Miki napisao:Murta napisao:Mislim da se možemo obraniti. Moj preduvjet za prolazak Barcelone je da Benatia zabije gol nakon kornera. On je imao niz udaraca u bitnim utakmicama protiv Leverkusena i Dortmunda. Vrijeme je da on konačno zabije gol jer odlično puca, ali ga nimalo neće sreća.
Daj, Murta, ne zasmijavaj me više. Mi ne možemo čistu šansu stvoriti, a sada smo počeli postavljati uslove na koji način je poželjno da damo gol.![]()
Igrači su psihički slomljeni nakon sinoćnjeg meča i sigurno je da iz takve atmosfere pobjeda ne može da proistekne. Pretpostavljam da im je sada samo u glavi kako da "odrade" taj revanš i da idu na odmor. Povrh svega smo limitirani povredama, a MSN samo čekaju da ih napadnemo, pa ćemo vrlo često gledati situacije kao što je Suarezova u 1. poluvremenu ili Nejmarova kod trećeg gola. Moja jedina želja je da se ne osramotimo i u revanšu, ništa više.
Sjeti se priče prije 2 godine kada smo pobijedili Barselonu 4:0. U njihovom taboru je provijavala ta neka nada da se čudo u revanšu može desiti. Ali, bilo je to daleko od realnosti. Završilo je 0:3. Nemojte se iznenaditi ako se ista stvar ponovi, samo sa obrnutim ulogama.

TiLe napisao:Kako Lewa trpa zicere. U inat hejterima.

vintage napisao:Tako je to, visoka obrana ne iskoristis sta bi trebao, ovaj drugi golman skida cuda i slijedi kazna... jbg bar cu sad smireno gledat 3 pol....ajmo na pobjedu!

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost