postova tvojih i mislim da ti misi nikakav navijač Bayerna dapače ti si "šupkolizac" Honessa i ostalih taraba iz onako nesposobne uprave nemoj se ljutit ali moram ti ovo napisat .......Bayern se blamira po Europi i Bl već 2 godine klub se unazaduje , nemamo nikakvu igru tj.ono nije igra nego lakrdija kakvu nisam nikad vidio kod Bayerna škrtost ljudi uprave nas je i dovela ovdje i do ovakvoga stanja da nas sramote neki prosječni klubovi .......I za ovo da je uli pribavio sam novac Bayernu nemoj biti smiješan molim te.....

prijatelju polako, ja nisam također neki veliki zagovornik naše uprave, ali također se nebi baš sa tobom u potpunosti složio....velike zvijezde neće da dolaze u bayern jer je Bl salba, slabija nego talijanksa španjolska i engleska liga...i uvijek će izabrat prije neki klub tamo nego bayern(za iste pare).....nije ni bayern kriv što su ostale ekipe za kurca....schalke, leverkusen, werder hsv ne mogu prnit u europi...hoenes je škrt, ali je i opet realan, neće ići glavom kroz zid i davat neke vrtoglave cifre za svakakve igrače....puno je tu faktora, nije samo hoenes i rummenige...a to da su ponekad škrti to jest...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 09:38

UltrasMentalita napisao:Evo pročitao sam nekoliko postova tvojih i mislim da ti misi nikakav navijač Bayerna dapače ti si "šupkolizac" Honessa i ostalih taraba iz onako nesposobne uprave nemoj se ljutit ali moram ti ovo napisat .......Bayern se blamira po Europi i Bl već 2 godine klub se unazaduje , nemamo nikakvu igru tj.ono nije igra nego lakrdija kakvu nisam nikad vidio kod Bayerna škrtost ljudi uprave nas je i dovela ovdje i do ovakvoga stanja da nas sramote neki prosječni klubovi .......I za ovo da je uli pribavio sam novac Bayernu nemoj biti smiješan molim te.....

Ma da, i ja se slažem da Uli zajebo, trebo je ovo ljeto dovest C.Ronalda, Kaku, Vidića, Maicona i Buffona i onda bi bayern bio klub kakav bi trebao biti - kako je taj Uli glup, pa kaj on ne vidi te igrače! :roll:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 23 stu 2009, 10:12

Meni fakat nije jasno zasto si ti njemu isao odgovarati na taj post? :roll:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 10:16

Speedy napisao:Meni fakat nije jasno zasto si ti njemu isao odgovarati na taj post? :roll:

Radi moguće rasprave i da shvati da nerazmišljaju svi ljudi isto - ili bolje rečeno tzv. ODGOJ! :D Al da si u pravu jesi, logičnog razloga za odgovor na taj post nema! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 23 stu 2009, 14:06

Kako neko može reć da je Hoeness škrt ? :shock:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 15:04

The Scarface napisao:Kako neko može reć da je Hoeness škrt ? :shock:

Kak ne, može on to reč, al nemre to dokazat! :lol: Usput mora ti falit nećeg u glavi...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 23 stu 2009, 16:40

Antone na ovoj anketi su sve bezze igraci.
Promasaj bi svaki transfer bio od ponudjenih :geek:

Pogledaj kod intera sastava, kod barce, kod milana, kod real-a, manchestera... i da ce Bayern njima parirati sa glupim Gomezom, Bommelom i jednom Svinjom omg omg omg
Zadnja izmjena: TulE; 23 stu 2009, 16:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
TulE

PostPostao/la anton 1983 » 23 stu 2009, 16:41

TulE napisao:Antone na ovoj anketi su sve bezze igraci.
Promasaj bi svaki transfer bio od ponudjenih :geek:

OK ;)

Niko niti ne veli da će jedan od njih doč - ovo je više tema za zajebanciju...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 23 stu 2009, 20:21

Neznam sad više ni sam nisam siguran...naime ovaj Ozil igra prejebeno u zadnje vrijeme...i nekak sam skeptičan da bi on mogao sam nosit Bayern u budućnosti...jes da je švabo...ali nije isto igrat u euroligi i LP-a...i nije isto nosit dres Bayerna ili Werdera...da se razumijemo malac je špek igrač....ali bojism se da se ne opečemo gadno s njim...p.s. ni jedan igrač Werdera koji je došao u Bayern nije odigrao onako kako se to od njega očekivalo.....(Pizza,Frings,Timbo,KLose,Ismael....zašto bi sa Ozilom bilo drugačije...)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la UltrasMentalita » 24 stu 2009, 01:56

ok nisam ni tražio da mi odogovriš i ne želim ulaziti u rasprave...Tko ima išta u glavi vidi da na terenu ne štima ništa kako treba ako to neko ne vidi ili neće da vidi to je sad druga priča....Ti sigurno imaš uvid u sve Bayrnove novčane transakcije ,prihode ,rashode ......Samo će ti biti šteta kad na kraju sezone ode Robbery neznam šta će ti onda pisat na poruci tako mi svinje i bommela kidam nalijevo .... :lol: :lol: :lol: :lol: ........Ma da vam kažem neda mi se pisat više ovdje kad VI moderatori i administratori sve znate ...
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la cruz » 24 stu 2009, 14:13

bavarac napisao:Neznam sad više ni sam nisam siguran...naime ovaj Ozil igra prejebeno u zadnje vrijeme...i nekak sam skeptičan da bi on mogao sam nosit Bayern u budućnosti...jes da je švabo...ali nije isto igrat u euroligi i LP-a...i nije isto nosit dres Bayerna ili Werdera...da se razumijemo malac je špek igrač....ali bojism se da se ne opečemo gadno s njim...p.s. ni jedan igrač Werdera koji je došao u Bayern nije odigrao onako kako se to od njega očekivalo.....(Pizza,Frings,Timbo,KLose,Ismael....zašto bi sa Ozilom bilo drugačije...)

e, upravo tako!

mali je pre pre pre jebeno dobar igrač!!!

a koliko no mu je godina?! 20? neam pojma, uglavnom je jako mlad, i ''njie nimalo normalan'' :D

baš ga pratim svako kolo i ja vam kažem nema u BL puno igrača (na toj poziciji) koji su bolji od njega!!! ribery, možda Robben, šta ja znam, Augusto (?), neam pojma, ugl. on mi je odavno favorit za dovođenje, a cijena mu samo raste i raste i raste.....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2009, 14:17

cruz napisao:[, a cijena mu samo raste i raste i raste.....

Koem raste cijena? :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva