(12/05/2015) FC Bayern München 3:2 FC Barcelona

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2014./2015.

Re: (12/05/2015) FC Bayern München -:- FC Barcelona

PostPostao/la Miki » 12 svi 2015, 21:55

TiLe napisao:Ajde barem se nismo osramotili na kraju. :bravo:

Sad malo odmorit od Bayerna, a onda slijedi zanimljivo ljeto.

Mogu ti reći da mi je baš drago što smo pobijedili. Međutim, sa druge strane me toliko muči što smo mnogo ranije izgubili sve šanse za prolazak dalje. Ah, taj Gvardiola i njegove instrukcije da se napadne u Barseloni kod 2:0... :|
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

Re: (12/05/2015) FC Bayern München 3:2 FC Barcelona

PostPostao/la panda » 12 svi 2015, 22:04

ivan napisao:Možemo samo čestitat dečkima. Jest da se Barca opustila ali imali smo šansi i u prvom poluvremenu. Svaka čast :navijac:

Po meni čak nije ni do tih propuštenih šansi danas (oke, Lewy ono MORA zabit, pogotovo dok je ovak cool k'o betmen), više je sad zal onog prvog BEZVEZNOG gola prije 6 dana i raspada koji je uslijedio nakon toga

Da nam ga Gaymar nije uvalio u 93. prošli tjedan, brijem da bi danas prošli...
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 12 svi 2015, 22:19

panda napisao:
ivan napisao:Možemo samo čestitat dečkima. Jest da se Barca opustila ali imali smo šansi i u prvom poluvremenu. Svaka čast :navijac:

Po meni čak nije ni do tih propuštenih šansi danas (oke, Lewy ono MORA zabit, pogotovo dok je ovak cool k'o betmen), više je sad zal onog prvog BEZVEZNOG gola prije 6 dana i raspada koji je uslijedio nakon toga

Kakav je tvoj prijedlog za ljeto? Sezona je za nas završena.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la melodyne » 12 svi 2015, 22:21

TZ pise da je sledece sezone biti 100 miliona na raspolaganju za transfere.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 12 svi 2015, 22:21

panda napisao:

A ne bih baš toliko daleko išao. Ipak smo primili 2 jako glupa gola što je nedopustivo s obzirom kakva imena imamo u obrani. Iako Barca stvarno maksimalno koristi to pasivno zaleđe - jedan u zaleđu a drugi ulijeće. To stvarno nije pošteno prema obrani da je tako nešto dopušteno. Meni je recimo puno logičnije da to bude zaleđe kao što je neymar bio kod prvog gola nego ono vraćanje iz zaleđa po loptu jer zapravo bježiš od gola i obrana se postavlja između igrača i gola. Ali to je zaleđe a ono nije. Da mi je znat ko je smišljo pravila...
Ali zbilja smo imali jako dobrih šansi i mislim da su dečki ispunili svačija očekivanja. Bilo je pregršt šuteva i dobrih akcija, a na kraju krajeva dali smo i 3 gola. Šteta što nismo još 1 ili 2 samo da vidim kako se znoje da barcinoj klupi jer zbilja smo ih mogli uvalit kolko su se ovi opustili a mi počeli grist. Jebiga protiv Porta je sve ušlo, danas nije htjelo - tako to ide. Jedva čekam ljeto i neke sex transfere kojih mislim da mora bit.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la vintage » 12 svi 2015, 22:37

Mislim da nas sreća nije mazila ove dvije tekme, jednostavno je bilo suđeno tako. Čestitke igračima na pobjedi!
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 12 svi 2015, 22:38

melodyne napisao:TZ pise da je sledece sezone biti 100 miliona na raspolaganju za transfere.

To je dovoljno za jedno odlično pojačanje i 2 li-la igrača, osim ako su na isteku ugovora ili su u godinama.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 12 svi 2015, 22:41

Miki napisao:
melodyne napisao:TZ pise da je sledece sezone biti 100 miliona na raspolaganju za transfere.

To je dovoljno za jedno odlično pojačanje i 2 li-la igrača, osim ako su na isteku ugovora ili su u godinama.

Zar se za 50 milja ne može dovest pošten igrač?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 12 svi 2015, 22:44

ivan napisao:
Miki napisao:

Zar se za 50 milja ne može dovest pošten igrač?

Pa ja sam i računao 50 miliona za to dobro pojačanje, a preostala 2 za po 25 su ipak klasa ispod. Nama trebaju minimum 3 pojačanja. Naveo sam ti 3 kritične pozicije (desni bek i nova krila). Roben će moći još da igra na visokom nivou, a za Riberija čisto sumnjam.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 12 svi 2015, 22:47

Tražio sam dostojanstvo, dobio sam ga. Zabijali smo večeras što nismo zadnje 3 utakmice nikako mogli prismrditi.

Bayern mora opet postati kontraška ekipa, ovo kako su golovi padali je smijurija. Prvi gol zaboravio čovjek faul napraviti.

Na samom startu utakmice kad gledaš onu trku 4 igrača dok jedan drži loptu i vuče je što brže, ma... Odmah se sjetiš nekih stvari. Bayern je trkačka ekipa, brza lopta, prekidi... Koliko se dugačkih lopti samo slalo u drugom dijelu...

Stil igre se jednostavno mora mijenjati, to ne gine za iduću sezonu ako se želi izbjeći novih 5-6 komada u polufinalima LP.

Zadovoljan sam ovom pobjedom. Nismo izgubili i 4. zaredom, zabili smo, stvarali šanse.

Ter Stegen standardan protiv Bayerna - uvijek na maksimalnoj razini.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 12 svi 2015, 22:56

Shvatio bih te ozbiljno da nisi napisao prekidi.
Naši prekidi su se tek s Guardiolom i popravili lol.
Prije toga je bila jebena rijetkost da bi zabili poslije prekida.
U triple sezoni smo bili medju najgorim momčadima po broju golova nakon prekida (posebice nakon kornera)
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la ivan » 12 svi 2015, 23:23

Miki napisao:Pa ja sam i računao 50 miliona za to dobro pojačanje, a preostala 2 za po 25 su ipak klasa ispod. Nama trebaju minimum 3 pojačanja. Naveo sam ti 3 kritične pozicije (desni bek i nova krila). Roben će moći još da igra na visokom nivou, a za Riberija čisto sumnjam.

Pardon, učinilo si me da piše "odlično pojačanje ili 2 li-la". Tako već da :bravo: Iako ima tu puno varijabli, nešto bi se vjerojatno moralo i prodat. Vjerujem da će se o tome još raspravljati pod temom transferi u skorije vrijeme kad se krene ozbiljnije u kupovinu
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 13 svi 2015, 07:09

nemojte me uzeti na zub kada kažem, da su robben/ribery i alaba bili zdravi uzeli bismo triple.

nitko ne bi ni pomislio trenera dovesti u pitanje.
nitko ne bi tražio skupocjena pojačanja već, samo zamjenu za spomenute.
nitko ne bi ni sekunde dvojio o našem stilu igre ;)

ali eto, dođu ozljede i sve realne mogućnosti ti se UVELIKO smanje, što smo vidjeli u tri poluvremena protiv Barce.

dakle, dojma sam da bismo izbacili i Barcu i razbili Juventusa u finalu da smo kompletni.

ova generacija Bayerna je prejebena, jedino su ozljede jače od nje.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 13 svi 2015, 08:03

cruz napisao:nemojte me uzeti na zub kada kažem, da su robben/ribery i alaba bili zdravi uzeli bismo triple.

Apsolutno niko ne može da tvrdi da bi tako bilo i apsolutno niko ne može da tvrdi da ne bi tako bilo. "Šta bi bilo kad bi bilo" nije floskula koju ja volim. Barselona je zasluženo prošla dalje i kraj. Mi moramo da riješimo mnoga pitanja preko ljeta. Prije svega oko Gvardiole, a onda i oko pojačanja.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la luctl » 13 svi 2015, 08:42

Moram priznati da sam ugodno iznenađen našom igrom.

Pep je spasio obraz, uz prave poteze na ljeto možda i nije sve tako crno!
troll u <3
luctl
Troller

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2014./2015.